Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
*helen*, Hug защото Кузей никога не се е съревновавал с друг, освен със себе си !  PeaceЗащото не намираше за нужно да се доказва пред когото и да е, за каквото и да е . Просто правеше това, което смяташе, че трябва и толкова ! Без да очаква одобрение/ което и без това рядко получаваше/, без да има нужда от овации и възхищението на околните . Peace Защото никога не се е страхувал да бъде такъв, какъвто е - със своите добродетели и недостатъци, истински !  Peace

Поли, Тинтири, Алиса, благодаря !  bouquet

Ще си позволя да сложа едно стихотворение, което ме разплака и ме накара да вдигна веднага телефона и да кажа на брат си, колко много го обичам ! И да усетя отново острата болка от загубата на най- близкият ми човек - моята сестра !

И няма да съм никога сама
(на Брат ми)
На тръгване, щом Господ ме целуна,
изпрати ме при теб – да ме посрещнеш.
Да имам брат... е разговор без думи.
Подкрепа и разбиране. Надежда,
че няма как светът да бъде сложен,
дори да се обърка до небето.
И просто няма нищо невъзможно,
щом бие в още някого сърцето ти...
Препъна ли се, ти ще ме повдигнеш,
и винаги за мен ще влезеш в битка ,
изгубя ли се – ти ще ме настигнеш,
и стиснала ръката ти – политам...
Дори и да избягахме от детството,
завинаги съм Малката сестра.
Да имам брат е истинско вълшебство!
И няма да съм никога сама...
Една душа те следва неотлъчно
 и никога не ще останеш сам.
С целувката си Господ ми заръча:
където и да си, да бъда там.
Обичам те Simple SmileSimple SmileSimple Smile

автор Мира Дойчинова - irini

# 151
# 152
Малееей, много му тича това маце!  Crazy

Госпожата!  Heart Eyes Hug

# 153

Майко милааааа ! Crazy
Добре, че Азра не е около него !  Mr. Green

Ромина,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 154
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хеленче, и аз това се чудя, защо, след като беше по-обичаното и по-успешното дете, Гюней стана толкова озлобен човек.

# 155
Момичета немислите ли, че трябва да подменят целият гардероб на Кузи.Цели два сезона, той изкара с тез сиви дьнки и това якенце.Даже якенцето като, че му е поокьсяло.Толкова много-спонсори и няма койда го облече.Ами сега кат се стопли времето, как ли ще го барнат нашето момче. Laughing Laughing Laughing

# 156
Момичета немислите ли, че трябва да подменят целият гардероб на Кузи.Цели два сезона, той изкара с тез сиви дьнки и това якенце.Даже якенцето като, че му е поокьсяло.Толкова много-спонсори и няма койда го облече.Ами сега кат се стопли времето, как ли ще го барнат нашето момче. Laughing Laughing Laughing

Хубавият кон и под чувал си личи   Crazy

# 157
# 158

Хубавият кон и под чувал си личи   Crazy
Така е мила ама все пак може да го поспретнат момчето.

# 159
Той нали каза наскоро в едно интервю, че обича да си купува якета от втора употреба, та може да си ги харесва такива  Laughing

# 160
  • Варна
Терзийска, newsm51 за снимките  Kissing Heart
Vay, Vay, Vay,  #Crazy #Crazy #Crazy  Kissing Heart txtloves

# 161
# 162
# 163
# 164
Добро утро ! Хубав петъчен ден ви пожелавам !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт