Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 645
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
И аз мисля че е Джемре, време им е вече за малко романтика Peace ,а и само надалеч може да са сами . Чудно ми е Гюню като разбере че е тя(ако е тя ,разбира се)как  ще се здуха Crazy

# 451
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз мисля че е Джемре, време им е вече за малко романтика Peace ,а и само надалеч може да са сами . Чудно ми е Гюню като разбере че е тя(ако е тя ,разбира се)как  ще се здуха Crazy
Милооо, Hug ама почти винаги сме на едно мнение. Peace

# 452
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
тази мацка да не е онази русата, с която го спрягаха последно

Яяяяяяя, значи К. няма връзка с Ойкюто извън снимачната площадка. С друга си бръмчи. Всичко е било само фантазии на англ.форум. Joy Joy Joy
Жената ми харесва. Модерна визия.Наистина е рядкост да видиш туркиня с къса коса. Елегантна. Имам същата прическа, само, че съм тъмнокоса.

Ми как разбирате, че е хубава? От нея само половин прическа се вижда. А как пък разбирате, че излиза с нея? Може да е от екипа някоя. А оная Мерменджи беше с дълга коса, така че това не е тя.
А и за пръв път чувам за връзка на Киво и Йойкю.

# 453
Милооо, Hug ама почти винаги сме на едно мнение. Peace
HugТака е  HugМОже би ние с теб най-много от всички вече си искаме малко поне романтика във филма Wink Peace

# 454
Оооо, и аз искам! И не малко, ами мнооого!

# 455
тази мацка да не е онази русата, с която го спрягаха последно

Яяяяяяя, значи К. няма връзка с Ойкюто извън снимачната площадка. С друга си бръмчи. Всичко е било само фантазии на англ.форум. Joy Joy Joy
Жената ми харесва. Модерна визия.Наистина е рядкост да видиш туркиня с къса коса. Елегантна. Имам същата прическа, само, че съм тъмнокоса.

Ми как разбирате, че е хубава? От нея само половин прическа се вижда. А как пък разбирате, че излиза с нея? Може да е от екипа някоя. А оная Мерменджи беше с дълга коса, така че това не е тя.
А и за пръв път чувам за връзка на Киво и Йойкю.
E. kak си пропуснала. Дори публикуваха обща снимка на О. с някакъв мъж, който прилича на Къванч.
И бяха големи радости и очаквания в англ.форум. И с тая връзка  извън филма, някои потребители обясняваха химията между двамата на екрана. Сега тази снимка опровергава всички очаквания. И превръща мечтите в небивалици. Joy Joy Joy

# 456
И аз, и аз  Party И аз искам да е Джемре Wink

А, Дафне, ми да си вържа черно, щом в живота не са гаджета  Joy Не виждам защо тая ирония, и да са и да не са - и в двата случая не мисля, че му пука на някой от тука присъстващите. Все пак филм гледаме, нали  Rolling Eyes

# 457
# 458
Дафне, разбирам, че не го даваш Киво  за Йойкюто ни във филма, ни в живота. Нали така? В живота и на мен ми се струват неподходящи един за друг, но във филма ги харесвам.

# 459
# 460
Благодаря за снимката. Много старателно крият едната жена. Нямам спомен Къванч да е бил с костюм, все е с тениски, якета и пуловери. Значи, жената е хай, щом като присъствието й задължава Къванч   да покаже класа. Може да е по-малката сестра на русата. 

# 461
  • Пловдив
Може и Симай да е наистина.
Ами ако е Зейнеб? Да е излъгала, че заминава за Германия. Тя, където не я сееш, там никне.

Здравейте на всички!

Еее, това предположение ми хареса!  Joy Joy Истина е това със сеитбата! И Симай може да е, ама най- малко очаквам да е Джемре!  newsm53 Ще е прекалено хубаво и толкова лесно...кекса де..

# 462
  • Варна
Снимките с русата мацка са от 2 реклама на AKBANK и със сигурност е поредната фенка, снимала се с нашия красавец Peace

# 463
# 464
Славенче,   bouquet

Да й е честито на Баде.  Hug Дълъг и щастлив семеен живот.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт