Успокой се, че ще ядосаш бебчето

събудих се едвам-едвам
Да ми идва, че да се мятаме в играта и да видим докъде ще я докараме 
с удоволствие щях да съм ти компания, ама като съм далече
А на мен, много ми харесва Пловдив! Няма такъв красив и подреден център! Нашият (язък ни за града) е занемарен и като след бомбардировка
) Чак им се чудя на чужденците за какво харчат пари
да си чупят краката по центъра
плочките ни са на принципа, тука има-тука нема
А където има мани-мани, всичко е на сол! Ужас! Хем ми е смешно, хем ми се реве! Окипазиха ми града 
Забравих, но и аз като него съм решила тъй! Само дето тези БИО незнам, колко са био, че и за тях се пише много, че са "уж" 
През 2 дни прави разни хлябове и после сам си ги яде
Свеки има също Мулинекс но с едната бъркалка и тя е доволна много!
чета те и направо съм ей така
каква е тази ....???!!! Мислех, че като живеете в нормална за живеене страна
поне подобни простотии са ви спестени
Явно и там има простаци! 

Хорицата доволни, че има на кого да си пласират поне част от зарзавата, аз доволна, че ми е прясно, вкусно и на ниска цена

хич па, нещо не им вярвам!

Аз съм едно на ръка гнуслива, ами и друго че не им вярвам!
имам го снимано. После се оказа, че си е в реда на нещата, двете растения били от едно семейство. Вече съм престанала да се фтелясвам
Сори, ама няма начин, само ако ти го гледа някой. А ако ти си изкарваш прехраната по този начин, дали пак ще искаш без пари да я продадеш? Прясното мляко, което продават в градовете е блякс, защото го наливат в бутилки от контейнерите. Та дали кравата е минала ветеринарен контрол ти е най-малката грижа.
А иначе добре, че са свекитата поне ям храни които знам, че наистина са био пък като не ми харесват избор по пазарите има 
Препоръчани теми