Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Да, отлепя се и е доста малко-поне моето, а като е празно не седи така надолу  Peace

# 256

Това е моето решение за удобно чистене на зеленчуци.  Heart Eyes

# 257
  • Пловдив
Момичета,къде мога да намеря поставя постава за обувки? В Икея има само шкафове,а ние искаме да няма вратички. Hug

# 258
# 259
  • Пловдив
SINEICKA благодаря за предложението,но не ме устройва метален Hug
Трябва да се бял (дървен,пдч,мдф..)

# 260
Момичета,къде мога да намеря поставя постава за обувки? В Икея има само шкафове,а ние искаме да няма вратички. Hug

От този вид ?

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18530
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=10887

# 261
  • Пловдив
 lorenca,да- точно!  Hug Но на тези размерите не ме устройват.Посъветваха ме да потърся в Комо - от 1 час се опитвам да отворя тяхната страницата -но безуспешно.

# 262
Прекрасна тема, записвам се веднага при вас  Embarassed

Супер е това с калъфките  Peace
Органайзери за чанта има много в Продавалник  Peace

# 263
Микрофибърни кърпи и вода. С мократа кърпа почиствам, а със сухата полирам. Всичко свети. Peace

Благодаря момичета ще пробвам

# 264
къде онлайн мога да си купя органайзер за чорапи,но да е от пластмасовите които са като пита на пчели ( :Добре го обясних май  ooooh!)

# 265
# 266
да има го в алиекспрес за 6 долара но не ми се чака цял месец,искаше ми се ако го има в някой бг сайт да го поръчам от тук

# 267
  • Пловдив
Чудна тема.

# 268
  • на североизток
Забележете какъв шкаф за под мивката са направили на тази снимка - използвали са и най-малкото пространство. А не като при мен с "мъртво" чекмедже Rolling Eyes

# 269
Записвам се да ви следя. Събота ще ходя в икеа за някакви организатори за шкафове, че всичко пререждам и със сигурност имам нужда от някаква помощ. За момента съм харесала подрафтовите кошници. Дали ги има в Лидл още, ясно, че няма да са в брошура/намаление. Идеята за чашите за кафе е страхотна, а и мисля, че и в основния гардероб няма да е излишна, че в нея да напъхам малките кърпи. Гардероба на щерката се нуждае от няколко кутии  - една за гащички и една за чорапки, а и няма да откажа трета за ластичета, фиби и т.н. Сега и правя детска стая и искам да създам ред още от начало, че свикне ли нещата да са и където и скимне ще е все така. Имам нужда и от някакъв органайзер за бижута. Дали направо към Икеа да се насочвам или ще дадете други предложения.

Общи условия

Активация на акаунт