БИО / органик козметика - Тема 3

• 82 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Знаете ли за био ББ-крем със слънцезащита, но само с не-нано цинк оксид? И да е сравнително лесно достъпен...  newsm78

Лавера имат ВВ крем с титаниев диоксид обаче. Още не съм го пробвала, но го обмислям.

# 256
Момичета, а някой да е ползвал продукти на Jonzacnewsm78Да сподели впечатления Praynig

Да, аз съм съм пробвала крема за по-суха кожа, много е хубав.  Peace Наистина хидратира много трайно и не лъщи, а и ароматът му е много приятен и нежен, за разлика от някои био кремове. Много е добър като основа за гримиране. Сега мъча един крем, който ми подариха преди един месец (не че е лош, но не ми е идеален) - щом свърши, си взимам пак Жонзак.

# 257
  • Пловдив
Момичета, а някой да е ползвал продукти на Jonzacnewsm78Да сподели впечатления Praynig

Да, аз съм съм пробвала крема за по-суха кожа, много е хубав.  Peace Наистина хидратира много трайно и не лъщи, а и ароматът му е много приятен и нежен, за разлика от някои био кремове. Много е добър като основа за гримиране. Сега мъча един крем, който ми подариха преди един месец (не че е лош, но не ми е идеален) - щом свърши, си взимам пак Жонзак.
Мерси за инфото!

Аз съм със смесена към мазна кожа и си взех почистващия гел и крема за чувствителна кожа, но още не съм ги пробвала. Остава ми малко от серията с чаено дърво на The Body Shop и като я изхабя, се прехвърлям на Jonzac Peace

# 258
  • на терасата
Някой ползвал ли е червилата на Lily Lolo и друго на марката? Вече я има в zoya и търся мнения.

# 259
  • Sofia
Някой ползвал ли е червилата на Lily Lolo и друго на марката? Вече я има в zoya и търся мнения.

Аз ползвам минералния ФДТ и съм много доволна  Peace Имам и малко количество от матиращата свободна пудра, страхотна е. Купих си и едни от сенките, но още нямам определено мнение за тях. Последното е коректора/база за очи, но не съм във възторг. Мазнее ми сега, за зимата ще е екстра!

# 260
http://www.bioslunceluna.com/shop/kozmetika/bio-kozmetika-slunce … ics-bio-75ml.html
Отзиви - тежък, трудно и бавно попива,с цвят.Тъй, като не мога да слагам върху лицето си от препоръчителната доза, заради изброените по-горе причини, не мога да кажа, че има кой знае какъв ефект и пигметните ми петна се позасилиха.

# 261
Знаете ли за био ББ-крем със слънцезащита, но само с не-нано цинк оксид? И да е сравнително лесно достъпен...  newsm78

Лавера имат ВВ крем с титаниев диоксид обаче. Още не съм го пробвала, но го обмислям.
Аз, като цяло не съм доволна от кремовете на Лавера, които съм ползвала.

# 262

Ти кой си ползвала? Дай отзиви.

# 263

Ти кой си ползвала? Дай отзиви.

http://www.kozmetika.bg/show/LAVERA/41913_%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D1 … B4%D0%B6%D0%B0--/, дневният от същата серия и стягащият серум.Не подхранва добре кожата ми, изобщо след нанасяне усещането е странно - сравнявам с други кремове, които съм ползвала.Възможно е самата серия да не е била подходяща за мен.Във всеки случай е много индивидуално и трябва да се пробват мостри, когато е възможно.

# 264
  • София
Момичета, а някой ползва ли Amway?
Наскоро чух за тях и... се колебая.

# 265

За комб./мазна кожа не препоръчвам категорично.

Ако все пак някой(със суха кожа, например) вземе тестер и се окаже, че му хареса този BB, пишете ми на лично, ще подаря Simple Smile

# 266
Отдавна не е писано в темата, но аз чак сега я намерих и след алергиите към различни козметични продукти, се ориентирах към козметика на Алверде, към която не проявявам реакции. Видях, че тук много хвалите Фитокод, та ще се запиша да следя публикациите.  Simple Smile

# 267
  • Düsseldorf
И на мен наскоро ми разказаха за техните продукти.
Чудя се обаче, защо на сайта им не изписват състава на продуктите? На мен това ми е адски подозрително.....

# 268
Чудя се обаче, защо на сайта им не изписват състава на продуктите? На мен това ми е адски подозрително.....
Ако става въпрос за фитокод, в сайта е изписан състава продуктите им.

# 269

Amway нямат нищо общо с био и органик козметика.

Общи условия

Активация на акаунт