Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 568
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
·٠•Snejka•٠· Wink

Баде си я харесвам още от самото начало на сериала,страхотна мацка е ,а и играе добре...

# 466
Благодаря за фрагмана и преводите...  bouquet

Кой има връзка със Ойку , Къванч ли....? Изобщо не ми се вярва  къде го четохте това...?

Много искам на вратата да чука Джемре, и аз искам най - сетне романтика без вредители  Peace

# 467
·٠•Snejka•٠· Wink

Баде си я харесвам още от самото начало на сериала,страхотна мацка е ,а и играе добре...

newsm10 newsm10 newsm10

# 468
Благодаря за фрагмана и преводите...  bouquet

Кой има връзка със Ойку , Къванч ли....? Изобщо не ми се вярва  къде го четохте това...?

Много искам на вратата да чука Джемре, и аз искам най - сетне романтика без вредители  Peace

Фенски измислици  Rolling Eyes

Тук казаха, че Йойкю си има някакъв приятел, висок и слаб, прилича на Киво, но не е той. А тази кака, русата де, е журналистка тук, но не й разбрах името. Не му е гадже  Laughing

# 469
# 470
Папараците са щракнали Гюней пред къщата на Джемре. Сега тези снимки ще ги видим във вестниците, а и не само ние, ми и наш Кузей. Ужас.  #2gunfire

# 471
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Снимките с русата мацка са от 2 реклама на AKBANK и със сигурност е поредната фенка, снимала се с нашия красавец Peace

Дидке, мила, добре, че внесе яснота, че вече се бяхме изпритеснили с разните мацки, къде цели, къде половинки от тях. Отдъхнахме си сега.

# 472
Снимките с русата мацка са от 2 реклама на AKBANK и със сигурност е поредната фенка, снимала се с нашия красавец Peace

Дидке, мила, добре, че внесе яснота, че вече се бяхме изпритеснили с разните мацки, къде цели, къде половинки от тях. Отдъхнахме си сега.

Вече поясних коя е, ама вие явно не четете  Rolling Eyes

# 473
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Роминке, ми наистина съм те пропуснала. Върнах се сега назад и пак не те намерих. А пък уж всичко чета.

# 474
# 475

Благодаря за трейлъра, превода и подсказките !   bouquet

Не ми се вярва Джемре да е на вратата . Peace Ако трябва да предположа, мисля, че ще е някой от мъжете - Шереф или Бурак, като по- вероятно е да е вторият ! Ама знам ли вече какво ще ни поднесат. newsm78

Кампанула, това за врачката, дето казала, че Азра и Къванч ще са заедно в крайна сметка, не съм го чувала, но аз имам точно същото усещане !  Peace

Много се радвам за Баде !  Party Аз също много я харесвам, дано да е много щастлива ! Ние със сигурност ще сме, защото ще има още много, много снимки ! Crazy

А, някой беше писал, че не сценаристките, а Гюней мисли на парче./ наистина се извинявам, че на запомних потребителя Embarassed/ Никак не мога да се съглася с това твърдение.  Peace Гюней е винаги поне два хода напред ! Не бих го подценила, много е комбинативен и манипулативен, не случайно си разиграва коня вече толкова много време. Със сигурност ще се издъни в един момент, ама да видим кога ! Peace

# 476
Роминке, ми наистина съм те пропуснала. Върнах се сега назад и пак не те намерих. А пък уж всичко чета.

Пост 468  Laughing

# 477
За Гюней ще кажа, че може да е комбинативен, но винаги нещо му куца, пропуска важни детайли в бързината си да прецака някого. Например случая с укриване на следите от престъплението у Хакмен. Гюней изми чашите, хвърли бутилката, но въобще не се сети, че в кръвта на Баръш има алкохол, а по-късно и самият Шереф му подхвърли ( съвсем съзнателно му показа, че се съмнява в него), че промили алкохол в кръвта на Баръш има, но в къщата няма нито чаши, нито бутилка. В същото време Хандан ханъм казва пред Шереф, че е видяла двете чаши и бутилката. А сега де?!  Sunglasses Същото се отнася и за "авансовите вноски", които Гюней бил направил на търг за терена - изненада за Бану. Човечеца бърза да се подсигури за в бъдеще, но грам не му минава през ума, че Бану може да се почувства достатъчно добре, че да се върне на работа, да му вземе пълономощното и край с него. Да не говорим, че Джан вече й каза за Мелда и каква е работата със земята. А сега де?!  Sunglasses Уж е много умен, уж винаги е с ход, че даже два пред другите, но сякаш нещата не са съвсем така.  Peace

# 478
До този момент доказва точно обратното ! Винаги излиза сух от водата !  Peace
Нито едно от тези съмнения не може да се докаже, нали така ? Няма да го оставят да не се издъни, но няма да е сега очевидно.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт