През ЮНИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 27 032
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
zdraveite mojeli da mi kajete nqkoi sait za bebe6ki koli4ki mersi predvaritelno   Wink

Има адски много такива сайтове, аз лично си пиша в гугъл ето така - https://www.google.bg/#hl=bg&gs_rn=8&gs_ri=psy-ab&to … =1454&bih=726

Освен това има и една тема тук в бг-мама, която е много изчерпателна и ако имаш въпроси може да питаш - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262199.45

# 526
mam4eta v kraq na sedmiqt mesec sam i dnes bebka be6e mnogo aktivna daje ot ritnici me pobolqva6e leko po celqt mi korem imah podutinki kato 6ava6e dali ima nqkoi s takv slu4ai molqvi pi6ete mi  love001  love001  love001

# 527
Добро утро  smile3507

Това ставане в 7 ме съсипва направо, с нетърпение чакам дребния да свърши училище, та поне още няколко седмици да поспивам до след 9.

lonitka - всички сме така- с ритници и "подутинки" от местенето на бебето насам-натам. Забавно е. Искам да те помоля да пишеш на кирилица, "маймуницата" е против правилата на форума, мерси.

# 528
Здравейте момичета,
не съм се записвала отдавна , но ви следа,
for girls who ride радвам се, че сте добре, дано скоро
да си се гушкате вкъщи  Hug

Аз бях вчера на преглед, бебка е вече 1550 гр., но се оказа че водите
ми са намалели от миналия път. Док ме преглежда доста дълго време, но
всичко друго беше наред. Сега след 1 седмица пак ще ходя за да се види
дали продължават да намаляват или за се закрепили, но съм доста притеснена. Cry
Ако още са намалели ще ме пращат в МД.  Cry

Има ли някой такъв проблем ? Ох , дано се нормализират до следващия път  Praynig

# 529
  • Варна
*Витлеемска Звезда* на мен на последния преглед (03.04.) ми казаха, че водите ми са на долната граница - този доктор ме преглежда за първи път и не би могъл да направи сравнение дали са намалели в сравнение с преди, но каза да ги следим. Досега док на ЖК никога нищо не е споменавала за води. Днес ще ходя пак на преглед (но при трети различен доктор, с който ще се уговарям за раждането) и ще видя и той какво ще каже. Но и на мен ми е доста притеснено по този въпрос ...

# 530
Ами аз от началото на бременността се следя все при моята док.,
и тя си ми познава състоянието, знае какви са били водите миналия път
и след вчера дори и тя беше леко напрегната, защото са спаднали на долната
граница. Но все пак ме успокои, че понякога това са моментни състояния и другия
път може да са се нормализирали, стискам палци да е така и дано и при теб всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 531
И моите води от 3.04 са по-мъничко. Утре ще видим пак.

# 532
Здравейте момичета,
аз се завърнах благополучно от Кьолн, изкарах си един страхотен уикенд и се видях с много приятели от студентските си години. Напазарувах супер много неща за бебка от C&A имат страхотни неща за момиченца и на доста добри цени и също така си взех козметика на bübchen. Много позитивно ми повлия разходката, но мисля че повече никъде няма да ходя до раждането, че нещо при излитането и при кацането бебка така ме риташе, че ми се струва че не и хареса да пътува и повече няма да и го причинявам. Kölsches Mädel и ти ли си живяла там? А и да за моминските и ергенските партита си права, беше супер забавно Laughing

Относно свекървите, моята е финландка и по никакъв начин не ми се меси с нищо, но и с нищо не ни помагат. Толкова са студени и неемоционални и двамата със свекър ми, че някой път ми става обидно. Само да ви споделя че когато сестрата на мъжа ми роди за първи път, тоест първото им внуче, отидоха да видят бебето на 3тата седмица Shocked Така че при нас си мисля че евентуално може да ни огрее да дойдат да си видят внучката след 3 месеца. И аз не знам кое е за предпочитане, но и такава крайност и незаинтересованост като тяхната също не е приятна Sad

А вие направо ме покъртихте с тези истории за осоляването и рязане за мръсна кръв, в живота си не съм си помисляла че може до ден днешен в България да има такива луди и необразовани хора. Все едно сме в някоя африканска пустиня...луда работа.

