Къде в Бургас (35)

• 71 417
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Виж в списъка с лицензирани доставчици на услуги за гр. Бургас, има окачен в БТ, а и на сайта им. Според мен има доста салони, които работят по тази програма.

# 436
Благодаря ти, търсила съм навсякъде ,но единия курс го изтървах докато търсих и вече нямали да провеждат друг.Всички други въпреки ,че са одобрени или няма да провеждат или една- две ще събират още незнайно колко месеца и може да ми изгори ваучера. За това си позволих да питам тук.

# 437
някой има ли представа къде можем да поръчаме параван за баня с врата. В Баня стил ни искат 800 лв и ми се иска нещо на по - сносна цена да намеря.

Във Вип Пласт. Тези дни ходих да гледам щори и видях, че има една отделна стая с изложени кабини. http://www.vip-plast.com/%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0 … D0%B8%D0%BD%D0%B8
Промоцията им е че ако платиш цялата сума когато поръчваш, правят 10% отстъпка. Не знам каква цена ще излезе, но за сранение - за щорите, които искам ми казаха 300 лв, на друго място ми искат 500лв. Пиши после за цената ако решиш да ходиш, че и нас ни чака това.  Peace
Да се отчета относно моето си питане и някой друг ако го интересува. Значи за параван за баня с врата за височина 200см и ширина 120 см ни дадоха цена 695 с монтажа и отделно отстъпка 10% ако платим цялата сума предварително при поръчката, а за сравнение в Баня стил цената която ни додоха беше 800 лв без монтажа (+100лв за монтаж).

# 438
Бихте ли ми казали къде мога да намеря печати за нокти в центъра?

# 439
  • Бургас
Къде има сервиз за фотоапарати?Благодаря  bouquet

# 440
Къде има сервиз за фотоапарати?Благодаря  bouquet
Ние сме ползвали услугите на един сервиз за техника на  ул."Стефан Стамболов",намира се близо до кафе "Калина" в посока светофара на Новата поща,срещу многото клонове на банки под Новата поща.Магазин "Панда". Peace

# 441
  • София
Къде има сервиз за фотоапарати?Благодаря  bouquet
Ние сме ползвали услугите на един сервиз за техника на  ул."Стефан Стамболов",намира се близо до кафе "Калина" в посока светофара на Новата поща,срещу многото клонове на банки под Новата поща.Магазин "Панда". Peace

И пак на Стефан Стамболов, но в началото към надлеза на Трапезица - сервиз АШ, мисля, че също поправят, аз поправях при тях кафе машина и съм много доволна от услугата. Имат тел в нета, излиза в гоогле.

# 442
И аз да попитам: Къде има добър телевизионен техник, за старичък телевизор. И да не иска майка си и баща си Simple Smile

# 443
И аз да попитам: Къде има добър телевизионен техник, за старичък телевизор. И да не иска майка си и баща си Simple Smile

По Фердинандова, посока Краснодар ( малко преди отбивката за Домлян), от лявата страна има телевизионен техник. Там има, доколкото знам не взима скъпо, но все пак попитай  Peace

# 444
  • у нас

на ул. Калоян, под у-ще Л.Каравелов

# 445
Благодаря, момичета! Утре ще ги наобиколя.

# 446
някой има ли представа къде можем да поръчаме параван за баня с врата. В Баня стил ни искат 800 лв и ми се иска нещо на по - сносна цена да намеря.

Във Вип Пласт. Тези дни ходих да гледам щори и видях, че има една отделна стая с изложени кабини. http://www.vip-plast.com/%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0 … D0%B8%D0%BD%D0%B8
Промоцията им е че ако платиш цялата сума когато поръчваш, правят 10% отстъпка. Не знам каква цена ще излезе, но за сранение - за щорите, които искам ми казаха 300 лв, на друго място ми искат 500лв. Пиши после за цената ако решиш да ходиш, че и нас ни чака това.  Peace
Да се отчета относно моето си питане и някой друг ако го интересува. Значи за параван за баня с врата за височина 200см и ширина 120 см ни дадоха цена 695 с монтажа и отделно отстъпка 10% ако платим цялата сума предварително при поръчката, а за сравнение в Баня стил цената която ни додоха беше 800 лв без монтажа (+100лв за монтаж).

Пак файда! По-евтино от Банята Simple Smile Ако намерите нещо по-изгодно, моля те да ми пишеш на лични  Hug

# 447
  • у нас
Бихте ли ми казали къде мога да намеря печати за нокти в центъра?

Печати има в склада на маникюристките. Това е сградата (ако не се лъжа на Трансстрой) диагонал на бар Симпатико. На първия етаж е склада. Има портиер в сградата, той ще ви опъти коя е точно стаята на склада.

# 448
Моля ви помагайте Simple Smile Нужен ми е сервиз с читав майстор. Колата ми се пълни от някъде с вода и не мога да разбера от къде ? Няма значение в кой квартал. Благодаря Simple Smile

# 449
Търся оптика където да правят очила с диоптър за малко дете. Моля за информация, който има така.

Общи условия

Активация на акаунт