истината за Хербалайф

• 14 363
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте дами!!! Има ли сред вас такива, които скоро са ползвали шейковете на Хербалайф? Моля споделете какви са били резултатите при вас. Предпочитам да пишат само такива, които наистина са го ползвали, а не са чували от приятелки, тоз казъл, онзи рекъл. Апелирам и дистрибуторите на продукта да не се включват. Техните евентуални коментари съм ги чела в стари теми.

# 1
Аз ги ползвам от месец и половина и накакъв ефект до сега!  Sick
Но пред очите ми всеки ден са хора, с които сме започнали заедно, или те са по-отрано, резултатите са им невероятни. При мъжете свалянето на килограмите е доста по-бързо.
Сутрин съм на алое, чай и шейк с протеин. Вечер също имам шейк с протеин, ако съм си в къщи. Имам и доста дражета по 3 пъти дневно, които явно са част от "магическата формула", но за сега нямам нищо постигнато като резултат. И вода се научих да пия много .... и плодове и ядки проядох.
Финансовата ми нвестицияти е доста сериозна за този период, но както се казва: "още чакам дивиденти". Няма да се откажа, защото наистина виждам как при повечето хора продуктите работят. Ако някой ми го разкажваше нямаше да повярвам, но истината е, че наистина работят, но не и при мен  Laughing

# 2

ако на наричаш фибрите дражета, те се пият половин час преди всяко хранене
аз съм отслабвала 10 кг с хербалайф
ти от колко на колко искаш да свалиш?

# 3
Решила съм да пробвам с Хербалайф. Купих си шейк и фибри и съм се запасила с вода. Да видим какво ще стане.Незнам обаче дали мога да заменя закуската и обяда с шейк, а за вечеря обикновена храна newsm78. Иска ми се на вечеря, когато сме цялото фемили да съм "пълноправен" сътрапезник  Joy От 62 кг. сега ми се ще да стигна 52. А кога са първите резултати, за да знам дали изпълнявам програмата правилно?

# 4

ако на наричаш фибрите дражета, те се пият половин час преди всяко хранене
аз съм отслабвала 10 кг с хербалайф
ти от колко на колко искаш да свалиш?

Ами аз съм на достра дражета: Tang Kuei, Xtra Cal, HerbaLifeline, Cell-u-loss, фибри и дори Термо къмплийт. Вече поне 3 седмици. Свалих само 3см от обиколка, като на моите 76 кг и ръст 160 са незабележими. Като кг съм свалила само 1,5. Но се радвам на всички, които имат добри резулрати и си мисля че на мен просто ми трябва повече време.

# 5
Решила съм да пробвам с Хербалайф. Купих си шейк и фибри и съм се запасила с вода. Да видим какво ще стане.Незнам обаче дали мога да заменя закуската и обяда с шейк, а за вечеря обикновена храна newsm78. Иска ми се на вечеря, когато сме цялото фемили да съм "пълноправен" сътрапезник  Joy От 62 кг. сега ми се ще да стигна 52. А кога са първите резултати, за да знам дали изпълнявам програмата правилно?

Сигурна съм ме ще се намери някой тук да те посъветва, защото всички имаме мнение, но това е мн грешно! Слишай само супервайзъра-консултанта по хранене, който те мери, наблюдава и знае твоето ежедневие. Само той знае кога какво да включи или изключи. Трябва човек да се придържа към СВОЯТА програма на 99%, за да има резулрати. Иначе са пари хвърлени на вятъра, тоест- много пари хвърлени на вятъра!

# 6

твоята супервайзорка ако те е набутала, повечето от тези неща не са за отслабване,
но пък ти  може да имаш и други оплаквания  Hug

няма значение кое хранене ще замениш, дори в оригиналните листовки
вечерята е истинска храна
имам приятелка в чужбина, там заменят и трите хранения,
съвета е на консултанта
аз като отслабвах, си ги заменях според това, дали искам
да обядвам с колегите или вечер семейно

храненето ми беше месо и салата

Общи условия

Активация на акаунт