А относно подаръците, моите приятели от Германия са решили да ми съберат пари и да ми купят ваучер от магазин по мой избор и да си взема от там всичко което ми трябва, така че и това е идея.

Исках още доста неща да кажа ама забравих. Нямам търпение да излезна в майчинство вече и да мога да ви следя по често, че от вас научавам много полезни неща.

И стискам палци на Канари, дано успеете още малко да се износите, че да са големи и здрави момите.

# 533
Здравейте и от мен  Simple Smile

Снощи с мъжо пекохме семки, които открихме да продават в един магаизин в Германия и само докато ги осолявах и ги бърках мокри, цялата ръка ме щипеше! И продължи да си ме щипе около 10 мин след това. Представям си какво са причинявали навремето на бебоците с техните нежни кожи. Потръпвам от ужас!

Моя бебо е 2200 грама  Heart Eyes Има много сладки бузки и пръстчета на крачетата, направо нямам търпение да ги изям  Heart Eyes Успокоиха ме, че гестационния диабет и епидурала се съчетават  newsm68

Да се похваля и с покупикте - стаята на моя принц е напълно готова! Сложихме и кошарка и шкаф-повивалник във всекидневната, за да не се разкарваме.  Иначе леглото ще го сложим в спалнята в началото. Гардеробчето вече не е празно, понапълних го с дрешки и ми останаха само някои съвсем дребни неща да купя, които не са и спешни, така че е голямо удоволствие всеки път като си седя на дивана и да си гледам кошарката, направо така се размечтавам  Heart Eyes

for girls who ride, надявам се, че Явор наддава добре и скоро ще се гушкате вкъщи

# 534
az ti nie , много е хубаво така като всичко е готово и седиш и си гледкаш нещата! Heart Eyes
Veni_Vivi, мда, бая годинки откарах там. Това за ваучера е много удобно. Хем подарък, хем купуваш, каквото ти харесва! За свекърите: по-добре е да ти кажа да те оставят на мира, отколкото непрекъснато да ти се месят.  Peace
*Витлеемска Звезда* , Канари, , дано всичко е наред с вас!!!

for girls who ride, чакаме хубави новини! Hug

# 535
Бреййй, НОИ какви са бързаци: преведоха ми болничния, сега получих смс от банката ми  Party Бях се подготвила за доста чакане....

# 536
Мечо Пух, на коя дата са внесени в НОИ документите, че моите болнични за март още не са платени?

# 537
И моите болнични за март още ги няма, но от фирмата имат срок до 15 април да ги внесат и края на месеца от НОИ да ги изплатят. Ще чакам....  Cry

# 538
Скъпи мами, искам да се допитам до вас.
Моята бебка от няколко дни изобщо не ме рита и много слабичко я усещам. Сега звъннах на докторката да я попитам дали е нормално и тя ми каза да легна и да броя колко движения усещам за един час. За половин час бебка я усетих около 15 пъти. Казаха ми че минимума е поне 10 движения на час. Също така докторката каза че ако си е променила позата е нормално да не усещам така интензивни движения като преди.
Искам да попитам при вас ставало ли е така? Понеже за последните 2, 3 дни разликата е огромна в сравнение с преди. Малко ме гони параноята, но исках да се допитам и до вас. Надявам се мъничето ми да е добре...

# 539
Моите са внесени на 2 април, днес е 9 април. Знам, че от НОИ ги изплащат в 15-дневен срок, но имате ли наблюдения дали чакат до последния момент или обикновено ги изплащат по-рано?

Общи условия

Активация на акаунт