Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Извинявам се, че се намесвам,ама някак не мога да си представя у нас след брака жената да се окаже девствена. Даже не съм чувала и преди брака да са девствени.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy така е...майки пазете синовете си... Joy Joy Joy Joy Joy

# 586
Емилийка, аз не казвам, че е нейна теория, само че е на някой не гледал филма, защото тя пише, *спомням си един коментар*. Пък и тук (в Тр), ако жената след сватбата все още е девствена, може да се развали бракът. Както и Джемре и Баръш, ако някой докаже, че бракът не е консумиран пред съответните власти, той се разтрогва по молба на ищеца.

Значи, те си имат абсолютни основания за равод, което липсва по нашето право.
По нашето право, консумиран, неконсумиран брака, доказвай, че е дълбоко и непоправимо разстроен. Липсата на консумация говори за такова разстройство, но не е абсолютно основание...
еми те тука винаги го консумират... Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, Зизу ще ме умориш от смях... Joy Joy Joy

# 587
Момичета, сега изгледах преведена песента, която Кузей записа за Джемре...ама наистина е посветена на приятелка, не на любима Joy Joy Joy е, да, ама не...
Ивана  Heart Eyes абсолютно съм съгласна с теб за финала на Менекше и Халил, тук в нашия филм любовта е също такава, само дано и края не е същия Praynig

# 588
Дафне, Hug мило...защо смяташ, че финала на ЗП е справедлив и логичен. [/quote]
 HugЗаради прелюбодеянието.

# 589
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Извинявам се, че се намесвам,ама някак не мога да си представя у нас след брака жената да се окаже девствена. Даже не съм чувала и преди брака да са девствени.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy така е...майки пазете синовете си... Joy Joy Joy Joy Joy
Е що да ги пазим? Те тез момичета нали спят с нечии синове? Ние нашите за зимнина ли да ги пазим?
Пък и какво лошо има да спят с момичета? Няма да спят с момчета, я!

# 590
Ей ся седя и се чудя...тая Джема некой път не само е проста, ама даже е елементарна. newsm43

Ко' му се молеше на оня сурикат за развод, а на уйде в съда с целата си девственост и не се разведе...? ooooh! ooooh! ooooh!

# 591
Дафне, Hug мило...защо смяташ, че финала на ЗП е справедлив и логичен.
[/quote]

Такова не е имало, тя се разведе и тогава се ожени за Халил, а той дори след брака не смееше да я пипне, защото беше стресирана.

# 592
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светалчо, не говорим за Бг  Peace
Понеже беше споменато как е по нашето право и реших, че се прави аналогия с това как стоят нещата у нас.

# 593

Е що да ги пазим? Те тез момичета нали спят с нечии синове? Ние нашите за зимнина ли да ги пазим?
Не ме разбра...нейсе... Joy Joy Joy
исках да кажа, че едно време инициативата идваше от мъжът...ся мъжът не може от моми да си опази гащите на място Peace

# 594
Ей ся седя и се чудя...тая Джема некой път не само е проста, ама даже е елементарна. newsm43

Ко' му се молеше на оня сурикат за развод, а на уйде в съда с целата си девственост и не се разведе...? ooooh! ooooh! ooooh!

Е откъде толкова акъл, а и нали подписа споразумение, може да се е спирала заради условията в него.

# 595

Hug Защото не е това посланието. И наистина, преекспонираме темата за девствеността на Джемре.
Кузейката много добре знае, че Дж е девствена. И не е спала нито с брат му, нито с Баръш. И какво от това. Има други задръжки.  

# 596
Момичета, сега изгледах преведена песента, която Кузей записа за Джемре...ама наистина е посветена на приятелка, не на любима Joy Joy Joy е, да, ама не...
Ивана  Heart Eyes абсолютно съм съгласна с теб за финала на Менекше и Халил, тук в нашия филм любовта е също такава, само дано и края не е същия Praynig
Дано, Фенче !  Praynig

Лека нощ, момичета  Hug
Имах тежък ден, но във вашата компания забравих умората.
Страхотни сте !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 597

Такова не е имало, тя се разведе и тогава се ожени за Халил, а той дори след брака не смееше да я пипне, защото беше стресирана.
[/quote]Роминке, Hug ни е говорим за ЗП.

Дафнеее, Hug добре,че предполагам хорските съдби не са  в ръцете ти...нямаше да останат хора на земята...ми ти осъди строго и категорично всички... Joy Joy Joy Joy

# 598

[/quote]
Говоря за ЗП.

# 599

Не ме разбра...нейсе... Joy Joy Joy
исках да кажа, че едно време инициативата идваше от мъжът...ся мъжът не може от моми да си опази гащите на място Peace

Joy Joy Joy Joy Joy

Аааа, ЗП е друга тема  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт