Къде в Бургас (36)

• 71 205
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, момичета! Там към Долно Езерово май им е разсадника. Ще проверя първо до КАТ, че е по-близо, а ако се наложи ще се разходя и към Езерото.   Hug

# 91
  • Бургас
До КАТ разсадник няма, със сигурност.  Peace

# 92
Здравейте момичета!Аз пак с въпрос.Знаете ли къде могат да ми наместят глезена? Стъпих на криво преди 3 седмици и все си мислех че с времето ще ми мине,обаче уви болката продължава.

# 93
Трябва да те види ортопед и по възможност събери поне 2 мнения - аз преди години имах подобна случка и според един лекар нищо ми нямаше, а друг искаше да ме реже.. Гледаха ме и на рентген и пак различни неща казваха  Tired Не бях в Бургас тогава и затова не мога да ти дам координати, мина ми след няколко месеца (не дадох да ме режат, слагах някакви компреси, но не мога да кажа, че имаха голям ефект).

# 94
Не рекламирам, просто споделям, защото мисля че е изгодно
Ами честно казано твоя и поста след тебе и стана цяла рекламна кампания.  Peace

Много са готини постовете .... че и правописните им грешки са еднакви .... сигурно е случайност  Laughing

# 95
  • Бургас
До КАТ разсадник няма, със сигурност.  Peace
Не споря, не сме ходили от миналата пролет. Но имаше, вероятно не си го намерила, то е малко сбутано, но помня че имаше насочващи табели. И на Танев и на Баев бяха там. Да имат и на пътя за Долно Езерово, имат и на пътя за София мисля, но това до КАТ си беше точно разсадник и там зимуват палмите под наем, а и хотел за палми на клиенти имат.
Да, мисля че продават и на дребно. Дребно дребно, колко да е дребно. Макар че цените на флората и в разсадника бяха еднакви. А взехме голямо количество.

# 96
  • София
Знам, че Баумакс имат голямо разнообразие на градински и други цветя. Аз самата не съм цветарка, но като слушам около мен цветарките все там ходят.

Кажете къде продават вкусни СЛАДКИ козунаци? Купувала съм оттук-оттам, на вид горе-долу добре, на вкус сладникав хляб. Ако има и с пълнеж, ще е още по-добре.

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 18:28 от mamasvetla

# 97
  • Бургас
Да сте виждали в някой рибен магазин хайвер за пържене?

# 98
Знам, че Баумакс имат голямо разнообразие на градински и други цветя. Аз самата не съм цветарка, но като слушам около мен цветарките все там ходят.

Кажете къде продават вкусни СЛАДКИ козунаци? Купувала съм оттук-оттам, на вид горе-долу добре, на вкус сладникав хляб. Ако има и с пълнеж, ще е още по-добре.

На мен лично най-много ми харесват на Диамант,после хасковските. Peace

# 99
  • Бургас
Здравейте момичета!Аз пак с въпрос.Знаете ли къде могат да ми наместят глезена? Стъпих на криво преди 3 седмици и все си мислех че с времето ще ми мине,обаче уви болката продължава.
трябва да ти направят снимка,и аз доскоро имах проблеми,но с ръката мислех ,че ще мине но болката стана по силна и накрая отидох на д-р(ако искаш на лични да ти дам координати)

# 100
  • София

На мен лично най-много ми харесват на Диамант,после хасковските. Peace

Къде мога да намеря от тези Диамант? А иначе хасковските не са лоши наистина, но ми се е случвало да купя от тях и цялата мазнина стои отдолу на козунака, направо тече мазнината, сякаш се утаява от самия козунак. Аз самата съм от Хасково и завода е наблизо до нас, вземала съм направо от там, направо от тавите, неопаковани дори, стават. Иначе аромата на лимон е наистина много добър вътре.

# 101
  • Бургас
Не рекламирам, просто споделям, защото мисля че е изгодно
Ами честно казано твоя и поста след тебе и стана цяла рекламна кампания.  Peace

Много са готини постовете .... че и правописните им грешки са еднакви .... сигурно е случайност  Laughing
Не съм сигурен, но ако визираш мен?....интересно къде ми видя правописните грешки?...сигурно си някой виден българист! Simple Smile....а и целта не е да си правим разбор на правописа, а да споделяме мнения и да си помагаме...нали така?

# 102
В кой салон /по възможност в Центъра/ могат да ми свалят шилак? Там където ми го сложиха чак в понеделник можело да го махнат, защото нямало свободни часове .
А до понеделник няма как да ходя с излющен лак Embarassed

# 103
Защо не си го свалиш сама? Взимаш си ацетонов лакочистител напояваш добре памук и го увиваш на нокътя, след това увиваш с алуминиево фолио за печене Wink и държиш 20 мин. Така го свалят и в салоните.
Аз след тази процедура се зарекох никога да не си правя повече такъв маникюр.

# 104
В салона на Вартанян в х-л България (тел. 088 862 8558), както и в салон Натали на Ал. Стамболийски 54 (тел. 0886 255 113) слагат и свалят Шелак. Можеш да пробваш и в салона на Angel Face срещу Операта - там работят с Гелиш, който е подобен на Шелак.

Общи условия

Активация на акаунт