Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 845
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцата на децата <3
Стефаки, аз такива хубостници знаеш ли как обичам, оххххх... Винаги имам ключове в ръката, знаеш ли какви хууууубави дълги драскотини съм оставяла. Да докаже после, че съм аз! Ей, ядосах се заради теб... Много мразя такива тъпанарки!  Hug Успокой се, че ще ядосаш бебчето  Hug

# 616
И всичко това с една нагла, надута и агресивна физиономия! Сякаш тя е нещо повече от мен! Да не говорим, че колите ни са набори (имам предвид, че и тя кара стара кола като моята, а се държи сякаш е златна каляска!). Аз също си пазя колата, защото скоро няма да мога да я сменя. Моята също са ми я драскали и какво ли не още, но това не ми дава правото да се държа като животно с другите! Още повече като вижда, че съм с тумбак и наистина ми е трудно да се промъквам по тесни места! И в крайна сметка тя беше паркирала неправилно, не аз!  #Cussing out
Благодаря за кафенцето и съчувствието, нека денят ти бъде прекрасен!  Hug

# 617
Толкова много ми хареса...

# 618
  • в сърцата на децата <3
хахахахахахахаха СЛАДУР!!!!

# 619
Добро утро и от мен!
При нас грее слънце(по някаква слу4айност Mr. Green). Аз си пия кафето на кома, лакирала съм ноктетата. Малкия спи. Манджата се готви.....
Ангел4е, аз май захраних със каша от елда, а не със зел. пюре.

Стефкаки, споко! Не се нервирай за глупости! Не 4е, ако бях аз нямаше да съм кълбо от нерви!
Нощни, в4ера в розавко, а днес в какво? Брат ти разбра ли защо се държи така?
Мари, при вас какво следва?
Лек ден

# 620
  • UK
Добро утро Hug
аз изпратих детенце на училище и сега мога да изпия кафето си с вас Mr. Green
Снощи сте писали браво на вас! Аз съм много уморена преди цикъл и снощи съм заспала след филма #Crazy събудих се едвам-едвам ooooh! Да ми идва, че да се мятаме в играта и да видим докъде ще я докараме tooth
Ангелче Hug с удоволствие щях да съм ти компания, ама като съм далече Tired А на мен, много ми харесва Пловдив! Няма такъв красив и подреден център! Нашият (язък ни за града) е занемарен и като след бомбардировка ooooh!) Чак им се чудя на чужденците за какво харчат пари #Crazy да си чупят краката по центъра hahaha плочките ни са на принципа, тука има-тука нема Joy А където има мани-мани, всичко е на сол! Ужас! Хем ми е смешно, хем ми се реве! Окипазиха ми града #Cussing out
Кой щеше здравословно да се храни?! newsm78 Забравих, но и аз като него съм решила тъй! Само дето тези БИО незнам, колко са био, че и за тях се пише много, че са "уж" Thinking
Хималайска сол и аз съм взела!
Хлебопекарна имаме на Мулинекс с двете бъркалки, ММ много я уважава  smile3521 През 2 дни прави разни хлябове и после сам си ги яде Joy Свеки има също Мулинекс но с едната бъркалка и тя е доволна много!
Стефакаки Hug чета те и направо съм ей така #Crazy каква е тази ....???!!! Мислех, че като живеете в нормална за живеене страна Joy поне подобни простотии са ви спестени Thinking Явно и там има простаци! Crazy
Ох, кафето ми изстина докат се изпиша Joy

# 621
Ангелче, понеже скоро се захранвахме, мисля, че си пазя едни схеми, ако искаш, мога да ти ги пратя на лични  Peace
Добро утро. Рано станахме днес с малкия, та вече успях да простра и да сложа да се готви. Остана ми чистенето  Whistling
За тия биомагазини щях да пиша - не е ли по - добре да се свържете директно с някой селскостопански производител? Хем ще е в пъти по - евтино, отколкото в прословутите им биомагазини. Аз например така правя - купувам от пазар, но само от частни производители. Даже си имам едни баби и дядовци, на които съм редовен клиент и ми заделят само най - хубава стока. Така правя от години, и да ви кажа, и вълкът е сит, и агнето - цяло  Peace Хорицата доволни, че има на кого да си пласират поне част от зарзавата, аз доволна, че ми е прясно, вкусно и на ниска цена  Peace

