Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за д-р Икономова от Фемина?
Как се изчислява майчинството върху брутната заплата или върху сумата, която ми изплащаха чисто от НОИ?
Как мога да кандидатствам за еднократна помощ за дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за д-р Икономова от Фемина?
-
Как се изчислява майчинството върху брутната заплата или върху сумата, която ми изплащаха чисто от НОИ?
-
Как мога да кандидатствам за еднократна помощ за дете?
-
Как се изчислява еднократната помощ за близнаци?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство?

Една позната, която роди наскоро ми беше споделила че често и е тъжно че няма корем. Айде да не набивам филми и аз.. 
Аз дотогава какво - да си правя купон с гъбичките ! Какво толкова й пречеше да ми пусне една микробиология още вчера
И отгоре на всичко въпросната акушерка още от самата ми регистрация за ЖК не ми допадна - една дебела, все си придава важност - много много неприятна жена с пърхот, с която ми е неприятно да говоря, още по малко пък да ми пуска това изследване. Оплаках се на АГ, за контракциите и ми каза - щяла да ми увеличи магнезия и ме пита какво пия. А пък тая с пърхота е дистрибутор на някаква фирма за хранителни добавки и в 5-я месец на регистратура ми рекламира едни прахчета магнезии, които по нейните думи били "супер" за бременни - едно прахче на ден и било достатъчна дневна доза - заобеснява ми се как другите бременни пиели по 3 пъти на ден хапчета магнезии - и аз будалата а пък с това прахче не трябвало да приемам нищо друго допълнително - реших да пробвам и така съм на тези прахчета от 5я месец, чиято дневна доза е 375 мг. И вчера разбрах,че тази с пърхота ме е излъгала и - че този прием е крайно недостатъчен за една бременна - и си пробута продукта по супер гнусен начин и аз си ходя с контракции и вчера като казах на АГ и тя :" ОО започваме магнерот - тези прахчета са много леки, аз дори ще забраня да ги предлагат на бременни на регистратурата ".
И въобще тая акушерка ми е много неприятна !!! Какво да правя с тая микробилогия много се чудя