БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 108

• 58 265
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
Относно идеалното дупе, гледала съм и друг път как се шие, опитвам се да шия така, но не мога да се съглася че е пък чак толкова важно гърба да е перфектен че да си подпъхвам конците откъм лицето. Особено пък когато се слага в рамка и гърба не се вижда, но всеки си решава как да шие.
Дидида имам ги тези мадами, но са на компютъра вкъщи. Довечера ще ти ги пусна, ако не ти откриеш до тогава.

# 481
Ей  Hug точно тези са. Благодаря ви много момичета    bouquet
ИнаТ точно такива отворчета имам и са в подходящи цветове. Благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 12:40 от didida

# 482
albena, моята хавлия е от тези готовите.
ИнаТ, пак страхотна картичка показваш!

# 483
  • София
Добро утро на всички!

Идвам с три въпроса-
1-Коя е марката конци, които започват номерацията си с буква S915?
3- конвертирах конци от Анхор в ДМЦ. Срещу един цвят от Анхор ми посочи три на ДМЦ. Кой от трите трябва да избера според вас?

1. Конците са DMC сатен http://www.8888bg.com/products2.php?cid=433

3. Този, който е най-близко до оригиналния (поне на външен вид)  Peace

# 484
albena, моята хавлия е от тези готовите.
ИнаТ, пак страхотна картичка показваш!

Аз довечера мога да снимам как изглежда изпраното гръбче, след многократна употреба на хавлия от albenapd

А тези конци с S отпред трябва да са сатенените на ДМЦ
http://www.mariescrossstitch.co.uk/mcp/Threads_and_Wools.html
DMC Satin Threads (Art 1008)

# 485
  • Троян
Роси и аз съм на същото мнение ,ушила съм две неща с опит за такова "дупе",картички и рамкирани си ги шия ,както си ми е удобно,понякога отзад приличат на китеник Blush ама то не се вижда.Тук се показа и още едно дупе,дето отзад картинката се получава почти като отпред,но това още не мога да го усвоя  Blush

# 486
КРАСОТА!!!

А това е от мен:

Ще го подарявам на планинар - любител. Hug

# 487
Бяло Цвете супер е Peace. Ярко и цветно Heart Eyes И рамката много му подхожда.
Относно гърбовете и друг път съм казвала, че не им се втелясвам, обаче при такъв случай като хавлия например човек трябва да се постарае. А тези хавлии с място за бродерия от къде ги купувате момичета?

# 488
Като гледам цикламите на Бяло цвете и си мисля че може да се направят само цветята или част от тях на картичка.
Относно хавлиите, аз си бях купила от тук от едно магазинче- те са тип вафлена кора и в единия край има втъкана панамена лента с около 40 знака широка. Харесаха ми като идея, но все още не съм ги шила. Мисля че струваха около 4лв.бройката. Албена поръчва от някъде тези за делфинче, тя ще каже най- точно.

# 489
  • Троян
За Делфинчето лърпите взехме от 123,а сега гледам един сайт,но незнам дали са наистина такива  http://www.aglika.bg/default.aspx/komplekti-za-banja/bg/itemid=366    newsm78

# 490
В "Аксиома" продават бебешки лигавничета за бродиране, във вторник мога да проверя дали има и кърпи.

# 491
  • БЪЛГАРИЯ
     Тц, тц, тц, не ви е срам- улегнали жени, с положение, със статус, а задници си обсъждате! Позор! Ама пък иначе ми се напълни душата! Мнооооого готини неща видях, само ще вметна, че на дупетата на Ина, на шеметното многообразие на КРК_КР и на прелестите на Нелито не можах да устискам без коментар: Мамка му, стра'отни са! Бяло Цвете, ако някой ме почете с подобен пейзаж, 'ич нема да стъпим на планина- ще си я гледкам на "картинка" и ще ми е напълно достатъчно!
     Радвам се и поздравявам всички!

Ама пък и аз да се фукна малко, няма само вие:

Не че е кой знае какво, но поне се отървах от най-трудния участък от рамката- горно ляво кьоше! Дойде ми малко множко синьото, ама ще го сборя- не остана много небе!

# 492
Благодаря на всички за отделеното време.

Хавлията я купих от магазин, но аз не живея в България.
Делфинче, ако не те затруднявам ще се радвам да видя снимка. Ще правя моята за дъщерята и и искам да стане хубава. Simple Smile
Финети, чудно етапче.
Бяло цвете- супер е. Hug

Възможно ли е да има други конци започващи с буквата S отпред? Ще шия тази Айфелова кула а конците на снимката хич не ми изглеждат сатенени. Цветовете на схемата са същите като  на снимката.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 14:00 от pianoto

# 493
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Пак започнахте "дупета" да обсъждате, но при хавлиите или такива неща, които ще Ви се виждат дупетата е оправдано да се стараете.

ФинЕти, явно побутването с фадромата си е свършило работата. А уж не ти се шиеше толкова синьо небе. Ами ако ти се шиеше, кво ли щеше да направиш?

Зарекох се, че докато шия икона няма да пипам нищо друго. Засега устисквам ,  но Вие тук само разконцентрирате. Пак сте показали красоти, че всичко ми харесва  и искам да ушия  ВСИЧКООООООООООО. 

ooooh!  Добре, че не съм бременна, че ако беше храна досега да съм се пръснала.   

# 494
КАК ОБИчАМ ДА ПРАВЯ КОНТУР, НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО!!!
 smile3515 smile3515 smile3515

Общи условия

Активация на акаунт