Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Тук някъде.....
Ако един саз можеше да оправи нещата...явно не може и да ги развали... Simple Smile

Хабсолютно!  Grinning

# 391
Или, или, ами хайде, ако помните кога празнуваха рождените си дни.
Джемре на мен ми прилича на рак. Жените рак са много женствени, в същото време добри домакини, майки , не са така амбициозни като девите, залагат много на женската си природа.
Това обяснява защо Джемре е толкова харесвана и обичана.

Кузей май е скорпион.

Рак и скорпион, страхотна комбинация просто  Heart Eyes

# 392
  • Варна
Ili,  bouquet
Джемре не празнува ли на 12 май рожденния си ден newsm78, знам, 4е в живота също е телец на 9 май е родена.

# 393
Значи е телец Джемре. А Къванч знам, че е скорпион.
Но Кузей също ли е скорпион ?

# 394
...не съм сигурна , но мисля ,че Джемре беше близнаци Peace

# 395
  • Варна
Аз съм Телец и съм запомнила, а телец и скорпион-това е много "опасна" страстна връзка, с невероятно взаимно привли4ане(казвам и от опит Peace).

# 396

Диди, вярвам ти  Hug

# 397
Честно казано, не си спомням, при Кузей май беше студено, а името на Джемре означаваше "нещо, което пада и идва пролетта", така че се връзва да е май месец Simple Smile

# 398
Момичета, девойката за която ви писах преди малко е видяла Къванч. Много се радвам за нея. Дано скоро да качи снимки.  Hug

Интересно ми е как ще се скрие Гюней? Хубаво, ще иска Баръш да покрие загубите, но Бану никак не е глупава. А и Ебру слухти и само чака и едно копче да падне от някъде и е хвърлила Гюнейката, където му е мястото. Може наистина да е давал пари на Симай, но ако се разведе с Бану, едва ли ще е толкова богат и с положение, колкото е сега. Чудя се на онзи фрагман със Симай и Гюней - първоначално всички си помислихме, че може да имат връзка, може той да търси утешение при нея, но аз започвам да си мисля, че е възможно Симай да го изиграе и зад гърба й да е Кузей. Имайки предвид вината, която скри от него и заради която любимата лежа в затвора невинна, може да реши да му отвори очите за брат му.  Peace Кузей почти си ги е отворил де, но онзи бастун така манипулативно го играе, че му замазва очичките.  Peace Искам да видя и Дениз в действие. Гюней и нея се опита да изманипулира, но не успя. Аз я харесвам. Дано да се покаже пред Кузей и да му разкаже всичко. Пъзела ще се нареди. Веднъж Симай, която подхвърли няколко семена на раздора, веднъж Зейнеп, сега ако Дениз също поговори с него, той не е никак глупав, веднага ще им разкрие игричките на онези бъзльовци.  Sunglasses
HugЩе ги разкрие и с помоща на Шереф.Мисля,че Шереф няма да заеме мястото на Али до Кузей,но по това,че ще покаже истинското лице на Гюней пред Кузей много ще прилича на Али! newsm78 Hug

# 399
# 400
Това заминаване е смехотворно! Ще бъде кратко, но провокиращо събития, а е смехотворно, защото все пак живеем във века на комуникациите LaughingХайде лека Simple Smile

# 401
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте дами Hug

Фенче,  Hug ЧРД на тебе и брат ти. Бъдете живи, здрави и много щастливи.

Малей, изписали сте света. Shocked Сега минах на вереф, ама не можах да не оценя поста на Дафне Hug...тя отново изкърти миФките, тресна кона с  лопатата и разцепи мрака. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Уре ще изкажа по подробно по постовете, но сегаа влезнах да поздравя Фенка Hug

Сори мац, на патерица...ама ме нямаше. Hug Heart Eyes  bouquet

# 402
Госпожа, Hug тенкю за координатите на БГ-макарата. Пробах от 4 вида и мога да кажа, че ми хареса. Е, не е кат да ти я приготви Майстор Кузей...ама става.  bouquet Heart Eyes

# 403
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Госпожа, Hug тенкю за координатите на БГ-макарата. Пробах от 4 вида и мога да кажа, че ми хареса. Е, не е кат да ти я приготви Майстор Кузей...ама става.  bouquet Heart Eyes

Къде има къде ...  Shocked ама в София къде  Shocked

# 404
Госпожа, Hug тенкю за координатите на БГ-макарата. Пробах от 4 вида и мога да кажа, че ми хареса. Е, не е кат да ти я приготви Майстор Кузей...ама става.  bouquet Heart Eyes

Къде има къде ...  Shocked ама в София къде  Shocked
В моловете мило... Hug Аз я взех от "Сердика-център"

Общи условия

Активация на акаунт