Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мислех си, ние сме си зарибени с филма то е ясно , но ако не си гледал един сериал , но знаееш предварително ,че края му ще е трагичен би ли се захванал да го гледаш newsm78 Това ли обича да гледа драгия турски зрител? ooooh!

Никога не бих започнала да гледам сериал, за който знам, че има лош край.
Това е причината да не гледам Двама завинаги.
Гледах Забраненият плод, но съдбата на Бихтер изобщо не ме вълнуваше така... че да се откажа да гледам филма, защото тя ще се самоубие.
Аз пък гледах Дудактана така...след 10-та минута на 1-ва серия видях финала и въпреки това го гледах...както и ЗП. Embarassed

# 541
Сега, като гледам филма с частичен превод ми хрумна, че може би наистина Дениз може да посети Кузей в Сапанджа...и ще му каже, колко се е загрижил брат му за него. Дафне, ако идеята на филма е кръвта, нейната стойност, защо това трябва да важи само за единия брат? Защо на Гюней кръвта не му говори да не играе срещу брат си, а това се отнася само и единствено за Кузей? Само той ли знае значението на роднинската кръв? Не зная, може и да пожертват Джемре накрая двете дами / не защото е отрицателен образ, напротив/ за да е по-голяма драмата, но Терзи е напълно права - ще има любов между двамата, със сигурност. Иначе всичко се обезсмисля...и неговата непроменена любов към Джемре и запазването и до сега. Тя ще бъде негова, убедена съм. Въпросът е само колко ще продължи това newsm78 И аз няма да се учудя, ако от тази невероятна, устояла на всичко любов, се роди едно същество, което ще утешава Гюлтен и ще напомня винаги на Кузей за неговата любима. А това, че само теб не е могъл да убеди Кузей в любовта си към Джемре като към жена...мога само да ти съчувствам...явно не ти се е случвало да те гледат така, сякаш нищо друго не съществува...Къванч го показва невероятно успешно.

# 542
Последно и спирам да бълвам за трагичния финал...Ако е в действителност смърт и трупове на финала, обявявам мистър Кузей Текиноглу за най- големия Олмаз -Карък на света. Е няма такова чудо просто , затвори, ръгане с нож, помлян в боксови мачове, погребан жив, плаща някакви си дългове, умря приятеля му, не можа да свитне Ферат, пълен гьон с жените , брат му го прецаква както и когато си иска, майка му го е отсвирила , баща му си би камшиците с ново семейство....и накрая ако го и убият,.... ooooh! буквално е ...Живот ли бе да го опишеш....

# 543
Момичето е писало че в четвъртък Кузи пак ще е в Sapanca да не вземат там трайно да се настанят

Значи имаме време и ние да се наредим за снимка, джанъм ! Mr. Green

# 544
Emiliika и аз бих се хванала ама тези двете дами са непредвидими. Сега пъшкат те да не пъшкаме ние накрая

Абе тя както пъшкаше Едже падна Олмаза и се хванаха за кунките наште, то с пъшкане далеч се стига,  не бива да униваме толкоз лесно.  Wink

# 545
Emiliika и аз бих се хванала ама тези двете дами са непредвидими. Сега пъшкат те да не пъшкаме ние накрая

Абе тя както пъшкаше Едже падна Олмаза и се хванаха за кунките наште, то с пъшкане далеч се стига,  не бива да униваме толкоз лесно.  Wink

Няма разбира се, до юни има време.. Mr. Green hahaha hahaha

# 546
  • Тук някъде.....

Абе тя както пъшкаше Едже падна Олмаза и се хванаха за кунките наште, то с пъшкане далеч се стига,  не бива да униваме толкоз лесно.  Wink

Emiliika, убиваш ме просто, мила!  Joy Joy Joy Самсун е, не е Сапанджъ, поне във филма ще е тъй! Ако ще и Нокиа да е, само да се заедно  Heart Eyes

# 547
Аз пък независимо че знаех краят на "двама завинаги" не съжалявам че го гледах Peace
Много ми хареса и хич не съм съгласна с Дафне, че накрая всеки си получава заслуженото, в "двама завинаги" Халил беше най-чистият образ но накрая го кратиха него Peace.
Финалът трябва да е такъв, че да го помним дълго време Peace

# 548

Така де ! Peace Все още помним финала на Двама завинаги ! ooooh!

# 549
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък независимо че знаех краят на "двама завинаги" не съжалявам че го гледах Peace
Много ми хареса и хич не съм съгласна с Дафне, че накрая всеки си получава заслуженото, в "двама завинаги" Халил беше най-чистият образ но накрая го кратиха него Peace.
HugЕми да де, нали сме си купили тоалети за сватбЯта...как няма да помним дълго финала... Whistling

# 550
Ece хвана самолета и забягна в Африка

http://instagram.com/eceyorenc01/#

# 551

Така де ! Peace Все още помним финала на Двама завинаги ! ooooh!
За съжаление е така Peace

# 552
Еми да де, нали сме си купили тоалети за сватбЯта...как няма да помним дълго финала..

Пък някои и само по парфюми ще сме  Mr. Green
Как да не помниш  Wink

# 553

Аз също, първо видях края, но го изгледах, а той ми беше трети филм, н този ред
1. ЗП, 2. Перла 3. ДЗ

Терзи, да бяга и на Марс, ще я намеря аз!  #Cussing out

# 554
Ако Кузей умре, или Джемре умре, ще ги призная тия двете за адски празноглави жени! Един единствен път се наклониха да направят хубав финал и явно след това пак ги е треснал хормона - да си убиват героите. Няма що!  #2gunfire И трите много добре знаят какво иска, не само драгият турски зрител, но и останалия свят. Да вземат да се вземат в ръце, че ми писна от тях. Писна ми от това офкане. Хайде веднъж да сложат нещата в ред - да си накажат виновните, да оставят влюбените да се обичат и да си гледат работата!

Аз продължавам да мисля, че Симай отива при Кузей.  Peace Иначе за какво беше това възклицание по телефона?
Зизка, какво да ти кажа, и аз мисля, че се накъдрих доста добре този път. Гюней бу - жалък хамстер, който върти колелото дори в сънищата си и все бърза да е най-отгоре и да е над всички, но плановете му винаги са пропукани, винаги имат цепнатини, защото умът му е толкова зает от милиарди мисли в секунда, че не му позволява да изпипва прецизно каквото и да хване.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт