Фотография за начинаещи - 6

• 28 277
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
KayRenn, честитo новo моделче . Да е здраво, щастливо и много фотогенично  Wink

# 301
KayRenn, да ви е живо и здраво детенцето!

Диването,благодаря за мнението. Да, няма намаление при фотоапаратите, само на някои компактни.Но не съжалявам, тъкмо ще имам време повече да избирам и ще търся познат да пробвам,за да разбера най-добре какво искам.

# 302
  • София
KayRenn да ви е живо и здраво бебчето! Ех каква хубава новина!  Ще чакам с  нетърпение снимки  Hug Heart Eyes

Аз моя апарат и обективите си ги взех от Фотосинтезис. Доволна съм , но ако в техномаркет го имаше на по-добра цена щях от там да го взема  Peace

Аз с последен напън по седмичното . Много моля за мнения  Praynig

Elena by .:nellyli:., on Flickr

П.П.: Jillian , много ,много благодаря за мнението и насоките . Да знаете , че ценя всеки един коментар ( положителен или отрицателен) и са ми много полезни и градивни.     bouquet

# 303
Аз не по седмичното и с грешно кадриране, но все пак...

Untitled by s_stillness, on Flickr

# 304
KayRenn, честито! Да расте здраво и спокойно детето!  Hug

От мен пак калистемон-ови вариации. Simple Smile

Callistemon by Solley Eaton, on Flickr

# 305
KayRenn, честит нов член на семейството! Да расте здраво и щастливо детенце! Simple Smile

Момичета, аз притичвам набързо до тук, за да ви помоля да си добавяте снимчиците във Фликър (които сте избрали за предизвикателството) и в дискусионната тема (http://www.flickr.com/groups/week-challenge/discuss/721576331693 … 72157633224501733) на всяко предизвикателство или ако забравяте, поне да разрешите да се вижда HTML кода, за да може да се копира. Сега ще напиша имената на тези, до чийто код нямам достъп и поради тази причина не мога да добавя кадрите ви в дискусионната: Katia (gogigo36)'s, Svetoslava!'s, divanenceto, yagodka Simple Smile, di4kadi4kova.
Благодаря ви предварително!   bouquet  Heart Eyes

# 306
Изабел, добавих.  Hug Grinning

KayRenn, честито бебче!   bouquet

Аз днес се упражнявах над едни китки, поне разбрах как се фокусира.   hahaha

Untitled by yagodka Simple Smile, on Flickr

Untitled by yagodka Simple Smile, on Flickr

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 10:07 от yagodka

# 307
# 308
От мен два стрийт

DSC_0548 by klepsiela, on Flickr

Тази снимка не е много добра, но стана много бързо  Mr. Green  Татко, който беше забравил да махне пижамите на децата  Joy Joy На едно летище, може да се види мнооооого

DSC_1375 by klepsiela, on Flickr

# 309
KayRenn, честит нов фотомодел!
по голяма случайност имам кадър с кольо и не мога да си измисля кропа. сложих и целия кадър в коментар, помагайте, моля Simple Smile

н. by mira-70, on Flickr

# 310
Аз нямам бебче да си го снимам за седмичното предизвикателство и затова пак пролетни Simple Smile

Pijo and Penda by WhiteDove33, on Flickr

Magnolia by WhiteDove33, on Flickr

# 311
Честито бебче на KayRenn, живо здравичко и  чакаме снимки.

Mila by Nellinda, on Flickr

# 312
  • София
Това са моите интерпретации по седмичната тема, не знам кое е по-добро, клоня към огледалото:

Torso by rumburak, on Flickr

Venus of the pears by rumburak, on Flickr

Вдъхновението:

Скрит текст:

# 313
  • Стара Загора
Лаптопа ми ме напусна  Twisted Evilнапуснаха ме доста други неща  Mr. Green и сега ще ви коментирам само

П.П момичета моля, която има на Форабелата колор-а да ми го прати моля

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 18:39 от Хера

# 314
о, Хера, да знаеш, че мен като ме напусна камерата и си купих по-хубава. няма начин да не стане и с теб така.

Общи условия

Активация на акаунт