Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добър вечер..мн се изморих днес.размазала съм се на дивана от 20:00 и още не мога да стана..апък и на ревю бях.бре бре тоз модел с кафявото сако..професиоанално позиране,походка..
Биби,  55Неви. 55
Направо по време на цялото ревю си личеше, че плува в свои води. Беше неотразим, а Корай ме скъса като шляпаше, като кон с капаци. ooooh!

Да Корай беше много смешен,а Емко наежен като паун вървеше,отдалече си личи че е бил в занаята Peace

# 691
  • Под Сините камъни
Пожелавам ви лека нощ.До утре вечер  Peace

# 692
# 693
Вярно ли на Таркан дядо му е българин  newsm78
От теб чувам. Знам, че е роден и израстнал в Германия.  Peace

# 694
Хахахаха Роналдо, хубавец!!!!

Аз хич не го харесвам този момък  Laughing ама дано Реал бият,че съм за тях  Laughing

# 695
Манка waveyНадуфче  Hug, вече предаде щафетата ли newsm78

Не временно Peace

Марги Hug

# 696
Забелязахте ли и другите протежета на аблата-Фуркан, онзи с кривата уста в съблекалнята, Чаги, все отбор юнаци?! Добре, че по стечение на обстоятелствата Чаги след скандала се отскубна от нея.
Лека Пепи, лека нощ и на другите, които, ще я последват скоро.

# 697
Манка waveyНадуфче  Hug, вече предаде щафетата ли newsm78

Не временно Peace

Марги Hug

Тъкмо се притесних. Не разбрах кой ще ни е временния домакин, че за нас трябва цял хотел. Много маймуни сме на клона  Laughing

# 698
Ама и Селин абла се надуваше като пуйка и мяташе белтъци, наляво надясно. И тя се бара за актриса май.
 А Чаги - е няма такава походка  Mr. Green

# 699
Забелязахте ли и другите протежета на аблата-Фуркан, онзи с кривата уста в съблекалнята, Чаги, все отбор юнаци?! Добре, че по стечение на обстоятелствата Чаги след скандала се отскубна от нея.

Дано да е завинаги.  Peace

Неви, той, Чаатай и като бяга пак с манекенска походка го прави. Това не ми харесва, не се затичва като истински мъж, а като манекенче.... давайте с камъните, сложих си каска преди да напиша коментара  Mr. Green

# 700
Романтичка,
Скрит текст:
ми как той Роналдо такива усилия полага да е красив, чак косата започнала да му пада от геловете и помадите  Mr. Green

# 701
Пожелавам ви лека нощ.До утре вечер  Peace
Лека Hug

Цитат
Ама и Селин абла се надуваше като пуйка и мяташе белтъци, наляво надясно. И тя се бара за актриса май.
 А Чаги - е няма такава походка
Laughing Laughing Laughing

# 702
Романтичка,
Скрит текст:
ми как той Роналдо такива усилия полага да е красив, чак косата започнала да му пада от геловете и помадите  Mr. Green
JoyИ на мен хич не ми харесва.

Пепиту, лека  Hug

# 703
Киарче, и аз нещо такова съм забелязала  Embarassed някак "елегантно" тича, нейсе...

# 704

Неви, той, Чаатай и като бяга пак с манекенска походка го прави. Това не ми харесва, не се затичва като истински мъж, а като манекенче.... давайте с камъните, сложих си каска преди да напиша коментара  Mr. Green[/b]
Хахаха аз като гледах на клипа където тичаха умрях си от смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт