Фотография за начинаещи - 6

• 28 101
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Срещата вчера беше к амерна, но много приятна! Поснимахме край Невски, пихме кафе, не млъкнахме (особено аз  Mr. Green).
Вили е много нежна и хубава, удоволствие е да си общуваш с нея Hug

Ето пак японски вишни, още снимки от деня има в сета.

Вишни by rumburak, on Flickr

Не сме снимали портрети, говорихме да си организираме среща след празниците, на която да успеят да дойдат повече хора и да намерим модел/и за тези, които ги влече портретната фотография.
Не чи после в офиса не ме хванаха да снимам мъжки портрет и двойка Crazy
Светлината беше ужасна, стаята с празни стени беше заета, много се измъчих и изнервих. Но има читави кадри, като ги селектирам и обработя ще кача за критика.

# 691
Аз съм много ЗА среща след празниците, стига да я обявите по - рано да мога да си организирам нещата. Не ме бърка в кой град ще е  Mr. Green

# 692
И аз съм за среща - национална по възможност Simple Smile. Вчера си дръпнах флорабелските флеъри, днес да благодаря на mira70. На Хера кадрите от пътуването следя с интерес. И също снимах рокля, другият вариант беше дънки, не че и от тях няма достатъчно. Simple Smile Приятни мигове и вдъхновение на всички през празничните дни!

Favourite Clothes by Pipiya1, on Flickr

# 693
Хубави празници и от мен, надявам се да ми дойде музата за дрехите:) Сега се записвам с нещо от почивните дни

Untitled by di4kadi4kova, on Flickr

# 694
Аз пак с плодове Simple Smile:

apple and pear by yagodka Simple Smile, on Flickr

fruits by yagodka Simple Smile, on Flickr

# 695
  • София
Много са хубави. Как го го правиш този бекграунд?

# 696
mira70 Благодаря за флорабелските блясъци.

Може и да сте писали назад но някой знае ли как да блокирам потребител, който ме е добавил в контактите си във Фликър?

Много са хубави. Как го го правиш този бекграунд?
Елл това се текстури, а това е урок как се прави http://www.youtube.com/watch?v=En6a9Weot88

# 697
  • София
Май всички изчезнаха нанякъде  Laughing
Очакваме ви с нови снимки Wink
Ето моята за седмичното:

Favourite Jeans by rumburak, on Flickr

Дънки можеше да снимам и за Нещо, без което не мога, защото това е любима дреха, няма нищо по-многобройно в гардероба ми.

нораа, ето как да блокираш:
There are three ways to block a person:

1 Click the "Block [membername]" link on the person menu
    2 Click the "Block this person?" link on their profile page
или
    Delete a comment on one of your photos. (You'll see the option to block them, too.)

# 698
  • София
Благодаря за урока Simple Smile

Сега, първо да ви се извиня за бледите творчески напъни, но днес съм на вълна светлина и ми беше интересно да експериментирам. Може би няма да се повтори  Laughing

Edit:
изтрих онова недоразумение с роклята Wink

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 23:29 от Елл

# 699
  • пак на Рив Гош
Добър ви вечер!

Та какво казвате за среща след празниците? Wink.
Между другото, ще съм в София 9-11 май  Whistling

Момичета, така ви завиждам за слънцето и хубавото време, китките и цъфналите дървета... При нас е мрачно, студено (12-15 градуса), валящо, лалетата ми още не са се отворили, люлякът по дворовете - също... Та ми е едно такова сдухано и депресирано, нито ми се снима, нито нищо...
Ох, оплаках се, извинявайте!  Hug

Само при мен ли тази вечер Фликър е ужасно бавен? Едвам успявам да отворя снимките, а пусна ли коментар, ми дава грешки  ooooh!

Понеже никой не си е снимал любимите дънки  Laughing, аз ще пусна моите... стига да успея да ги кача.

П.П. Ето ги:

Week Challenge_Vêtement préféré 1 by Mira D, on Flickr

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 23:03 от Роца

# 700
  • София
Има някакъв проблем с Фликр, да.
Ами идвай по-скоро, че тук пък ще прецъфти всичко пролетно в товя лятно време Mr. Green

# 701

Понеже никой не си е снимал любимите дънки ...

E, много сме спортни в тази тема! И аз снимах дънки Simple Smile)))

# 702
  • Mostly in my mind
и аз ще гледам да се включа с любимите дънки  Heart Eyes
момичета, като заговорихте за текстури, да ви питам как зачиствате текстурата от лицето например. цъкам на brush tool, обаче трябва явно да избера цвят. аз откъде да знам как да улуча същия цвят като на лицето

# 703
  • Варна
Аз зачиствам с гумичката, не с четката. Peace

# 704
Добър вечер и от мен!  Heart Eyes
Много ни намаля съставът тези дни, явно всички са в трескава предпразнична подготовка.  Simple Smile Wink

Дънките и на мен са ми любимата дреха, не ги свалям ежедневно, но ще се отцепя от групичката, надявам се да успея да снимам все пак нещо за предизвикателството.  Всъщност, вече го направих, но нищо няма читаво като кадър, затова този опит не го броя.  Tired Mr. Green

С Фликър и аз имам проблем тази вечер.  ooooh!

Огнен кадър от мен:

Firedance by Colorful Place, on Flickr

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 23:39 от Isabell

Общи условия

Активация на акаунт