Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 815
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Сис,при мен е нормално  newsm78

# 556
Отново се коментира 3 сезон тоест ПЕ.
Скрит текст:
Целувките между Чаги и Гизем не са такива каквито бяха при Хазал.За мен Емир страдаше за Фериха каквото и да казвате погледа му казваше различно то онова което говореше така че не мисля че Емир се влюбваше да Явуз когато разбере какво е направил на сестра му има два вариант 1-да го убие 2 да ги ожени и има още един вариант да накара хората си да го пребият до смърт а ако не умре от раните си значи някой го пази.Образно казано.

# 557
Пит,  wavey ако питаш за снимката, която аз постнах, това не е Дениз (както е истинското й име), а Джейда (Ханде).
Иначe нея не съм я гледала в друг сериал, не знам от къде ти е позната. Ако искаш погледни в уикипедия и виж в кои сериали и филми е взела участие. http://tr.wikipedia.org/wiki/Deniz_U%C4%9Fur
Мерси за отговора. Тук вихтушката е яка.
Брей, много прилича на майката. Тц, Тц, малко грим и смяна на цвета на косата какво прави...
А аз наистина питах за Санем, гледала съм я и в друга сапунка. Сега ще проверя в уикито.

# 558

за слабия ангел на Миленчето..да го нахрани и да остави оребрения висок и мускулест млад турчин на нас Naughty

# 559
Марги  Hug

Сис,явно му трябва повече време да загрее  Laughing

Пит в Дъждовно време  Peace

# 560
  • Някъде там
Наде Благодаря ти за прекрасните диалози  Heart Eyes

Рени
Скрит текст:
Дано бързо отшуми всичко  и  усмивката и радостта пак да са с теб  Hug

Иве Аз вече го разлюбих  Mr. Green

Благодаря Ви че ме харесахте с новите ми дрешки  Hug Изцяло съм благодарна на Романтичка  че ми показа толкова хубав магазин  Hug

# 561
Сис,явно и при мен от време на време пък лагва явно от многото хора вътре става беля  Mr. Green Иве,и с сладко да ме залъгваш не давам Ча  hahaha аз заради него се регнах в тоя форум вие искате да ми го вземате  Joy брата още ме базика вика стига с тая бг мамма  Mr. Green

# 562
Капризче,много си шик  Peace  Hug

# 563
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Утре съм в България да ви почерпя по повода малко си летя за няма нищо ама така е 4 дена в родината хи хи ... време е да прибера още малко дрешки  Peace

Романтичке добре дано да разбера коя си ти точно Simple Smile Много народ бре  Crazy

# 564
двамата ни показаха ,че истинската любов никоне не умира...през каквото и изпитание да премине  Peace
показаха ни те...........умира си с куршум от един луд и се заменя за има няма 3м с нова...и след около 9месеца дори се размножават  Crazy с новата изгора
ти тва не го брой за мен свършва преди изтрелите и са щастливо женени имат си и Куче на име Джансу  Peace и работят по въпроса за малка Фери или Емко  Peace
да да ДОБРЕЕЕЕЕЕ  
Скрит текст:
ooooh!....душа....Емко си има бебе от Гюнешката и си правят клуб с Явуз...заживяват хепи....еей с оная рижата...рижи и красиви дечица си имат.....но на Емко не спират да му шарат очите иска си неговото момчето,все търси с поглед в тълпата Ферия Rolling Eyes .............та така нещастно женен с деца...такава е реалността към днешна дата Joy Joy Joy Joy

# 565
  • Някъде там
Гале ПЕ
Скрит текст:
За мен Емитр си беше влюбен и тук  Whistling  Ако бяха продължили сезона може би Емир щеше да каже на Явуз всичко за Енгин. Явуз не е чак толкова лош може би щеше да приеме Емир особено ако сестра му се окаже наистина бременна. Явуз щеше да застане зад сестра си и да преглътне това което преживяха с Емир Rolling Eyes Лично мнение  Peace

# 566
  • в подножието на планината

Иве, Hugмного съм чувствителна на тема Рапунцел Sick и тоя финал, където си го написала направо ме срази...нИдей така, че шА рИва... Cry

# 567
Наде Благодаря ти за прекрасните диалози  Heart Eyes

Рени
Скрит текст:
Дано бързо отшуми всичко  и  усмивката и радостта пак да са с теб  Hug

Иве Аз вече го разлюбих  Mr. Green

ти си ясна... Mr. Green още от начало не беше сериозна заплаха Joy

# 568
лудостче,
Скрит текст:
Vanina Kaneva съм.

Капризче  Hug

# 569
двамата ни показаха ,че истинската любов никоне не умира...през каквото и изпитание да премине  Peace
показаха ни те...........умира си с куршум от един луд и се заменя за има няма 3м с нова...и след около 9месеца дори се размножават  Crazy с новата изгора
ти тва не го брой за мен свършва преди изтрелите и са щастливо женени имат си и Куче на име Джансу  Peace и работят по въпроса за малка Фери или Емко  Peace
да да ДОБРЕЕЕЕЕЕ  
Скрит текст:
ooooh!....душа....Емко си има бебе от Гюнешката и си правят клуб с Явуз...заживяват хепи....еей с оная рижата...рижи и красиви дечица си имат.....но на Емко не спират да му шарат очите иска си неговото момчето,все търси с поглед в тълпата Ферия Rolling Eyes .............та така нещастно женен с деца...такава е реалността към днешна дата Joy Joy Joy Joy
то тези неща са от друг сериал  Joy нали затова смениха името третия сезон е една измислена пародия на гърбъ на първите два и накрая Фатих го яди...

Общи условия

Активация на акаунт