Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 677
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Фенче, мила, честит рожден ден на теб и братчето ти близнак ! Hug

bdbaloni

Овнета значи  Simple Smile И аз съм овне, точно след седмица. Mr. Green
Една седмица ни дели, ама ти си по-добро овне  Wink

Един поздрав за теб , с нещо много любимо...

http://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk&feature=related

# 346
# 347
Терз, благодаря за снимките.  bouquet
Ей, ама вече никакво търпение нямам до срядата...
Ще разбере ли Джемре и от кого, че Кузей е бил принуден да замине  Rolling Eyes

# 348
И, хайде вече, нещо романтично... Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 16:29 от allisas73

# 349

Дафне, виждам те от вчера горе, не те закачах вчера, викам си, тя ще слезе, няма да се стърпи. Обаче и днеска гледам, че си траеш. И питам : защо? Липсваш тука много, отначало като зачезна мисех, че още не си оздравяла, обаче явно си. Защо си трайкаш и не щеш да пишеш? Нещо да не си сърдита?

Аз пък като нямам навик да гледам на балкона, съм я изтървала !
Дафне,  Hug нерде си, джанъм ? Никаква те няма, че и пощенската ти кутия пълна !  ooooh!
Липсваш ми !   bouquet

# 350
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Алиске, много хубави на твойта снимка и двамата! Не на тая с пандите, на другата.

# 351
Алиске, много хубави на твойта снимка и двамата! Не на тая с пандите, на другата.

Да, много са хубави и си подхождат най-вече. Simple Smile
Има магия между тях. Flutter

За разлика от други екранни двойки, за които се питаме дали са заедно и в реалния живот,
тук такива въпроси няма, но пък има такава магия м/у тях, може би са сродни души, освен външно и душевно, да има привличане, затова са толкова силни моментите м/у тях.
Без секс, без целувки дори толкова серии, а какво творчество на феновете и каква любов към тях....
Няма случайни неща  Blush

# 352
Фенче, честит рожден ден и от мен!  Hug Да сте живи и страви с братчето и много да се обичате!  Heart Eyes

# 353
# 354
Това сапанджа някакъв курорт ли е , на планина?
Страхотни снимки сте пуснали момичета..  bouquet

# 355
  • Варна
Алиса, за теб  newsm32 Simple Smile

# 356
Сапанджа е курортно селище, намира се на езеро
http://www.iwasinturkey.com/wiki-guide/Lake_Sapanca

# 357
Диди, благодаря ти  Hug
Много е сладка малката панда  Simple Smile

# 358
Момичета, девойката за която ви писах преди малко е видяла Къванч. Много се радвам за нея. Дано скоро да качи снимки.  Hug

Интересно ми е как ще се скрие Гюней? Хубаво, ще иска Баръш да покрие загубите, но Бану никак не е глупава. А и Ебру слухти и само чака и едно копче да падне от някъде и е хвърлила Гюнейката, където му е мястото. Може наистина да е давал пари на Симай, но ако се разведе с Бану, едва ли ще е толкова богат и с положение, колкото е сега. Чудя се на онзи фрагман със Симай и Гюней - първоначално всички си помислихме, че може да имат връзка, може той да търси утешение при нея, но аз започвам да си мисля, че е възможно Симай да го изиграе и зад гърба й да е Кузей. Имайки предвид вината, която скри от него и заради която любимата лежа в затвора невинна, може да реши да му отвори очите за брат му.  Peace Кузей почти си ги е отворил де, но онзи бастун така манипулативно го играе, че му замазва очичките.  Peace Искам да видя и Дениз в действие. Гюней и нея се опита да изманипулира, но не успя. Аз я харесвам. Дано да се покаже пред Кузей и да му разкаже всичко. Пъзела ще се нареди. Веднъж Симай, която подхвърли няколко семена на раздора, веднъж Зейнеп, сега ако Дениз също поговори с него, той не е никак глупав, веднага ще им разкрие игричките на онези бъзльовци.  Sunglasses

# 359
Имало е снимки с Гюней и Бану в апартамента на Кузей. Така пише момичето. После Сами, Хандан и Кузей са били там. Имало е и малко момченце с руса коса и сини очи. Явно екипа снима по-нататъшни епизоди, защото не ми се връзва да е следващия. Все пак Кузей е в Сапанджъ. Преразказвам ви това, което момичето е видяло днес.

Има снимка и с Гюней.  Hug Не я познавам, затова няма да й взимам снимките и да ги качвам тук. Ще пусна източника, ако искате да ги видите. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.398738350148970.90866. … 159903&type=1

Общи условия

Активация на акаунт