Пости 2013 - 2 тема

• 68 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Христос воскресе!
Пожелавам на вас и на семействата ви здраве, мир и светлина в душите ни и много радости!

# 391
Искам да благодаря на всички Ви за интересните дискусии, вкусотии и внимание.
Бог да е с Вас Simple Smile

# 392
  • На острова
Во Истина Возкресе! Здраве и мир за всички!

# 393
Христос Воскресе!!

easter baloniЧестит Гергьовден!

# 394
  • София
Христос Воскресе!

кatelinka, Честито християнче Hug

Да припомня, че през тази седмица не се пости в сряда и петък!

През тази година, заради "късния" Великден няма да има Петров пост, та така следващият пост е Богородичният, който започва на 1-ви август (през тази година на 31 юли, защото е сряда).

Надявам се да има повече постещи в сряда и петък и да продължим да пишем тук до август Grinning

# 395
  • София
Во истина Воскресе! Оставаме тук Simple Smile

Нещо за четене: За причастяването в Светлата седмица

# 396
Надето, благодаря за прекрасното четиво! Подейства ми много насърчително...
Радвам се, че темата продължава да се развива. Дори само заради нея си заслужава да се влиза тук.
Пожелавам ви здраве, успехи и Божие благоволение!

# 397
  • София
Во истина Воскресе! Оставаме тук Simple Smile

Нещо за четене: За причастяването в Светлата седмица

Към това четиво бих прибавила и това - "Дай Комка" А за по - любознателните и тези - За честотата на причащението

# 398
Христос Воскресе!

Да припомня, че през тази седмица не се пости в сряда и петък!
Тъкмо навреме ми дойде това припомняне  ooooh!   

# 399
Благодаря на всички ви за четивата, които споделяте.
Аз бих споделила и това от сайта на Православие БГ, много хубави неща е казал старецът Никон: http://www.pravoslavie.bg/Интервю/Старецът-Никон:-Искаш-да-проме … тоест-от-себе-си!
Малко по-нагоре видях, мисля, че simpatikonia споменаваше за рецепта за оранжева леща с праз и бих се радвала, ако тя или някой друг сподели как го готвите. Сега е Светлата седмица, но пък ще се радвам скоро да пробвам Simple Smile.

# 400
Христос Воскресе!
искам да Ви попитам нещо. Забелязвам, че откакто свърши поста и започнах да ям всякаква храна много често ми се завива свят, става ми лошо в кола. Казаха ми хора, че това най-вероятно е в резултат от промяната на режима на хранене. Някой имал ли е такива проблеми? Мога ли да смятам, че е от начина на хранене или да отида на лекар?
Лека нощ.

# 401
  • Русе
..... много често ми се завива свят, става ми лошо в кола. Казаха ми хора,....
  А пък аз съм чувал, че обикновено друго предизвиква подобни явления, но отминава до месец-два, най много 9  Mr. Green!

# 402
  • ул. "Мечтание"
Мога ли да смятам, че е от начина на хранене или да отида на лекар?

Можеш. И най-вероятно е промяната на хранителния режим. Но това не пречи да идеш на лекар, ако прецениш.  Peace

# 403
  • Sofia
Аз пък установявам вкусово безразличие към млечни и яйца, а пък месо не мога и да погледна.
За пръв път в живота си спазвам пълния Великденски пост и затова ми е първо впечатление от такава промяна. Не се оплаквам, просто споделям.

# 404
..... много често ми се завива свят, става ми лошо в кола. Казаха ми хора,....
  А пък аз съм чувал, че обикновено друго предизвиква подобни явления, но отминава до месец-два, най много 9  Mr. Green!
ха ха ха ... между другото точно такива са ми симптомите ха ха ха, но наистина не съм бременна.
Няма как - с поста си спазвах и въздържание от съпружески живот  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт