Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 630

Joy "Пощальонът" ще го видим в 70 серия, иначе ще си изневерят на стила и съспенса.
Е как в 70, пощальонът е смъртта, а още 10 серии???

# 631
И тук ги има на английски

Трейлър 1
http://www.viki.com/channels/9145-kuzey-guney-season-2/videos/90605/1

Трейлър 2
http://www.viki.com/channels/9145-kuzey-guney-season-2/videos/90776/1

# 632
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Joy "Пощальонът" ще го видим в 70 серия, иначе ще си изневерят на стила и съспенса.
Ше вариме халва и ше подсмърчаме...кат се обезводним, ще ни пуснат финала...там ще се докараме до спешното и всичко ще приключи. Joy Joy Joy Joy Joy

# 633
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Или, това, което разбуни духовете е, че Едже се е изказала, че в последната седмица на юни ще има тъжен финал. Но после имаше вариант за неточност в превода и че може би е искала да каже, че е тъжно, че свършва филмът, а не, че ще свърши тъжно. Около това се завъртяха тия 20 стр, за които говориш. Това е.

# 634

Сакън! Пу-пу!  ooooh!

Имах предвид този, дето чука на Кузей на вратата, ще го видим най-вероятно в по-следващата серия. С това "чукане" ще свърши еп. 69, според мен.

# 635

Ше вариме халва и ше подсмърчаме...кат се обезводним, ще ни пуснат финала...там ще се докараме до спешното и всичко ще приключи. Joy Joy Joy Joy Joy
Лелееееееее да му мислят тия, дето ще са по парфюм в спешното Joy Joy Joy Joy Joy

# 636

Сакън! Пу-пу!  ooooh!

Имах предвид този, дето чука на Кузей на вратата, ще го видим най-вероятно в по-следващата серия. С това "чукане" ще свърши еп. 69, според мен.

Ми то ако е така...да рипнем директно в 70 Joy Whistling

# 637

Сакън! Пу-пу!  ooooh!

Разбрах, скъпа, опитвам се да се шегувам, че днес съм изпушила Hug

# 638

Сакън! Пу-пу!  ooooh!

Разбрах, скъпа, опитвам се да се шегувам, че днес съм изпушила Hug
Heart Eyes е, не се прай на скромна ся...и ти кат мене всеки ден даваш на късо... Joy Joy Joy Joy

# 639
Или, това, което разбуни духовете е, че Едже се е изказала, че в последната седмица на юни ще има тъжен финал. Но после имаше вариант за неточност в превода и че може би е искала да каже, че е тъжно, че свършва филмът, а не, че ще свърши тъжно. Около това се завъртяха тия 20 стр, за които говориш. Това е.

Heart EyesА, "Изгубени в превода", значи Joy Joy Joy

# 640
имах нещо да ви казвам,но докато ви изчета и го забравих. Hugзнам само едно :още един ден мина...сряда наближява.Зизу,ако джемре се окаже лумкащата по вратата на кузей,ще получиш големи прегръдки. luvbed      

# 641

ili,ili  Wink  Hug

Тази година полу-проводници, догодина - цели!  Joy Joy Joy

# 642
 Joy Joy JoyАз не знам дали вече давам на дълго, ама нейсе

# 643

ili,ili  Wink  Hug

Тази година полу-проводници, догодина - цели!  Joy Joy Joy
Ех Тоше, Тоше, защо ни остави Cry Cry Cryа как ни веселеше само Joy

# 644
Hug Госпожата, З. на кого каза, че заминава за Германия. Малко ми е съмнителна тая командировка,което съвпада по време със заточението на Кузей

Общи условия

Активация на акаунт