Къде в Бургас (35)

• 71 419
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Момичета, да сте виждали в някой магазин дървена детска китара? Става въпрос за малка китара (50см. приблизително), като деца може и да сте имали такава.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 13:51 от I r r a

# 331
В Джъмбо има детска дървена китара!Аз купих за подарък от сайта на магазина кикиморско царство -френски са и мн хубави!

# 332
  • Бургас
Благодаря много, pashicHug Другата седмица ще проверя в Джъмбо (ама много е далече, значи, този магазин  Crossing Arms )

# 333
Здравейте момичета. Трябва ми добър зъболекар, може и хирург направо само да работи със здравната каса. Няма значение в коя част на града е, само ще помоля за улица, че иначе няма да мога да се оправя  Simple Smile

# 334
Фотоапаратът ми е SONY.Къде мога да го занеса на ремонт?

# 335
някой има ли представа къде можем да поръчаме параван за баня с врата. В Баня стил ни искат 800 лв и ми се иска нещо на по - сносна цена да намеря.

# 336
Едни познати бяха поръчали в една фирма за алуминиева дограма, но не се сещам за името newsm78 Казаха че имало доста варианти на изработка и съответно различни цени.

# 337
  • Бургас
Фотоапаратът ми е SONY.Къде мога да го занеса на ремонт?
В Сервиз АШ съм носила моето Сони.

# 338
някой има ли представа къде можем да поръчаме параван за баня с врата. В Баня стил ни искат 800 лв и ми се иска нещо на по - сносна цена да намеря.

Във Вип Пласт. Тези дни ходих да гледам щори и видях, че има една отделна стая с изложени кабини. http://www.vip-plast.com/%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0 … D0%B8%D0%BD%D0%B8
Промоцията им е че ако платиш цялата сума когато поръчваш, правят 10% отстъпка. Не знам каква цена ще излезе, но за сранение - за щорите, които искам ми казаха 300 лв, на друго място ми искат 500лв. Пиши после за цената ако решиш да ходиш, че и нас ни чака това.  Peace

# 339
Здравейте
Моля да ме насочите къде в Бургас мога да се запиша на курс по йога за начинаещи? Искам да тренирам, а не да ми говорят разни неща за спокойствието  Outta Joint  Laughing

Благодаря предварително   bouquet

# 340
Момичета,
Знаете ли къде се премести гръцката сладкарница? Ако изобщо се е преместила някъде ......

Благодаря

# 341
  • Бургас
Последно гръцката сладкарница беше на ул. "Александър Велики" - от "Мара Гидик" до пицария "Романс" тръгваш нагоре към "Ботева". И оттам ли се е преместила?

# 342
Последно гръцката сладкарница беше на ул. "Александър Велики" - от "Мара Гидик" до пицария "Романс" тръгваш нагоре към "Ботева". И оттам ли се е преместила?

ДА......няма я

# 343
  • Burgas
Момичета, да сте виждали в някой магазин дървена детска китара? Става въпрос за малка китара (50см. приблизително), като деца може и да сте имали такава.
Миналата седмица видях на Кауфланд такава китара.

Здравейте момичета. Трябва ми добър зъболекар, може и хирург направо само да работи със здравната каса. Няма значение в коя част на града е, само ще помоля за улица, че иначе няма да мога да се оправя  Simple Smile
На мен 2пъти ми се налага да ходя на хирург, един път за вадене на корен, втория за изрязване на някакво мъртво месо от венеца, ходих в Славекой бл.76 д-р Йосифов, доволна съм.

# 344
  • Варна
Здравейте момичета!
Нахлувам в темата ви с молба да ми препоръчате заведение в Бургас за тази вечер. Някъде, където става купон и може да се танцува.
Механа с вкусни ястия и музика на живо?  
Или пък заведение, където да се хапне първо и бар за след това? Или дискотека? Пиано бар? Караоке?
Без хард рок и техно, моля, чалгата била "допустима, ама да не е много мазна"Simple Smile))
Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт