Лидл ::26::

• 57 252
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде там
Еми у наше село (Лидл) дзадзики няма. Има само етикет. И на някакви немски кренвирши също.  smile3515

Не е чак прекрасно дзадзикито, има си типичния вкус на подправките с които в гръцко се прави тази салата. Цената, на която Лидл го пусна е 2 лева за 250 грама кутийка, което за състава и качеството на продукта не отговаряше, така че не е голям пропуск  smile3521

# 226
  • Пловдив
Падам си по всичко италиано, ще се пробват някои неща

# 227
Не е чак прекрасно дзадзикито, има си типичния вкус на подправките с които в гръцко се прави тази салата. Цената, на която Лидл го пусна е 2 лева за 250 грама кутийка, което за състава и качеството на продукта не отговаряше, така че не е голям пропуск  smile3521

То нали всички го хвалят тук, та исках и аз да пробвам. Щом не е нещо изключително, поне няма да съжалявам.

# 228
  • някъде там
То нали всички го хвалят тук, та исках и аз да пробвам. Щом не е нещо изключително, поне няма да съжалявам.

то и аз го похвалих, ама аз съм си пристрастена към тоя вкус и затова  Laughing просто наистина не е пропуск, пък ако са решили да им влезе постоянно в асортимента, според мен в България тази цена за кутийка е висока и хората ще опитат и незнам дали ще повторят.

# 229
  • В една слънчева къща...
Аз пък съм пристрастена към тиро салатата, дали няма да я пуснат и нея  Laughing

# 230

Не съм го хвалила и няма да повторя. На "Резбарска" имаше в изобилие.
Искам си чешкия салам и италианския ориз ! Joy

# 231
  • Варна
Момичета ще ми припомните ли дали чопъра от сегашната брошура е ОК? http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=Utwsi3&et_rp=1
На гости съм, където няма наоколо ЛИДЛ и пратих ММ да вземе, но чак сега се загледах че е от този вид, на който чашата е отдолу, а аз такъв никога не съм ползвала.
Гледам, че има няколко вида ЛИДЛски : =%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D1%84%D1%83%D0%BD%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD+%D1%87%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D1%80&
Много моля за коментари и мнения, знам че вероятно няколко пъти сте писали, но и нета тук ми е ужасен и не мога да ходя назад  Embarassed

# 232
Здравейте.
Има игра на Лидл във facebook.

Исках да пиша за бутона Извести, който коментирахте преди няколко страници.
Аз в тази тема не съм се записвала, но я чета от самото начало.
Натиснах извести, когато видях темата.
В Известия, горе в дясно, като натисна, ми излизат всички теми които съм искала  да следя, но не искам да се записвам. (Това е и предимството на този бутон, защото всички теми, които искам да следя са си там винаги, а в Отговори, са само на тези които има нов отговор).
В Известия, най-отдолу има 4 реда.
Слагате отметка на този ред:
Изпращане на известия за отговори само за първия непрочетен отговор.
Махате отметката на този ред, за да не ви идва всяко ново мнение на мейла:
Изпращане на форум известия и важни обявления чрез е-мейл.
Махате отметката и на следващите два реда.

В Известия, когато има нов отговор, темите имат розовият надпис ново, така когато има нов отговор, цъквате на него и четете, от там до където сте стигнали.
Това е хубав бутон, защото темите не се пълнят с ненужни постове запис. Всяка тема има точно определен брой постове.. така с ненужни постове я пълним, темите стават много...

Приятна вечер, момичета! Simple Smile

# 233
  • Пловдив
Момичета, има ли в Лидъл захаросани портокалови или лимонови корички?  Rolling Eyes

# 234
 spam2

Алина, много хубаво си го обяснила  Peace.
Бутончето Извести върши страхотна работа, аз така си следя няколко теми в които не пиша.

# 235
  • МАРС
Купих формичка за яйце, изглежда по-стабилна от една китайска купена по интернет, ще я видим утре.
Загледах се и по откопчаващите тортени форми, добре изглеждат, някакви отзиви за тях?

# 236
Момичета, има ли в Лидъл захаросани портокалови или лимонови корички?  Rolling Eyes

Има. Около Коледа.  Rolling Eyes

# 237
  • Sofia
Купих в събота спортния лост за врата/23лв. Още не съм го отворила,дали е добро качество...някой ако го ползва вече да даде отзиви

# 238

Има. Около Коледа.  Rolling Eyes

Joy Joy Joy

Скрит текст:
alina_si, благодаря ти за подробното и точно описание на функцията на бутона "извести", дано повече хора оценят положителното му значение   bouquet

Дали да се пробвам 3-ти път за късмет за ютията - първи път, втори път ... някой, нещо ... никой ли не си е купувал ютия от Лидл  Whistling - не си падам по схемата "вземи, пробвай и ако не харесаш върни", така де, не ми се е налагало ... ама в краен случай май така ще стане

Купих в събота спортния лост за врата/23лв. Още не съм го отворила,дали е добро качество...някой ако го ползва вече да даде отзиви

Ами ти вече си го купила, не се ли пита преди това  newsm78

# 239
  • Sofia
               Действах много импулсивно,а и много бързах...взех лоста  за сина ми,утре става на 13г. и затова още не съм го отваряла,а и ме успокоява факта,че бих могла да го върна,ако нещо не му е в ред или липсва,или не е това което изглежда....

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 18:40 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт