Къде в Бургас (36)

• 71 228
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!Имам сешоар на Babyliss,който е с английски щепсел и вчера явно е изгорял предпазителя,защото не работи.Представлява малко бушонче 13 А,което предпазва уреда и при проблем не изгаря уреда,а самото бушонче.Знаете ли къде може да продават такива предпазителчета,защото без него не мога да си ползвам сешоара?Благодаря предварително!

# 121
Предполагам, че на "Панда" ще има. Сещаш ли се за магазина? Под светофара на Новата поща.

# 122
 Peace Да,благодаря ти!Преди малко ми казаха също за там-значи ще проверя там! Hug
Сега се обадих,казаха че нямат  Sad

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 13:20 от ekita

# 123
  • Бургас
ekita, можеш да провериш и в едно малко магазинче зад сградата на БТК, пресечка на ул.Стара планина е, мисля, че се пада точно уличката зад служебния вход на БТК или успоредната й, не се сещам точно в момента. Мисля, че на табелата пише точно магазин за електронни компоненти Омега.
Дано да съм те ориентирала правилно.

# 124
Благодаря и там ще проверя  Hug

# 125
Peace Да,благодаря ти!Преди малко ми казаха също за там-значи ще проверя там! Hug
Сега се обадих,казаха че нямат  Sad

Виж и в магазинчето срещу Панда-та, какво ли не съм намирала там.

# 126
  • Бургас
 Hug Дали мога да намеря козметика на Babor в някоя аптека или магазин?

# 127
  • Бургас

Не съм виждала до сега, поне за бялата козметика, но имат онлайн магазин. Ако цените те устройват, заповядай Simple Smile - http://www.babor.bg/e-shop

# 128
  • Бургас

Не съм виждала до сега, поне за бялата козметика, но имат онлайн магазин. Ако цените те устройват, заповядай Simple Smile - http://www.babor.bg/e-shop

Благодаря  Hug
Хареса ми слънцезащитната им пудра, но не знам кой цвят да избера, затова се надявах да я видя на живо.

# 129
  • Бургас
някой знае ли ще има ли в събота великденско състезание по математика и къде, гледам в сайта на Братя Миладинови няма инфо

# 130
  • у нас

някой знае ли ще има ли в събота великденско състезание по математика и къде, гледам в сайта на Братя Миладинови няма инфо

ще има да, в Братя Миладинови. 1,2,3 клас са от 8,30 до 10,30 часа, 4-12 клас са от 11,30 до 13 часа.Такса 7 лева, записването е до 19-ти април.

# 131

Ася, състезанието ще е на 21.04
I-III клас - от 8.30 до 10.30ч
IV-XII клас - от 11.30 до 13.30ч.
Записването е до 19.04 /08-18ч./  в стая 27А, такса 7 лв

п.с. докато го напиша са ме изпреварили Simple Smile

# 132
  • Бургас
благодара ви, за малко да го проспим...., все пак на сайта на Братята нищо не намерих, откъде взехте инфото

# 133
  • у нас
в сайта на Бр. Миладинови няма нищо, то и за Коледното нямаше инфо. Моето инфо е от вестник Фактор

# 134
Здравейте казаха ми че имало някакъв магазин срещу Стоматологията за дрехи,имало и избор от цветове от даден артикул и било евтиничко-туники за 8,9 лева,мисля че името на магазина започваше с М нещо си,ако някой знае нещо да сподели  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт