Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ей, Добро Утро, просто не мога да повярвам, че е казала това.
Не мога... Embarassed
Не че изключвам лошия финал, но така да отчаеш зрителите си, възможно ли е ?
И трагичният финал, може да е за Гюней, който ще си получи заслуженото, за Баръш...
а не за Джемре и Кузей...

# 496
Извинете, последната седмица на юни, и аз блея малко  ooooh!

То нейните драми... нямам думи  Rolling Eyes

А, добре ! Щото реших, че цял месец драма и трагедия ще гледаме, пък много ще ми дойде !

Споко за една серия ще ги изпонатръшка всички.. Whistling то е ясно...

# 497
Дафне, а ти пък вече не знам как имаш сили да си кривиш душата, само и само всички да са наопаки, ти на търсене Joy Joy Joy
Естествено, че няма да е весел края...ще видим пълното падение на завистника Гюней...всеки ще си получи заслуженото! Само се моля да не му види сметката Кузей! Нека мре, ама не от него. Mr. Green

# 498
Е то че цял месец ще са драми, няма съмнение, ама никак не обичам да ми показват края..  #Cussing out

Действай...поне ти е наблизо.., ако не стане събираме бойна група и Одрин отново ще падне.. Mr. Green под БГ-фенски знамена... Mr. Green
 Joy
Ми те нали едни фенки гониха Енгин Акюрек по сокаците, на нас какво ни пречи да издирим баш виновничката и да я нафенчим както си му е реда  Peace

# 499
Извинете, последната седмица на юни, и аз блея малко  ooooh!

То нейните драми... нямам думи  Rolling Eyes

А, добре ! Щото реших, че цял месец драма и трагедия ще гледаме, пък много ще ми дойде !

Споко за една серия ще ги изпонатръшка всички.. Whistling то е ясно...

А, ни миг съмнение, че ще го направи !  ooooh! Но, както казах, ако и сега ми затрие момчето, повече филм на Япъма, няма да гледам !  Naughty

# 500
Ей, Добро Утро, просто не мога да повярвам, че е казала това.
Не мога... Embarassed
Не че изключвам лошия финал, но така да отчаеш зрителите си, възможно ли е ?
И трагичният финал, може да е за Гюней, който ще си получи заслуженото, за Баръш...
а не за Джемре и Кузей...

Еми и аз не вярвах , щото превеждам със мистър Гугъл,обаче и Ромина потвърди....тая овца не спря да офка...целия втори сезон, е писна  ми..., не ме кефи мисълта ,че ще гледам трупове накрая...

# 501
А, ни миг съмнение, че ще го направи !  ooooh! Но, както казах, ако и сега ми затрие момчето, повече филм на Япъма, няма да гледам !  Naughty

И ние със свекърва ми така сме се зарекли, пък Еджето тя ще ми помага да я открием и да въздадем справедливост  Crossing Arms

# 502

Това ако го е написала Есе, никак не е добре  Sad През първата седмица на юни ще бъде големият финал - който се превръща в тъжна присъда  ooooh!
Такааа! Това Еджето го написа много отдавна, ама някои потребители не вярваха. Сто пъти Ви го припомних.И дори празнуваха хепиенда. Други пък злорадстваха, че очакванията на Зейнепките не се сбъднали,  но нямали честта да си го признаят. И затова намирали кусури на сценария. Сега е Ваш ред да признаете, че Вие пък въобще не разбрахте идеята на филма.  Джемрето е отрицателния персонаж и тя отнася най-тежката присъда. Подписвам се под това.

# 503
То излиза ,че тез Турци супер големи социопати... ooooh! Как може да им харесва да гледат мъки, мъки и накрая финито...Честно изобщо не го разбирам това. Болна психика, то бива черогледство ама....тва вече. #2gunfire

# 504
Пък аз толкова се надявах да ни се народят едни такива......
Скрит текст:

# 505
Скрит текст:

tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Това стана като детската песничка "Балона се надува....." нали се сещатае накрая има "ПУК". hahaha hahaha

# 506
Hug Споко, Кузейката остава жив.

# 507
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy
Викаш, да увеличим малко прираста, че са застрашен вид ! Mr. Green

Дафне,  Hug много разчитам на това ! Hug

# 508
Hug Споко, Кузейката остава жив.

Остава, Дафне, ама май шЪ го пратят в чужбинско...  Rolling Eyes

Викаш, да увеличим малко прираста, че са застрашен вид ! Mr. Green

Анджък!  Peace

# 509
То излиза ,че тез Турци супер големи социопати... ooooh! Как може да им харесва да гледат мъки, мъки и накрая финито...Честно изобщо не го разбирам това. Болна психика, то бива черогледство ама....тва вече. #2gunfire

И аз не го разбирам, Добро Утро !
На мен със сигурност ще е последният турски сериал, който гледам.
К/Г се превърна в най-любимия ми филм, който съм гледала, след него не искам нищо друго.
Затова филм - само в сряда - Кузей-Гюней...
Щом свърши филмът, чакат ме толкова непрочетени книги.
А иначе, какъвто и да е краят , ще го приема, писала съм го вече.
С всяка серия , филмът става все по-добър, ще бъде логичен и финалът, какъвто и да е.
А Джемре и Кузей, във великолепното изпълнение на Йойку и Къванч, историята им ме трогна така, като тази на Ромео и Жулиета, след тях наистина не бих гледала нищо друго... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт