Къде в Бургас (36)

• 70 642
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте дами,знаете ли от къде мога да си купя черна маска за очи/не знам какво друго име има/,която се използва при спане?

В Айко има на първия етаж на касата. На мен една приятелка ми подари преди време маска за спане със сърчица, от секс шопа, в който работеше (Sexwell), така че може да провериш и там  Peace

# 631
Здравейте! Трябват ми римски щори с картина, някой да знае къде продават?

# 632
Погледни, моля те дали има от препарата за под и прозорци пак на Грюн грийн, че на моя мъж му обяснявах по телефона, но първо не знаел къде да гледа, после каза , че нямало  Thinking

На Грю Грийн има само хапчета за миялна, 11.45 Wink С великденски комплект, явно е трябвало бая по-рано да ги доставят. hahaha
Другите неща ги няма.
В мол Плаза има гланц и таблетки за м. машина, а от Маркет /до Пантеона/ днес си купих универсалния препарат /за под/ Grinning

# 633
  • Бургас
Къде го видя този гланц, вчера нямаше?

# 634
Вчера сутринта в мол Плаза около 9.30ч имаше. В ляво от таблетките беше

# 635
  • Бургас
Аз ходих следобед, явно е свършил. И таблетките ми направи впечатление, че най-отдолу ги бяха нахакали.
И да попитам - преди няколко теми, не помня вече, някой беше споделял координати на фирма, която прави паравани стъклени за баня. Бяхте писали, че излизали изгодно. Ако може пак да споделите?

# 636
  • Бургас
Привет, къде в Бургас има детски колела втора употреба, търся 16 цолово за сина ми?

Здравейте! Повдигам въпроса, защото и мен ме интересува същото. Ще се радвам, ако някой има информация. Благодаря!

# 637
Привет, къде в Бургас има детски колела втора употреба, търся 16 цолово за сина ми?

Здравейте! Повдигам въпроса, защото и мен ме интересува същото. Ще се радвам, ако някой има информация. Благодаря!
може да прегледаш в продавалника дали някой не продава каквото ти трябва
http://prodavalnik.com/burgasburgas/svobodno-vreme/velosipedi-c628?search[filter_float_price%3Afrom]=%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D0%B0+%D0%BE%D1%82&search[filter_float_price%3Ato]=%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D0%B0+%D0%B4%D0%BE

# 638
  • Бургас
Колела втора употреба много хубави има в Изгрев,големия  блок срещу Зоната.Там в единия край на блока има голям магазин за колела-нови и втора употреба.

# 639
Тобо /до Краснодар/ също пише, че продава и употребявани велосипеди

# 640
И да попитам - преди няколко теми, не помня вече, някой беше споделял координати на фирма, която прави паравани стъклени за баня. Бяхте писали, че излизали изгодно. Ако може пак да споделите?
Аз бях писала, че във Вип Пласт излизат най-изгодно щорите и предположих,че и параваните ще са по-евтини. После едно момиче писа, че е ходила за оферта и била изгодна.Писа и конкретни цени,но вече не си спомням.  Peace

Намерих Simple Smile

някой има ли представа къде можем да поръчаме параван за баня с врата. В Баня стил ни искат 800 лв и ми се иска нещо на по - сносна цена да намеря.

Във Вип Пласт. Тези дни ходих да гледам щори и видях, че има една отделна стая с изложени кабини. http://www.vip-plast.com/%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0 … D0%B8%D0%BD%D0%B8
Промоцията им е че ако платиш цялата сума когато поръчваш, правят 10% отстъпка. Не знам каква цена ще излезе, но за сранение - за щорите, които искам ми казаха 300 лв, на друго място ми искат 500лв. Пиши после за цената ако решиш да ходиш, че и нас ни чака това.  Peace
Да се отчета относно моето си питане и някой друг ако го интересува. Значи за параван за баня с врата за височина 200см и ширина 120 см ни дадоха цена 695 с монтажа и отделно отстъпка 10% ако платим цялата сума предварително при поръчката, а за сравнение в Баня стил цената която ни додоха беше 800 лв без монтажа (+100лв за монтаж).

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 21:57 от skica

# 641
Момичета,къде в ЦЕНТЪРА мога да намеря гумените Смачковци на Angry Birds,не ми се обикаля по всички детски магазини,а към Хиполенд утре нямам път?

# 642
Здравейте дами,знаете ли от къде мога да си купя черна маска за очи/не знам какво друго име има/,която се използва при спане?
Казва се "домино" в Джъмбо има поне 20 вида от цена 5 до 20лв.....съветвам те да си я избереш по маретия,а не по красота,моето е сатиниран памук и нито дразни,нито се пързаля още по-малко пък запарва

# 643
  • Бургас
skica |, благодаря ти, златна си!  bouquet

# 644
  • Бургас
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт