Жената Дева/7/

• 50 335
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Честит Рожден Ден и от мен, vivianka! bouquet ...Нали знаеш - жива, здрава, права, корава. Simple Smile

През отминалата година не ми е случвало кое знае какво, за съжаление. Simple Smile Но тази година навършвам 1/4 век и съм си казала, че трябва да пораствам, така де.. никакви простотии повече. Naughty Mr. Green

# 676
Free Agent, добре поне, че не се е случило нещо кофти. Да гледаме позитивно Grinning

green_eyes14, аз пък ще ти пожелая, цял живот да се чувстваш на 25  Mr. Green

# 677
Виви, честит рожден ден. bouquet
За мен 2015 г. бе изпълнена с много труд и усилия, които постепенно започнаха да дават резултат. Дано да се задържи и напред така, че ми е много важно в професионален план.
Скрит текст:
Но сега, 2016 г., особено последните 3-4 мес. се случиха лоши неща с мои близки, свързани все с катастрофи, първата от които с фатален край. Cry След това удариха приятелка, размина се само с известно време домашно лечение, след това удариха брат ми (за щастие нищо му няма), на морето ни счупиха прозореца на колата... #Cussing out
Не знам, вярно, не са се случили тези неща на мен, но се отразяват. И като се бяха наредили едно след друго и направо... Дано вече е свършил лошия период и ни очаква година, изпълнена със здраве и успехи. bouquet

# 678
  • София
Девички, изправих се пред страха си, най- големият!
Беше ужасно както винаги.

# 679
Ох, ВИП изобщо не ти е било лесно. Confused Дано всичко остане зад гърба ти и занапред да са само хубави нещата! Hug

Уиндче, какво се случи?! Кураж! Hug

# 680
Бях чела преди, че човек, роден под "покровителството" на Дева, е "обречен" на не много лек живот. Като цяло зодията ни символизира работата, усърдния труд.. не сме "хазартен" тип хора, т.е., ако една Дева иска да живее добре (разбирайте материално), тя трябва да постигне това със здрава работа, със собствените си ръце.- В ръцете на Девите не попадали "лесни пари". Simple Smile

Девите, които познавам, определено бих казала, че в живота не им е вървяло "по вода" (в това число слагам и себе си). Дали защото са били свидетели на нещастия, сполетели близките им (трагична загуба на някого, нелепа смърт), или съдбата не е била особено благословна към тях самите.. Силният перфекционизъм, който е присъщ на зодията ни и е съставна част от характера ни(!), в тези моменти или ни тласка към повърхността, или - към дъното.. Мисля си, че за вътрешното "падение" на една Дева е виновна и "жестоката" самокритика от нейна страна. Simple Smile Ако вътрешният ѝ мир (ред) е разбъркан, ако нещата не вървят "по план", по начина, по който тя ги е предвидила (в това чисто и отношенията ѝ с хората), то в душата ѝ настъпва хаос.. Rolling Eyes А за една Дева хаосът в живота ѝ понякога е равносилен на липса на контрол над собствения ѝ живот.
Поне звездите са благосклонни към Нас и са ни "отредили" силна воля и дух, с които да превъзмогваме трудностите (хаоса). Simple Smile

Разбира се, това са си мои интерпретации. Simple Smile Не "обременявам" никого с достоверността на написаното.

И за финал, като цяло мисля, че Дева никога не може да бъде описана и "опозната" достатъчно добре, дори и сама да анализира себе си. Simple Smile

# 681
Ааа ти пък. Има си доста Деви с лесни пари. Grinning

# 682
Аз ви следя заради щерката Simple Smile Наближава рождения й ден и всички сме на тръни покрай нея  Laughing
Предполагам сте чели тук, интересно е http://astro.beltcho.eu/06_Virgo/05 ( отдолу има различни линкове за различни аспекти на Девите, съвместимост с други зодии и т.н. )

# 683
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Благодаря за пожеланията.  Девата не е лесна зодия. Не търпим неправдини и това със сигурност не е на почит в нашето общество.  За мен най-важното е да съм в хармония със себе си и околния свят.

# 684
  • ...на безопасно
А за една Дева хаосът в живота ѝ понякога е равносилен на липса на контрол над собствения ѝ живот.

това е така!

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 18:31 от а Kеа?

# 685
  • София
За хаоса съм съгласна.
Ако нещо не е както АЗ искам /било то чиниите не са подредени,стая/ ми е некомфортно - душевно

# 686
  • Sofia
Аз съм много разхвърляна и неподредена Embarassed
Дразня се от това и искам да въведа ред във всичко,но не успявам Sad

# 687
Здравейте Деви прекрасни!Честит Рожден ден на всички  bouquet
Не ви познавам,но повечето ми познати и клиенти (от една друга професия,не като астролог) са Деви.Аз имам натален СЛВ в Дева и не са ми чужди някои черти от този знак Heart Eyes.Докато транзитния
Северен Лунен Възел е във вашата зодия трябва да направите много неща и то тези,които вие желаете
За вас тази задача е лесна Simple Smile.Преди около 3 години списание "Форбс"публикува списък с най-богатите
хора (както прави всяка година),в който се оказа,че 25% от тях са слънчеви Деви !!!Сега,когато и ваша
та управляваща планета Меркурий ще остане дълго в Дева ( до 07.10.) ,е времето ,което трябва да използвате за вашите дела.

# 688
Титания, можеш ли да кажеш какво ни очаква през следващата година? Grinning
Надявам се да е хубава година!

# 689
Титания, благодаря за включването.  Hug
И аз ще се радвам да разбера повече. Peace

Общи условия

Активация на акаунт