Къде в Бургас (36)

• 70 552
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
Поизтървах ви малко

Аз съм отчаяна - не мога да си намеря обувки в Бургас  Cry

# 46
Защо така? Като номер или като модел? А по интернет или не смееш? Аз зимата си поръчах ботуши от тук: http://obuvkigido.com/ и останах много доволна. Сега си харесах и едни обувки и смятам като се опарича да си поръчам. Аман от това Паоло Ботичели! Навякъде залято с боклуците им. А за цените на Джани, Премиер и другите от този род, да не говорим. Наистина и аз трудно си харесвам по магазините.

# 47
ivss,моят син е футболист и все рита ли,рита,та обувките не оцеляват за дълго време но купуваме само след проба на място,че той все се оплаква от обувките,че му стискат.Напоследък купуваме от фирменият магазин на "Черноморец" и от "Спорт депо".

# 48
От къде мога да купя албум на "Мистерията на българските гласове"?

# 49
skica , мерси много за линка, ще разгледам  Peace
А защо ли - ами какво да ти кажа... или са равни, или са на висок тънък ток. По 2-3 модела има със средно дебел и средно висок отделен ток /не платформа/ или както му казвам: обувка за работа. Но пък са ми бабешки. Все пак поне 9 часа трябва да изкарам с тях, а понякога и повечко вървене имам през деня.
А по интернет нещо не смея да си поръчвам затворени обувки, че имам изпъкнал кокал, който допълнително ми създава проблем.

rompecabezas , проверявала ли си в магазинчето срещу р-т Бохем на Александровска? има малко магазинче, където все още продават дискове и има и бг музика

# 50
  • Бургас
rompecabezas другият магазин е Стефкос мюзик на ул.Гурко, до магазина за цветя.

Ками*, ако правилно съм разбрала търсиш класическа обувка?! В Дайхман има един модел на Medicus (дано правилно цитирам марката), класическа затворена обувка с отделен ток, много удобни и меки, 40 лв са.

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 08:51 от vessita

# 51
  • Бургас
Здравейте ,къде има магазини за официални облекла Макси мода?

На ул.Лермонтов, малко след книжарница Армстронг посока Първо районно има бутик за Макси Мода.
Благодаря:)

# 52
Защо така? Като номер или като модел? А по интернет или не смееш? Аз зимата си поръчах ботуши от тук: http://obuvkigido.com/ и останах много доволна. Сега си харесах и едни обувки и смятам като се опарича да си поръчам. Аман от това Паоло Ботичели! Навякъде залято с боклуците им. А за цените на Джани, Премиер и другите от този род, да не говорим. Наистина и аз трудно си харесвам по магазините.
Има магазин, който зарежда от GIDO на Богориди. Намира се малко след сладкарница "Роза" в посока Морската градина от същата страна.
Аз съм пробвала там и съм си поръчвала на близки от Пещера да ми изпратят /има значителна разлика в цената при ботушите/, но и съм си купувала и на място.

Да попитам тук, макар че не е много по темата. Днес трябва да купя подарък за 2-годишна госпожица. От къде и какво ще ми предложат мамите с момиченца на тази възраст /може на лични, за да не спамим/? Благодаря!

# 53
Здравейте, да знаете добър шивач в к-с Зорница? Благодаря, предварително!

# 54
Момичета, работи ли аутлета за спортни стоки на изхода на Бургас, в посока Варна?

# 55
  • Бургас
Момичета, работи ли аутлета за спортни стоки на изхода на Бургас, в посока Варна?
да.

# 56
  • Бургас
да.
Но трябва да обърнеш горе на надлеза за солниците.  Peace

# 57
Здравейте, знаете ли в центъра дали в неделя работи някой копирен център, трябва ми по точно да принтирам файл от пощата ? В Хеликон има ли такава услуга?

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 10:55 от kocinkaG

# 58
  • Бургас
http://www.digital-bg.eu/kontakti
Пише, че в неделя работят от 10 до 15 ч.  Peace

# 59
http://www.digital-bg.eu/kontakti
Пише, че в неделя работят от 10 до 15 ч.  Peace

Благодаря Ти много.

Общи условия

Активация на акаунт