Хазал Кая - нови и стари проекти - *Тема 5*

• 69 462
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Jane2013
   bouquet  bouquet  bouquet
 благодаря  Hug Heart Eyes

# 691

Хазал е някъде с Кюпсе Озай....играе в "Yalan Dunya"

# 692
  Ха  Wink Wink Wink  и Кюпсе има утре ЧРД.....дали няма да се събере дружината от зимата  Wink Wink Wink

# 693

още една нова  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 694
Привет от мен. Hug Hug Hug

Мариолка, Jane2013, MrsPetrova,    bouquet  bouquet  bouquet

май итре ще има сигурни новини,които ще бъдат обявени  newsm78 :

А, дано! Praynig

Леле, момичето ни е супер.  Heart Eyes Свежа, слабичка... много ми харесва.  Heart Eyes А кои са младежите до нея? newsm78 Фенове? Thinking

# 695
Тази есен, но кога точно не зная. Снежка ще те информира. Тя със сигурност ще го гледа. Бурак Йозчивит и Фахрие Евжен ще са в главните роли. Мисля, че ще бъде по Канал Д. Има време да научим всичко.

Няма още информация за дата, но със сигурност ще е през септември.  Peace Да, по канал Д, в понеделник.  Hug Поне този ден е обявен засега.  Wink Снимките започват през август и тогава ще има повече инфо. Hug

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 19:36 от ·٠•Snejka•٠·

# 696
А и аз ще гледам задължително Чучулигата  Peace Бурак и Фахрие много ги харесвам  Peace ще има голяма химия  Peace

# 697
А и аз ще гледам задължително Чучулигата  Peace Бурак и Фахрие много ги харесвам  Peace ще има голяма химия  Peace

Требе си напраИм една темичка, викам. Wink

# 698

Требе си напраИм една темичка, викам. Wink
задължително  Peace аз се чудя,защо още няма  Whistling

# 699
задължително  Peace аз се чудя,защо още няма  Whistling

Няма много инфо, ни за сценаристи, ни за режисьор, нито пък кои ще са останалите актьори, освен Фахрие и Бурак. Да идва тоя август, че да почват снимките на повечето сериали, та да има какво да се гледа и обсъжда. Wink Laughing

# 700
задължително  Peace аз се чудя,защо още няма  Whistling

Няма много инфо, ни за сценаристи, ни за режисьор, нито пък кои ще са останалите актьори, освен Фахрие и Бурак. Да идва тоя август, че да почват снимките на повечето сериали, та да има какво да се гледа и обсъжда. Wink Laughing
мда още малко остана  Peace

# 701
Не мога да й се нагледам на Хазал - много е готина.  Heart Eyes

# 702
Не мога да й се нагледам на Хазал - много е готина.  Heart Eyes
Бързо е влезнала в форма  Peace

# 703
Добър вечер!  Hug

k_kiara3 Hug
 аз  Thinking Crossing Arms не мисля,че Хазал се натиска да си партнира с Best Models.. а и факта,че сама се отказа от АФК.... е показателен...макар,че получи доста негативи за това 

О, аз изобщо не съм имала предвид, че се натиска - шегувах се.   Simple Smile

На мен Хазал всякак ми харесва.  Peace Дано скоро да започне сета и да излизат още повече снимки.  Simple Smile

# 704
Момичета, Hug Hug Hug

Ето ви нови снимки. Joy Joy Joy Joy Joy

За автентични ще почакате малко.

Снежи, Hug Heart Eyes  bouquet
Слагай тигана, защото скоро ще приготвяш нова тема.

Музикален поздрав за всички.

Общи условия

Активация на акаунт