# 622
  • в сърцата на децата <3
Вио, и ти си права! Ние когато ходим до село (то е град де, ама от онези, набедените) има пазар в събота и купувам уникални неща на супер ниски цени. Сега видях във фейсбук, че в Пловдив, Варна и София всяка събота ще има някакъв фермерски базар, на който производители ще продават своята продукция - био и биоподобни. За Пловдив е в МОЛ Галерия, в коридора срещу Карфур. За другите градове - не видях къде пише, може да си потърсите с гуугъл, ако ви е интересно  Peace
Ще може ли да ми пратиш тези схеми на лични? Благодаря   bouquet

# 623
  • UK
Това са едни селскостопански кооперативи, обаче много скъпо продават, а аз като една истинска БГ Joy хич па, нещо не им вярвам!
Свеки живее на село и там си произвежда всичко био, та само оттам, мога да взема, защото го виждам, как се отглежда Naughty
Другите не са ясни, като е на село, пак ги пръскат с пестициди и препарата,  а дали ги берат след времето, което трябва или бързат да си продадат продукцията?!
 А това прясно мляко пък, дето го разнасят ooooh!
Ами, тея крави, дали са минали ветеринарен контрол Crossing Arms
 Да не говорим за готовата продукция, която продават, сладка домашни, компоти и прочая, абсурд да си купя Naughty
Де да знам, дали преди това са си мили ръцете Rolling Eyes Joy Аз съм едно на ръка гнуслива, ами и друго че не им вярвам!

# 624
  • при късмета
Добро утро,
днес съм много ранобудна и вече сготвих грах с пиле, пак по поръчка.
И аз имам откъде да взимам пресни зеленчуци и лелите ми ги гледат за детето.Обаче ако се замислиш и това не е гаранция. Ако семето от което е пораснало нещо е с ГМО, без значение дали го гледаш вкъщи или не, то ще си остане ГМО.В домашни условия съм виждала на стъблата на картоф(това което е отгоре) да вържат и узреят чери домати  #Crazy имам го снимано. После се оказа, че си е в реда на нещата, двете растения били от едно семейство. Вече съм престанала да се фтелясвам
И на мен ми се спи, много

# 625
  • в сърцата на децата <3
Коконче, нямам представа колко скъпо продава, сигурно ще мина да ги видя поне. Но ти какво очакваш - хем качествено, хем без пари  hahaha Сори, ама няма начин, само ако ти го гледа някой. А ако ти си изкарваш прехраната по този начин, дали пак ще искаш без пари да я продадеш? Прясното мляко, което продават в градовете е блякс, защото го наливат в бутилки от контейнерите. Та дали кравата е минала ветеринарен контрол ти е най-малката грижа.
На пазара на село съм доволна - там продават само дребни производители, от селото, които през седмицата работят нещо друго, но имат и двор, от който искат да изкарат нещо допълнително. До сега не съм имала проблем - марули, огромни, по 50 ст, ябълки по 1.10 (много вкусни), лятото - праскови, кайсии, череши... Има и животинки, но не съм купувала, защото ги продават живи...

# 626
  • при късмета
Ям месо, обаче никога не вкусвам нещо което съм видяла живо, никога. Даже риба от рибарник, купена жива, камо ли друго.
И аз съм попадала на домашни производства, ей така на попът и ми е харесвало.
Доматите като, че ли най-много си личат.Не съм копувала скоро домати които да миришат и имат вкус на такива. И като хапна първия пресен домат за годината пласмовите, които се продават просто ги забравям

# 627
  • UK
Е Ангелче, аз говоря за себе си, пък всеки сам си знае и си решава Laughing Не съм толкова много богата, та да давам златни пари за нещо, дето уж било био Crossing Arms А иначе добре, че са свекитата поне ям храни които знам, че наистина са био пък като не ми харесват избор по пазарите има Crazy
Я кажете, как да разпозная Хималайската сол, че не е менте ама още в магазина? Някоя марка на фирма вносител/производител? Че там, няма как да я пробвам на вкус hahaha

# 628
  • в сърцата на децата <3
Коконче, най-скъпо, но пък сигурно е солта на едри кристали, която се продава в мелничка. Там поне се вижда, че не е боядисана.

# 629
Ангелче, имаш ЛС. Събрано на едно място всичко от Косе Босе - потребителка от тук, която е много запозната със съвременните тенденции в захранването  Peace
Малко се позабавих, ама готвя, чистя, малкия щъпука около мене и е малка лудница.

Общи условия

Активация на акаунт