Хазал Кая - нови и стари проекти - *Тема 5*

• 70 038
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Мариолка,  Hug разбрах за този сериал.  Peace Дано му потръгне с рейтинга,  Praynig че след "Листопад", на Фахрие не й върви със сериалите.  ooooh! Виж филмът й с Йозджан Дениз се прие много добре. Wink

Оф, да знаете, разболях се, както нищо ми нямаше.  Sad Повали ме някаква хрема и сега ми е отпаднало, пия витамини, чай и ям лимони. ooooh!

# 31
 Hug

Нови ли са, не са ли, но не съм ги виждала?!

# 32
Като ги гледам тези снимки, приличат ми на нови.
А това, въпреки,че е старо, много ме кефи, защото го  прочетох в превод.

# 33
Снежи, и за бях така миналата седмица  Sad , да се оправяш бързо. Heart Eyes

Наде, и аз не съм ги виждала.

Къде сте, каква е тази тишина в темата? Има новини за един наш познайник от ПСБ. Заснели са  заедно актрисата от    К/Г- Хазар Ергючлю и Сердар Будур. Като са видели папараците, са се отдалечили един от друг и са казали само, че връзката им е мн нова.
Тук може да видите снимките.
http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/yildiz-oyuncularin-gercek-asklari

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:29 от Esi_3

# 34
  Добър ден  Hug Hug Hug
  Снежи...дано се оправиш,че и аз минах нещо такова...и направо заспивах,нямах сили за нищо...дано нямаш усложнения,че аз се отървах със не много силна кашлица само  Whistling Whistling Whistling
  Еско...  love001 smile3534
   Сердар ми е голям сладур....а и момата е хубава  Praynig Praynig Praynig
   е...Хазал е в кюпа с много други артисти:

не зная дали ще се покаже,че....

http://www.idiletisim.com.tr/

# 35

Каквото и да се пише за Берак-кашкавала...ами супер е като модел  Naughty Naughty
Engin Altan и Berrak Tüzünataç -фотосесия за Вог...и са си дружkи с Йозгето  Wink Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:39 от mariola_sha

# 36
  Не е по нашата тема,но  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
  Отворено писмо до Чаатай Улусой
Çağatay Ulusoy' a sevenlerinden açık mektup

http://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy--a-sevenlerinden-acik … og/?BlogNo=409722
 май пишат,яе не е априлска сега  newsm78 newsm78

Еско  Heart Eyes Praynig Praynig Фърли едно Учо,че и гугльо не помага  ooooh! #2gunfire
 Heart Eyes

# 37
Здравейте  Hug Снежи,оправяй се по-бързо  Hug

Мариола   bouquet

Копирах го от другата тема,надявам се Неви да не ми се обиди,тя го е превела.

Отворено писмо до Чаатай от феновете му

Скрит текст:
Драги Чаатай Улусой, започнах да завиждам за любовта и вниманието, предназначени за теб. Имаш толкова фенове, които те обичат. Те четат без дъх инфото за теб и бележките за теб в блога ми. Не всеки има този щастлив късмет.
Знам, че този шанс дойде при теб с двата сезона на АФК. Бог събра на едно място външен вид /физика/, решителност и талант. Ти се превърна във феномен в очита на зрителите. Получавам петиции и молби от феновете ти „Защо ПЕ няма финал?” „Защо той не участва в сериал с Хазал Кая”. Не съм на позиция да отговоря на тези въпроси. Но ги пренасям в блога си.
Относно новия сериал, който предстои, пиша в съотв. С Едже Йоренч и нейните обяснения, „Чаатай се завръща на екраните с любовна история”. Това инфо бе прочетено от 20 000 души за 1 месец. Това означава, че всички търсят и очакват да те видят на екран. С божията воля, този ден ще дойде през септември. Твоите фенове те критикуват за това, че вече  2 месеца мълчиш. Знам, че не ползваш е-мейл и туитър. Уважавам това. По мое мнение постъпваш правилно. Ще се изправиш пред медиите, когато се почувстваш  готов. След нещастните събития през януари, се нуждаеш от време, за да се възстановиш. Проблемът е, че удоволствието от грам наркотик бе повече от любовта и обичта на феновете ти. Не разбирам твоята нужда от това /наркотиците/. Всяко лошо нещо, което ти се случва, прави твоите фенове тъжни поне колкото теб. Не забравяй това.
Четох в репортаж и за преживяванията ти в историята с шезлонга през лятото. Под такива снимки наистина човек може да напише каквото си поиска.
Много неща се изписаха и под снимките, на които играеш табла с прителката на Исмаил Филиз. Винаги казвам, че лошото преживяване струва повече от 100 добри съвета.
Видях репортаж, в който казваш „Никога няма да имам връзка, с някого от шоу-бизнеса”. Голям залък лапни-голяма дума не казвай!!! Мисли 100 пъти преди да говориш веднъж. Спомни си, че твоите фенове искаха екранната любов с Хазал Кая да се случи и в реалния живот. Така, че всичко е възможно...
Драги Чаатай, твоите фенове те доведоха дотук и те направиха блестяща звезда. Продуцентите, бидейки зрители също, дават работа на обичани актьори, които носят рейтинг. Има много модели в този сектор.
Всички тези неща, които пиша, са като „бащини съвети”, така да е. Аз съм на годините на баща ти. Всъщност това са желанията и пожеланията на твоите фенове.
Чаатай, ти си звезда с бъдеще /на бъдещето/. Ще успееш и ще имаш десетки хиляди почитатели. Бог да бди над теб. Нека всичко е както сърцето ти го иска. Докато си честен и силен, феновете ще са с теб.
Абдулрахман Б.

# 38
romanti4ka  много благодаря,за труда, че си пуснала превода на писмото НО

Копирах го от другата тема,надявам се Неви да не ми се обиди,тя го е превела.

ако знаех,че е пускано/не следя другите теми свързани с Чаатай,а зная,че има пишещи при нас,които са доста активни в тях-за тези момичета го пуснах/...нямаше да го пусна тук  ooooh! ooooh! ooooh! Сматам,че са се използват преводи или неща открити от определени потребители и пуснати в дадена тема,не трябва без тяхното съгласие ,с презумцията: няма да има нещо против,да се пускат в други теми!
  Благодаря,но все пак нека уважаваме усилията и труда на всеки...това е мое мнение и никого не задължавам с него,но....

# 39
Ок,вече ще знам и няма да споделям това,което не съм превеждала аз.  Peace

Надявам се Неви  Hug  да не ми се е обидила.

# 40
romanti4ka-OK  Peace
  темата е доста спорна,етична и....  от различни гледни точки...затова я повдигнах  Hug

# 41

тази не я помня  newsm78

# 42
Снимката на Хазал е ОТ АФК 66 епизод но това е от серията не е отделна снимка.

# 43
Здравейте Hug Hug Hug

......
   е...Хазал е в кюпа с много други артисти:

не зная дали ще се покаже,че....

Вижда се, Мери...Аз бях чела някъде, че Къванч й е помогнал да премине в по-добра ангенция, сега защо го е сменила newsm78

http://www.gayesokmen.com.tr/kadro.php

# 44
Добро утро. Hug Hug Hug

Еси, Романтичка, Мариолка, благодаря ви за пожеланията.   bouquet  bouquet  bouquet Днес съм значително по-добре. Party Wink Hug

Мерси на всички за информациите и снимките. Hug Hug Hug

Според мен, няма проблем, щом като е написано преводът на кого е, но както решите. Peace
Приятен ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт