~ Съла-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) Тема 2 ~

• 96 063
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
# 571
# 572
# 573
Здравейте в прекрасния неделен следобяд!

Гледам отново инфарктни серии - 18 и 19 , но този път искам да обърна внимание на веселата страна във филма - Джелил ефенди. Вече е истанбулец. Нарин предложи вместо да се мотаят по цял ден без работа, да разорат част от поляната пред къщата и да засадят нещо, за да си намерят занимание - да копаят, поливат. Но Джелил ефенди рече - йок - да не го занимават със  садене и копане. Нима той ще се занимава със земя, докато децата му управляват голяма фирма. "Садете, копайте, поливайте , но мен не въвличайте в това. Като се малко пооправя  ще говоря със Съла да ми даде да водя някоя фирма". Симпагята. Умник! Ей на това се вика мързел със самочувствие ... и сина му Азад същия.

# 574
Мари Hug нали знаеш - "Крушата не рада по-далече от дървото"- гледай Джелил,мисли за Азад. Тези двамата са точно - "Пази Боже,сляпо за прогледа" ooooh!
А тези серии ми бяха тъжни и тягостни,точно като онези след тежкото раняване на Боран.
Скоро чух един лаф в "Аламинет" - разбивач направо- "Ако в турски сериал някой е щастлив,значи още не е разбрал нещо станало...." Joy Joy Joy Joy
А Джелил и с дъщеря,че и със зет беше улучих направо шестица от тотото Peace
Тя му покри загубите от хазарта,а Боран купи къщата в Мардин,която продадоха и после му я подари!
А пък и Бедар , и Джелил как само наричаха малкия - то не беше магаре,то не беше безделник Crossing Arms и шля-я-я-п един зад врата.Добре,че се появи Фериде та малкият малко живна Tired

# 575
# 576
# 577
# 578
# 579
# 580
# 581
# 582
# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт