Къде в Бургас (36)

• 71 257
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Аз си търся сл.очила до към 100-120лв с хубави стъкла тъй като съм много чувствителна,изключвам Полароид,защото незнайно по каква причина в момента съм с Полароид и стъклата им се развалиха,напукаха се по края към рамката.И не знам къде да гледам ? Kwait дали са хубави,някой има ли впечатление, или Exess?

Имам и друг въпрос-колко са горе долу като цени детските торти на Сладко и солено,в ценовия клас на Захаро ли са,ако някой е поръчвал,да ми каже?
Аз съм с очила на Exess, за 140 лв. си ги взех преди 3-4 години и съм доволна от тях.

# 616
  • Бургас
Лече-Буболече басейна е точно между хотелската част и бунгалата:)
http://bojura.bg/

# 617
  • Бургас
Някой ходил ли е на цирк тази година? Кой от двата цирка, които гостуват в града е по-подходящ за деца - Ориент или Балкански? Ако ми кажете и къде се намират и евентуално от колко часа имат представления....  bouquet

# 618
  • Бургас
Весита, ние ходихме на Ориент, в морската до конната база. Представленията бяха от 19,00 през седмицата, в събота и неделя май имаше по две. Ще е тук още два дни - днес и утре, ако не се лъжа. Цената беше 14 лв. ложа за възрастен и 10 лв. ложа за дете. Дъщеря ми беше впечатлена от клоуните, а малкия от понитата и кончето. И вътре още 10-15 лв. заминаха за пуканки, вода, светещи играчки...
Смятаме да отидем и на цирк Балкански, може би ще е по-интересен и за децата и за големите. Повече време ще е тук и цените ще са по-високи. Не си спомням само къде ще бъде.

# 619
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Чух, че има цирк до Мол Бургас Плаза, но не знам кой от двата е.

# 620
  • Бургас
Балкански е до Мола.

# 621
Цирк Балкански е по-интересен и с повече атракции. Намира се точно до мол Плаза /от дясно, ако застанеш с лице към мола/. Програмата е в две части, а цените са: деца до 3г -3лв; деца до 5г - 10лв; според секторите осаналите билети са 15, 20 и 25лв ; ложа балкон - 20лв; ложа партер - 30лв. Представленията са от 17 и от 20ч, а касата работи от 10 до 21ч
Телефон за информация - 0878570602

# 622
http://www.circus-balkanski.com/program/tickets
тук пише, че от 4 до 10г са с билети по 10 лв.

А къде продават билети, само пред цирка или има и в центъра някъде каса

# 623
  • у нас
http://www.circus-balkanski.com/program/tickets
тук пише, че от 4 до 10г са с билети по 10 лв.

А къде продават билети, само пред цирка или има и в центъра някъде каса

пред цирка  Peace

Цирк Балкански е по-интересен и с повече атракции. Намира се точно до мол Плаза /от дясно, ако застанеш с лице към мола/. Програмата е в две части, а цените са: деца до 3г -3лв; деца до 5г - 10лв; според секторите осаналите билети са 15, 20 и 25лв ; ложа балкон - 20лв; ложа партер - 30лв. Представленията са от 17 и от 20ч, а касата работи от 10 до 21ч
Телефон за информация - 0878570602

до 3 години - без право на място

от 4 до 10 год - 10 лв с право на място

# 624
  • Бургас
Благодаря ви за изчерпателните отговори  Hug

# 625
Привет момичета,
искам да запиша сина ми на плуване. Почти на 12г. е. Най - удобно ми е или в х-л Аква, или в ОУ "Братя Миладинови". Някой може ли да даде отзиви за цени, възрастови групи, треньори и часове, в които се ходи, защото сега през лятото децата вече са във ваканция, но на есен ще се наложи да ходи и  след 19.ч (след училище).
Изобщо всяка информация ще ми е полезна.
Благодаря ви  bouquet

# 626
  • Бургас
Привет дами някой знае ли работното време на Salex

Peace

# 627
  • Бургас
Привет момичета,
искам да запиша сина ми на плуване. Почти на 12г. е. Най - удобно ми е или в х-л Аква, или в ОУ "Братя Миладинови". Някой може ли да даде отзиви за цени, възрастови групи, треньори и часове, в които се ходи, защото сега през лятото децата вече са във ваканция, но на есен ще се наложи да ходи и  след 19.ч (след училище).
Изобщо всяка информация ще ми е полезна.
Благодаря ви  bouquet

Здравей,

ние бяхме записали нашия син в Аква миналата година.Гергана се казва треньорката.Плаща се месечна такса, мисля около 30 лв.беше, допълнително се плаща на урок, но не помня колко точно, но мисля, че от порядъка на 50+ излизаше на месец.Хубаво е, защото няма много деца като на Флората.Ако не се лъжа тренировките бяха около 18.30 ч.Съжалявам, че не мога да бъда по-конкретна, но всичко съм забравила  Embarassed

# 628
  • Бургас
Погледни, моля те дали има от препарата за под и прозорци пак на Грюн грийн, че на моя мъж му обяснявах по телефона, но първо не знаел къде да гледа, после каза , че нямало  Thinking

На Грю Грийн има само хапчета за миялна, 11.45 Wink С великденски комплект, явно е трябвало бая по-рано да ги доставят. hahaha
Другите неща ги няма.

# 629
Здравейте дами,знаете ли от къде мога да си купя черна маска за очи/не знам какво друго име има/,която се използва при спане?

Общи условия

Активация на акаунт