. А кака Ивет е истинска малка принцеска. Много е чаровна. Да са ти живи и здрави! Малееее, че са ни хубави дечицата
! Ма верно да се чудим коя снахичка да си изберем
. Ще се аргументирам, пък може и да съм в грешка - първо, слънцето е достатъчно силно, за да може да бъде спряно от някакви си кремчета (колкото и да са добри те); второ - бебешката кожа е толкова нежна, че според мен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има някаква защита. Естествено, че не си излагаме децата на пряка слънчева светлина, но нека като едно морско чедо (бургазлийче съм си
! Нека всеки сам да си прецени дали да маже бебчовците, или да си го спести.
. Голяяяяма жега беше
! 

да минем без честитки...
!
. Само ще ти пожелая да си жива и здрава, за да можеш да се радваш на дечицата си, а и те на теб!
.
.
! 
щом не искаш няма да се повтарям,но се чувствай поздравена! 
!!
. Е миналата годна пропуснахме че оставаше с тоя тумбак
, в някоя дискотека да се весна примерно
, и щях да съм атракцията на вечерта
. Може би щях да изглеждам така
или така
.. шегата на страна , но ние с ММ докато бях бременна няколко пъти излизахме вечер на заведение с приятели или на пицария и едва издържах нямах търпение да се прибираме , честно казано не ми се и ходеше ама за да не му откажа , пък и да се разнообразя малко че с моята проблемна бременност само в къщи бях , ама най вече заради плЮскането ходех
. Сега ще кажете тая голяма свиня е била през бременността
. Сега ми остават още 3кг. поне да сваля за да си дойда на моето тегло , и ми се иска + поне още 2/3 , ама ще видиме .. В крайна сметка здраве да е пък другото все ще си дойде на мястото !!!!
!! Че то си е както неин така и мой празник

Извинявам се, ако в глупав въпроса, но честно казано само съм слушала за хомеопати и как обстойно преглеждат и разпитват преди да изпишат нещо и не знам как точно се процедира
а искам и аз да позасиля кърмата.
, ей сега ще ти пиша аз
Благодаря на всички,който са писали за кремчетата!
Аз се сетих,че имам на мустела от мин.година 50+ и май ще я мажа с него...Все още ме е страх,че може да се абсорбират разни неща в кожата й... Ползвах го за баткото,че и за мен като бяхме на морето,ама той тогава беше на година и 5мес...Vili_R,това за вятъра,което го казваш май си е точно така! И ние се носим много,става й тъпо в количката и айде на ръчички...в кенгуруто де...Аз задължително й слагам шапка...,но ръцете си ги напича..Не знам да е слънчасвала досега,обаче аз в неделя слънчасах и днес цял ден ми е лошо,тъй че,мами,пазете се и вие,не само бебоците!

А на Vili_R: откровено ти завиждам,че живееш в Бургас,любим град
и особено през лятото
))
И на мен моят рд вече не ми е интересен....Да не говорим,че вече 3 поредни години съм бременна на рождения си ден,или съм кърмачка,а тъй като съм на 26ти дек..съм и брем. или кърмачка и на нова година и съответно---пълен трезвеник по празниците...
От тях обаче не се качва тегло
)))
Само някой да пише как се пие.
И въобще сме станали много въртящи се и вече трябва да внимавам,да не я намеря някой ден на пода...
!
. Пууууу то не беше рев, тръшкане, лигавим се да се носим ...... а се бяхме отучили. Не ми е ясно защо пак е решил да се глези ....
! Направо издивях
. Имахме уговорка да излезем сега в 18ч в парка, а нашият след 1 час рев и тръшкане заспа в 17,50ч. Е как да го събудя?! Отказах се да излизаме.
. Сигурна съм, че не си била нито като
, нито като
. Оооо видях снимчиците, които си качила. Абеееее бубата много красива бе! Пу-пу заплюта снахичка
.
.