Лидл ::26::

• 57 154
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, миналата година пускали ли са лампата против комари?  Ползвали ли сте я, върши ли работа?

# 586
Иска да ви попитам, понеже никога не съм ходила в Лидл, този фалшивия Бейлис на каква цена е? И също някоя от вас купувала ли си е сурови ядки, как са цените?

# 587
  • вече Пловдив
 ooooh! ooooh! ooooh! Същата картинка - сума ти народ, яка блъсканица и никакви маратонки, беше и тази сутрин в 2-та ЛИДЛ-а в Стара Загора в 8 - 8,15. Интересно, че няколко бабички с колички бяха награбили по 3-4 чифта различни видове. Те ли ще си ги носят, родата ли ще обуват? #Crazy
От днес - само шоколади и великденски вкуснотийки, останали от предни промоции...

# 588
Аз още отивайки на работа видях една баба да се връща с три торби пълни с маратонки. направо се хванах за главата  ooooh! и също се чудя тя ли ще ги носи всичките  Rolling Eyes Отказах се изобщо да минавам през магазина.
Вчера взех от Формил-а за цветно. Тъй като беше свършил този от 3 л. за 5,99 лв., намалиха 2 л. за 4,99 лв. и се зарадвах, че ще мъкна по-малко багаж. Взех и от таблетките против котлен камък, които Гес препоръча.

# 589
  • Mediterraneo
То пък едни промоции  Whistling Не пазарувам отдавна в Лидл, но досега всички дрехи, които съм видяла там( дамски и мъжки) за мен не струват! Детските им са по- качествени определено. Нищо не ми хвана окото от разпродажбите, камо ли пък да отида да се блъскам рано- рано  Stop

# 590
  • София
Е няма такава блъсканица и у наше село  #Cussing out Не можеш да припариш. От разпродажбата почти нищо не беше останало, а отидох към 10. Туниките не ми харесаха, 38 ми се видя огромна, блузките и дънките също.
Утеших се с хваленото тук Нес кафе майлд, взех да пробвам френския микс, иии вълшебните гъби пак са намалени на 1.59 та се запасих  Crazy. Загледах топеното сирене с кравичката-е с толкова Е-та (поне 7-8 изброих) по-добре не  Stop
Загледах някакво плодово вино-1.5 л някъде 5-6-7 лв-някакви отзиви? Че така ми се припи... нещо винесто и плодово... а е само 11:18 ч.

# 591
Иска да ви попитам, понеже никога не съм ходила в Лидл, този фалшивия Бейлис на каква цена е? И също някоя от вас купувала ли си е сурови ядки, как са цените?
8.99 лв за 0.700 мл

# 592
Благодаря, Карола.

Какви са тези гъби на 1.59?

# 593
ooooh! ooooh! ooooh! Същата картинка - сума ти народ, яка блъсканица и никакви маратонки, беше и тази сутрин в 2-та ЛИДЛ-а в Стара Загора в 8 - 8,15. Интересно, че няколко бабички с колички бяха награбили по 3-4 чифта различни видове. Те ли ще си ги носят, родата ли ще обуват? #Crazy

те ще ги носят -да им е по-удобно да припкат от прИмоция на прИмоция в ранни зори

# 594
Благодаря, Карола.

Какви са тези гъби на 1.59?
Тези гъби са за почистване.Момичетата са доволни,почистват банята основно-поне с такова впечатление останах  Hug ,но може и всякакви замърсени повърхности.Аз се загледах за тях но не ги открих.Лидъла ми е на 1 крачка разстояние но се отказах да ходя имаше доста коли на паркинга и си представям каква навалица а днес не ми е хубав ден,така, че се отказах.Ще скокна но главно за намалени ананаси.
А по случай топено сирене с кравичката наистина има много Е-та,видях ги вчера и веднага се ядосах, че не ги видях на място,ама той моя мъж взима и заминава не го интересува нито цена нито съдържание  ooooh! сега ще го оставя той да си ги яде,аз ще си хапвам от фром дьор-а-то по-ми допада на вкус и няма (поне видимо) Е-та ooooh!,но пък за сметка на това има модифицирано нишесте еееее аман  ooooh!  Crossing Arms  Naughty

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 11:40 от svetla_80

# 595
кога ще има намалени ананаси?

Гъбите при нас са в тематичните шандове и са си на 1,59 от доста време.

# 596
Ананансите са намалени. Прословутите ябълки на 0,99 лв. няма.
Вълшебни гъбички които чистели сами  Laughing не видях, а мноого гледах ,да си купя да ми изчистят къщата.

# 597

от 18.04-21.04 има намалени ананаси,зелена ябълка и салата айсберг.
ММ  ходи вчера следобед за ябълки по 0,99 ама нямаше  Crossing Arms

# 598
супер  newsm44 значи ще ходя да се запася с ананаси, че и аз и детето обожаваме. Пък дано не родя от тях  hahaha (носи се слух, че предизвиквали раждане)  Joy

# 599

от 18.04-21.04 има намалени ананаси,зелена ябълка и салата айсберг.
ММ  ходи вчера следобед за ябълки по 0,99 ама нямаше  Crossing Arms
А, да айсберг си взех и рукула.Такава салатка ще си спретна довечера...

Общи условия

Активация на акаунт