Фотография за начинаещи - 6

• 28 097
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Аз пропускам седмичната. Любимата ми рокля изглежда добре само когато е облечена, а докато не сваля излишните килограми, няма да я облека. Simple Smile За любимото ми бельо пък нямам подходящ фон...
Чакам новата задача. Simple Smile

# 736
  • Варна
Хера, с голям интерес следя разказите ти за пътуването и в блога, и във фликър  Heart Eyes

Солей, благодаря ти  Hug  Simple Smile Честно казано, винаги, и в живота, и в това, което правя, се стремя да нямам стил, колкото и странно да изглежда. По някакъв извратен начин определям наличието на стил като равнозначно на скука и предвидимост. В момента съм в някакъв период на безсилие и отегчение и предполагам, че това по  някакъв начин е определило и снимковите ми изяви, които и в моите очи придобиват някаква определена последователност, еднаквост и монотонност, което да, може да се приеме и като стил (тъп стил за мене  Mr. Green) и това изобщо не ме радва. Дано по-скоро си върна елемента на шашавост, който си харесвам и обичам и да загубя всякакъв стил  Laughing

# 737
От мен малко извън темата, днес първи опити правих панинг снимки и излязоха 1-2 хубави  Laughing

DSC_0169 by WhiteDove33, on Flickr

и едно слонче

DSC_0192 by WhiteDove33, on Flickr

# 738
Ето това измъдрих по седмичната:

Week challenge-Любима дреха by Veron4e, on Flickr
И яйца естествено:

IMG_2992 by Veron4e, on Flickr

Easter rainbow by Veron4e, on Flickr

IMG_2993 by Veron4e, on Flickr

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 15:09 от very nice

# 739
Нещо нямах муза за седмичното предизвикателство,но преди малко внезапно ми дойде  Mr. Green
Е, малко дънки отново, ама така си се прибрах, пък и както казвате това си е универсална дреха в днешно време. Бели блузки също много обичам.

Любима дреха by jhony_79, on Flick

Един мечок пускам:

Alone by jhony_79, on Flickr

И малко яйца от вчера:

Untitled by jhony_79, on Flickr

# 740
  • Mostly in my mind
много интересни интерпретации този път по седмичната  Laughing

малко извън темата ако не възразявате, very nice, с каква боя си боядисала яйцата? уникални са

# 741
Аз пък съм на вода  Mr. Green
И на различни обработки. Simple Smile

DSC_87875351 by s_stillness, on Flickr

Untitled by s_stillness, on Flickr

Untitled by s_stillness, on Flickr

# 742
Добавям и аз скромен принос в тазседмичния дрешник и отивам да ви разгледам във фликр.

Very nice, и аз се присъединявам към питането за боята, цветовете са невероятни! Heart Eyes

# 743
  • София
Днес гледах, гледах светкавиците и пробвах на късмет да хвана някоя. Много се бях изнервила, че не успявам, обаче като свалих снимките се оказа, че имам няколко попадения Wink Толкова им се зарадвах!

Lightning by rumburak, on Flickr

Ligtning magic by rumburak, on Flickr

# 744
Днес гледах, гледах светкавиците и пробвах на късмет да хвана някоя...

Следващият път пускай дълго експонация - 30 сек например

# 745
  • София
Благодаря за съвета - със сигурност ще има още опити  Wink

# 746

Общи условия

Активация на акаунт