Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 688
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Дафне  Hug благодаря ти!  bouquet
На мен пък ми се струва, че сега вече дойде време Кузей да се бори за любовта им, не Джемре.
Hug Доколкото си спомням това трябваше да се случи след сватбата на Дж и Баръш. Но, не ни показаха нито един такъв момент. Кузей да се бори за Дж или дори само  намек, че иска да изживее любовта си към нея. Вече сме 68 серия. До финала следва окончателен разрив, според мен!

# 376
Здравейте Hug, Фенче, ЧРД, много здраве и успехи  Simple Smile, любов и късмет!!! Явно тук сме се събрали доста овни на глава от филолог Joy Joy Joy
Започва агонията на Гюней, но той няма да го разбере, защото всъщност само комплицираните ситуации го правят жив и щастлив hahaha И да, ситуацията Джемре -  Кузей трябва да стане:"Ти гониш" Joy Joy

Ами аз също съм лингвист, така че можете да ме броите в групата  Joy Само че, не съм завършила в Бг и е малко по-различно

# 377
# 378
Или  Heart Eyes благодаря мило!  bouquet и ти ли си овне ?
Да, сега вече се убедих, че наистина гледаме различен филм с теб, Дафне. Само това бил чакал... Joy Joy Joy той е съсипан, ама то , от желание по-скоро да изчезне от Истанбул hahaha И да, записът беше лично направен от Кузей за Джемре, Шереф няма нищо общо с него, той само го предаде. Никоя няма да го утеши в Сапанджа, само една може да го направи...Разбира се, ако Зейнеп и каже, че Кузей е бил принуден да замине в замяна на нейната свобода. Точно това чакам да видя дали ще направи. Защото тя май го чу, че трябва да замине, не знам, след превода ще стане ясно.

# 379
Аз пък не разбрах, че Зейнеп знае, че Кузей е заминал в замяна на свободата на Джемре . newsm78

Аз не разбрах дали и Демет и Гюлтен разбраха какво точно се случи, защото, ако са знаели, тези кръшни танци, дето ги въртяха, са съвсем не на място !  Naughty

# 380
 HugСъс закъснение,но Фенче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!  bouquet
Много здраве и успехи за теб и за всички около теб! Hug Heart Eyes Hug

# 381
Госпожата  Heart Eyes от един превод във фейса имаше нещо такова, че Зейнеп го чу, че заминава и го попитала дали затова Баръш ще освободи Джемре. Но, ще почакаме и ще видим дали е така. А Демет и Гюлтен не знаят нищо. Но може би Гюлтен ще се сети защо му помръкна усмивката на Кузей при разговора с Гюней newsm78 когато онзи му каза условието. Дано да стопли.
n.cipova  Hug благодаря, мила!  bouquet

# 382
Фенче,  Heart Eyes Peace

# 383
Да, сега вече се убедих, че наистина гледаме различен филм с теб, Дафне. Само това бил чакал... Joy Joy Joy той е съсипан, ама то , от желание по-скоро да изчезне от Истанбул hahaha И да, записът беше лично направен от Кузей за Джемре, Шереф няма нищо общо с него, той само го предаде. Никоя няма да го утеши в Сапанджа, само една може да го направи...Разбира се, ако Зейнеп и каже, че Кузей е бил принуден да замине в замяна на нейната свобода. Точно това чакам да видя дали ще направи. Защото тя май го чу, че трябва да замине, не знам, след превода ще стане ясно.
Simple SmileДа, на 30.03 остарях...

# 384
ОК, преживява. Обясних причината за това, според мен. И друго щеше да е, ако беше пребил отново Баръш, а не да се съгласява с него. Нали, така? И Зейнеп да каже истината, не виждам драмата.
Ще изчакам превода за песента. Песента беше много тъжна, но Дж я прие съвсем различно.
И как не побесня, задето К. свири на саза, подарен от Зейнеп. Joy Joy Joy

# 385
Ако един саз можеше да оправи нещата...явно не може и да ги развали... Simple Smile

# 386
Или, или, на чудесна дата си родена ! 30.03. две тройки, страхотно !
Моята баба, също овен, е родена на тази дата, беше изключително силна жена !
Една от най-добрите ми приятелки е на 31.03., много е готина също.
Казват, че мартенските овни не били такива инати като априлските, може и така да е ! Wink

# 387
# 388
Така си е, аз съм си кротка и толерантна, докато не ме озвери някой Joy, тогава става страшно - като побесняло агънце съм Joy Joy Joy Проучили ли сме какви зодии са Джемре и Кузей?

# 389
Дафне, ако Зейнеп каже това, което знае на Джемре, няма да има никаква драма, само ще спечели моите симпатии.
Или  Heart Eyes и аз съм много кротка и търпелива, ама ако ми прелее...става страшно! Важното е, че ми минава много бързо и не съм злопаметна hahaha
Мале, цяла Сапанджа се е снимала с нашето момче, само ние не се уредихме Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт