Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 675
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Имало е снимки с Гюней и Бану в апартамента на Кузей. Така пише момичето. После Сами, Хандан и Кузей са били там. Имало е и малко момченце с руса коса и сини очи. Явно екипа снима по-нататъшни епизоди, защото не ми се връзва да е следващия. Все пак Кузей е в Сапанджъ. Преразказвам ви това, което момичето е видяло днес.

Момичето е кипърка и се е снимала с Гюней

# 361
  • Пловдив
Фенче, Честит Ви Рожден Ден! Здраве и успехи!!! nbirthday

Браво на Бану! Дано да успее да се справи с този подлец! fight Омръзна ми да гледам как останалите му се връзват на игричките.

# 362
# 363
Мили момичета  Heart Eyes от сърце ви благодаря на всички за поздравите! newsm51
Ей сега се прибрах и веднага при вас. Изкарахме си супер!
Много хубави снимки, браво на момичето!

# 364
Гюней към Хандан: "Кажи ми за Кузей. Разбит е нали? Сигурен съм, че е съсипан!" Гад голяма е този.
Той е управлявал фирмата с пълномощно, тоест и дела на Бану. Излъга Ебру, че е направил авансова вноска на търга за земята, за да зарадва Бану. Но Ебри го сряза с това, че до търга Бану вече ще е на работа и ще си вземе пълномощното. Хак да му е! Въпреки, че човека има план, че как иначе...

# 365
Харесаха ми думите на Кузей към Хандан: "До сега сам дърпах краката си назад и какво стана? Какво стана сега? Вече искам да падна от тази скала!" Момчето се е осъзнало. Видяло е, че всичко до момента, олмазите и другите глупости не донесоха нищо добро... Както каза и на Джемре: "Не съжалявам за нищо, което съм направил. Нито за това, което съм казал. Щом излезеш от тук, никога няма да те оставя!" Думите му, че е до нея и тялом и с цялата си душа... направо ме разби. Ако това не е любов, здраве му кажи!

# 366
Здравейте, дами!
Госпожата!   bouquet Hug
Малко пътувах и затова ме нямаше. Назад съм с материала, не съм гледала 3 серии. Днес попрочетох туй-онуй, погледнах  последната серия без превод, наистина имам съвсем различни усещания. Като цяло серията не ми хареса. Мечтанията на Джемре,болницата придадоха  сладникав привкус на действието. Личи си, че е поздрав за Джемрейките. Никакви други намеци. Затова през целия филм не  срещнаха Дж и Кузей. Освен за минута пред вратата.  Случи се обаче нещо важно.
Спомняте ли си, когато пишех, че Кузей ще отсвири Джемре и ще замине. И Вие се смеехте. Според мен Кузей остави Джемре в тая серия. Ей така, докато някои потребители се настройват за хепиенда. Тая раздяла не е ново изпитание пред любовта. Идеята е друга. Джемре да изкрейзи. Има превод на нейна реплика от следващия епизод. Няма да позволя да заминеш.Бясна е на кея от новия фрагман. Искаше ми се причината за тая раздяла да е нова връзка на Кузей, плод на негово самостойно решение, а не диктат на Баръш. Както и да е! 
Разочарована съм от Кузей, че така лесно прие условията на Баръш. И ако преживяваше заминаването, по-скоро причината беше унизителната ситуация и срама от Баръш. Да си припомним какви ги говореше , когато го преби. Повече такъв фактор нямало да има. И изведнъж Баръш диктува условията и Кузей е принуден да ги приеме. Мисля, че  страдаше заради това, не толкова от раздялата с Джемре. Той усеща инстинктивно, че това е вярното решение. За това без никаква съпротива се съгласи с Гюней.
Защо го пращат в 5-звезден хотел, обаче. Тоя лукс е само по възможностите на Дениз. Която има съвсем различни намерения към Кузей от заявените пред Гюней. Не си мечтайте за любовни сцени с Джемре! Joy Joy Joy Joy
Голяма злоба към Гюней. Забравяте, че в основата на цялата бъркотия са самопризнанията на Джемре.
Представиха Г. като спасител на Джемре. Има някаква причина за това.
Не мога  да съчувствам на Бану. Все пак тя се ожени за Г. с една голяма лъжа и  не е странно, че бракът се разпада. Г. не я обича. Това,обаче ще стане по волята на Г. Бану е манипулируема и той ще овладее положението.

# 367
  • Варна
 smile3501 Браво!!! Липсваха ми фантасмагориите в темата! ooooh! ooooh! ooooh!
Ама на този шедьовър , не мога да не се  Joy Joy Joy Joy Joy
По-големи небивалици, не бях 4ела!!!

# 368
Честит празник на Queen_fenka! С най-добри пожелания!

# 369
Добре дошла, Дафне !   bouquet Радвам се, че всичко около теб е наред !  Hug

Има интересни нюанси в поста ти, както винаги . Hug
На мен, обаче, ми се стори, че Джемре е нещо твърде спокойна на фрагмана. Имаше очаквания, че ще хване първият автобус след Кузей, но я виждаме да се разхожда по крайбрежната, слушайки песента на Кузей, най- вероятно ! Ще видим какво ще се случи по натам. Кузей, обаче, е като ранено животно в клетка, не го свърта и предполагам, че ще предприеме някакви действия, с които ще вземе да обърка и без това комплицираната ситуация.
Интересно ми е и предположението на Кралицата Heart Eyes, че всъщност Симай е Сапанджъ и там ще се засече с Кузей. Само че, аз не очаквам от нея да му каже нещо повече, от това, което вече знае. Тя няма никаква полза да му казва за игрите на Гюней, защото в момента той за нея, е като златна кокошка.А ние знаем как умее тя да се възползва от подобни ситуации. Peace

# 370
Дафне  Hug благодаря ти!  bouquet
На мен пък ми се струва, че сега вече дойде време Кузей да се бори за любовта им, не Джемре. И според мен Кузей е сломен, защото тъкмо беше решил да оправи живота си и...отново пречки. А е ужасно тъжен, защото не успя да спази обещанието си към любимото момиче, Баръш няма нищо общо...Ти гледа ли сцената в болницата? Ако и там не си видяла това, което изпитва Кузей към Джемре...значи наистина гледаме различни филми. Както казах много отдавна, в този филм Кузей ще обича до края една и това е Джемре. Не зная Дениз какво смята да прави, но съм сигурна, че няма да се намеси между двамата, защото тя много добре е осведомена за чувствата на двамата. Пък дали ще има любовни сцени...ще гледаме и ще видим. Hug
Не мисля, че Симай е в Сапанджа, ама...кой знае.

# 371
Фенче, Честит рожден ден!  Hug

# 372
Кампанулка  Heart Eyes благодаря, мило!  bouquet

# 373
На мен, обаче, ми се стори, че Джемре е нещо твърде спокойна на фрагмана. Имаше очаквания, че ще хване първият автобус след Кузей, но я виждаме да се разхожда по крайбрежната, слушайки песента на Кузей, най- вероятно ! Ще видим какво ще се случи по натам. Кузей, обаче, е като ранено животно в клетка, не го свърта и предполагам, че ще предприеме някакви действия, с които ще вземе да обърка и без това комплицираната ситуация.
Интересно ми е и предположението на Кралицата Heart Eyes, че всъщност Симай е Сапанджъ и там ще се засече с Кузей. Само че, аз не очаквам от нея да му каже нещо повече, от това, което вече знае. Тя няма никаква полза да му казва за игрите на Гюней, защото в момента той за нея, е като златна кокошка.А ние знаем как умее тя да се възползва от подобни ситуации. Peace
Hug  bouquet
Много не разбрах тоя запис дали е поръчан от Кузей или си е инициатива на Шереф. И дали Дж знае къде се намира Кузей. Важно е. Ще тръгне да го търси,  ще полудее от отсъствието му.
Според мен Дж няма щастлив вид на кея,слушайки песента. Намусена е и сякаш нещо се кове вътрешно. Присвила е човката.
 К. е като ранено животно , така е, точно заради унижението пред Баръш и задето уж обеща  да не изоставя никога Дж. Вече факт. К. ще разбере за ролята на Гюней, няма спор,но в р.форум има превод, че в 70 серия става ясно, че Г. е убиец на Фърат. Това ще притъпи гнева на Кузей,ще отклони вниманието му и ще ни вкарат в нов сюжет. Като замисъл условието на Баръш/Гюней за раздялата ми се струва много наивно. Четох превода на разговора в кръчмата. Ами, Кузей веднага се съгласи. Само Дж да излезе от затвора. И си отива. Даже имах чувството, че само това е чакал. И точно заради това има нужда от нов,по-силен момент, за да  подсилят мотивите на К. И никакво връщане назад.
Г. е убиеца на Фърат. Все си мисля, че ще  намерят утешителка на К. по време на 5-зв.престой. Joy А, дано!
Симайката съвсем я изпуснах от поглед.  Peace

# 374
Здравейте Hug, Фенче, ЧРД, много здраве и успехи  Simple Smile, любов и късмет!!! Явно тук сме се събрали доста овни на глава от филолог Joy Joy Joy
Започва агонията на Гюней, но той няма да го разбере, защото всъщност само комплицираните ситуации го правят жив и щастлив hahaha И да, ситуацията Джемре -  Кузей трябва да стане:"Ти гониш" Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт