Баде си я харесвам още от самото начало на сериала,страхотна мацка е ,а и играе добре...

Ако трябва да предположа, мисля, че ще е някой от мъжете - Шереф или Бурак, като по- вероятно е да е вторият ! Ама знам ли вече какво ще ни поднесат. 

Аз също много я харесвам, дано да е много щастлива ! Ние със сигурност ще сме, защото ще има още много, много снимки ! 
Гюней е винаги поне два хода напред ! Не бих го подценила, много е комбинативен и манипулативен, не случайно си разиграва коня вече толкова много време. Със сигурност ще се издъни в един момент, ама да видим кога !
Същото се отнася и за "авансовите вноски", които Гюней бил направил на търг за терена - изненада за Бану. Човечеца бърза да се подсигури за в бъдеще, но грам не му минава през ума, че Бану може да се почувства достатъчно добре, че да се върне на работа, да му вземе пълономощното и край с него. Да не говорим, че Джан вече й каза за Мелда и каква е работата със земята. А сега де?!
Уж е много умен, уж винаги е с ход, че даже два пред другите, но сякаш нещата не са съвсем така.