КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 27

• 36 783
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Не мога да не се похваля и при вас! На детето ми горните зъби се рушат, пада емайлът. Водих я при нашата хом. и след около седмица забелязахме, че се е появил нов емайл - нещо невъзможно според зъболекарите  Mr. Green
smile3501 и за теб и за хомеопатът ти..

# 211
Мечка Малинарка, съвременната психология не е стъпила на здрави основи, защото тя приема в себе си неща от други области на науката. Тези неща може да са приложими за природните закони, но отнесени към човешкият дух са абсолютно неадекватни и нерядко опасни.
Това че нямаме понятие за причините, поради която някой човек или дете ни изглежда жертва на обстоятелствата, не означава, че причините които ние смятаме за това му състояние са точно такива.
Светът на понятията изграден ни от съвременната психология не е непременно обективно валиден.
Има дълбоки, духовни и душевни причини, за състоянието, характера, индивидуалността и житейските обстоятелства около дадена личност.
Обективно погледнато несправедливости няма, проблемът идва от там, че човекът е поставен така в света, че разглежда нещата само от една определена гледна точка.

Интересно интервю.

Когато човекът си въобрази, че е извън природните закони, че те за него не важат... си има съответните диагнози и медикаменти. Постовете ви ми идват малко отвлечени, но общо взето мисля, че говорим едно и също. Едни и същи причини водят до различни последствия за индивида.
Впрочем делите душевно и духовно. Каква е разликата според вас?

Изключително трудно е по този повод човек да бъде непредубеден наблюдател, но се свиква, когато лекуващият мине през личната си терапия. Ето нещо доста интересно по темата според мен.
http://materiaholistica.com/781/%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B5%D … %B0%D0%BA-%D0%B4/

# 212
 Бактериална чревна инфекция при дъщеря ми с предшестващо вирусно заболяване,започнахме хомеопатично лечение за последвалата кашлица и от снощи има детето хрема.Това подобрение ли означава изчистване ли е?Не мога още да разбера защо се разболява детето ми основно в градината newsm78

# 213
  • София - Варна - Бургас
Благодаря на хората, които споделиха мнение по въпроса. Напоследък (послените 2-3 години  Laughing ) много мисля за при4ините, много наблюдавам и задълбавам, но все още ми е трудно да вникна толкова дълбоко дори и в себе си. Виждам как, кога и какво отклю4ва болестите..но не разбирам защо то4но тези и не разбирам как може да погледнем толкова дълбоко в себе си, за да видим това, което трябва да променим. А дали можем да го променим или носим своята клетъ4на памет или енергиина памет, както щете го наре4ете. Преди време някой писа, 4е у всеки има нещо хрони4но или типи4но, но защо? не се ли раждаме 4исти и необременени? това, което разболява  едно дете от смъртоносна болест не е на4ина му на мислене. Не ми се вярва и родителите да са...

"Дете се Излекува от Рак на Мозъка с Диета":

https://www.facebook.com/groups/254400454671256/?notif_t=group_r2j

http://www.самосъзнание.com/2013/04/dete-se-izlekuva-ot-rak-na-mozaka-s.html

# 214
Не мога да не се похваля и при вас! На детето ми горните зъби се рушат, пада емайлът. Водих я при нашата хом. и след около седмица забелязахме, че се е появил нов емайл - нещо невъзможно според зъболекарите  Mr. Green

Имайте предвид, че нов емайл няма как да се образува. Просто защото хомеопатията има своите показния и своите граници на възможностите, както и конвенционалната медицина - разбира се.
   Съветвам Ви да заведете детето при Вашия зъболекар, за да предотвратите и стопирате доколкото е възможно по-нататъчното разрушаване на твърдите зъбни тъкани/ има ли такова и колко е голямо може да прецени само зъболекаря/. Той ще ви даде съвети как да поддържате оралната хигиена и ако е необходимо ще вземе мерки за по-нататъчни лечебно -профилактични мероприятия.
   Когато има нужда за какъвто и да е проблем , се съветвайте и с хомеопата си. Това е важно за общото здраве.

# 215

Имайте предвид, че нов емайл няма как да се образува. Просто защото хомеопатията има своите показния и своите граници на възможностите, както и конвенционалната медицина - разбира се.
   Съветвам Ви да заведете детето при Вашия зъболекар, за да предотвратите и стопирате доколкото е възможно по-нататъчното разрушаване на твърдите зъбни тъкани/ има ли такова и колко е голямо може да прецени само зъболекаря/. Той ще ви даде съвети как да поддържате оралната хигиена и ако е необходимо ще вземе мерки за по-нататъчни лечебно -профилактични мероприятия.
   Когато има нужда за какъвто и да е проблем , се съветвайте и с хомеопата си. Това е важно за общото здраве.

Има, има как и това е факт, който иска да вярва! Водихме детето при 2 зъболекари, но не помогнаха особено. Имаше известно подобрение, но за кратко. За какъвто и да е проблем се съветвам и с лекаря ни, но все по-рядко, просто мнението му все по-рядко ми е от полза!

# 216
За какъвто и да е проблем се съветвам и с лекаря ни, но все по-рядко, просто мнението му все по-рядко ми е от полза!
Напълно те разбирам  Hug

# 217
Най-вероятно става въпрос за реминерализация на деминерализирани зони от емайла, което е съвсем нормален процес и няма нищо чудно. И е съвсем различно от образуването на нов емайл Wink.

# 218

Има, има как и това е факт, който иска да вярва! Водихме детето при 2 зъболекари, но не помогнаха особено. Имаше известно подобрение, но за кратко. За какъвто и да е проблем се съветвам и с лекаря ни, но все по-рядко, просто мнението му все по-рядко ми е от полза!
  Както си прецените-  Ваш избор е при кои специалисти да се лекувате и на на кого да се доверявате.  Обективно погледнато това което твърдите е невъзможно.

# 219
Най-вероятно става въпрос за реминерализация на деминерализирани зони от емайла, което е съвсем нормален процес и няма нищо чудно. И е съвсем различно от образуването на нов емайл Wink.

Ако е така - съм съгласен напълно.

# 220
  • Пловдив
да ви питам -пиенето на Л-карнитин като част от програма за отслабване съвместимо ли е с хомеопатично лечение?аз не обичам да пия каквито и да е неща,но инструктора казва че с него по-бързо ще сваля това което искам

# 221
Според мен е нов емайл, защото зъбчетата изглеждаха така Виждаше се дентинът, а сега жълтият очастък е значително по-малко.
С туут мус в началото имаше реминерализация на зъбките, когато още изглеждаха така но после не знам защо процесът пак тръгна и се стигна до липсващ емайл и в последствие едното зъбче се разруши до основата, а друго се счупи на половина.

# 222
Нашите зъбки са като на втората снимка ...... newsm78 , като преди бяха абсолютно здравички.... Тези снимки ме накараха да се замисля. По принцип от какво се получава това - може и на лични ако сметнете че спамя темата.

Замислих се , че често родителите не обръщат внимание на доста неща и съответно не ги споменават на хомеопатът си .....което си мисля че може да доведе до неясноти.....Както аз във случая .....даже не бях забелязала  зъбките - мислих си че просто не могат да се измият добре  - представяте ли си  #Crazy
Лелееееее Бог да пази детето ми ...с такава майка.... smile3555

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 19:38 от klem4e

# 223
Предполагам, че сега се е получило нещо като на втората снимка  в крайните участъци на дефектите Peace. . Могат да се възстановят минералите на емайла върху съществуващ матрикс, но не и да се образува нов емайл, ако той нацяло липсва.
Самата реминерализация е много дълъг процес и няма как да стане за една седмица. Най-трайна е , когато е резултат от променена ендогенна обмяна, но за това са необходими месеци.
Така, че по-скоро това е резултат от нещо, което детето е приемало последните месеци, независимо дали хл, хранителна добавка, диета или локално средство.

Според мен първа като състояние е втората снимка Peace

# 224
Да, Шайн, сега зъбките са като на втората снимка!
Клемче, причини за ерозията много, но при нас нямаше нито една от описаните ако изключим нощното сучене, което едни казват, че не е причинител, а други обратното. Бих те посъветвала да вземеш мерки навреме, докато е рано.

Общи условия

Активация на акаунт