Лидл ::26::

• 57 119
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Влизам да се включа и аз : връщам се от лидл на сливница преди 10 мин - някъв ад. Охраната каза, че от 5и 30 е имало опашка пред магазина. Маратонки нямаше. Но си взех от детските тениски теиз, които са по две бройки,рамера който е 158-164. За сведение гръдната ми обиколка е 80 и кусур 52 кг 77 талия Simple Smile Laughingмалко има дърпане в раменете но се понася. Не са вталени. Това е от мен, да но да съм помогнала на някого Simple Smile А ако случайно някой види маратонки... да каже , но се съмнявам.

# 601
Оооо и в Лидл в Русе (до НАП) беше ужасно сутринта. Отидох в 7.30 ч. и се оказа, че вече съм закъсняла #Crazy. Беше пълно с баби, които грабеха от всичко все едно е без пари. Исках да взема от розовите кецки за подарък обаче ги нямаше вече. Една майка с дъщеря бяха натоварили количка с връх, в която видях 3 чифта от въпросните кецове и от всички други видове дрехи поне по 2 бр. Магазин ли ще зареждат? Но все пак успах да докопам едно долнище на анцуг мой номер, който се оказа много хубав. Взех и един чаршаф, че ми трябваше и разбира се тиган!!! Извън разпродажбата и аз си купих ананаси и едно от плодовите млека от промоцията XXL - с ягода беше много вкусно!

# 602
Оооо и в Лидл в Русе (до НАП) беше ужасно сутринта. Отидох в 7.30 ч. и се оказа, че вече съм закъсняла #Crazy. Беше пълно с баби, които грабеха от всичко все едно е без пари. Исках да взема от розовите кецки за подарък обаче ги нямаше вече. Една майка с дъщеря бяха натоварили количка с връх, в която видях 3 чифта от въпросните кецове и от всички други видове дрехи поне по 2 бр. Магазин ли ще зареждат? Но все пак успах да докопам едно долнище на анцуг мой номер, който се оказа много хубав. Взех и един чаршаф, че ми трябваше и разбира се тиган!!! Извън разпродажбата и аз си купих ананаси и едно от плодовите млека от промоцията XXL - с ягода беше много вкусно!

В един магазин по централната улица съм виждала с очите си лидълски обувки  Grinning Мъжа ми не ми разреши да вляза да видя цената

Нищо чудно половината от тези дето грабят да са такива. Аман вече

# 603
Кецове си взех аз, от сивите. Колебаех се от кой цвят да избера, ама сивите надделяха.
Понеже вчера ходих до Лидъл и попитах за кецовете ( не бях видяла, че днес е разпродажбата) и едно девойче ми каза да отида в 7, че ставало лудница при разпродажби.
Отидох към 7:30 часа, имаше 10 чифта - номерация 39,40,41. Доста хора имаше за ранния час, но повече гледаха дрехи.
Има два Лидъла на еднакво разстояние от нас, но в различни посоки, та се чудех кой да атакувам тази сутрин. Laughing

# 604
Аз успях в лудницата да се добера до плюшен анцунг, размер М си взех. Долнището е супер торба, късо и широко, а горнището е хубаво. За вкъщи става Simple Smile

# 605
Здравейте, понеже някои от вас вече са ходили да видят нещата от разпродажбата имам въпрос: В кой Лидл в Русе имам шанс довечера да са останали дамските и мъжките пижами?
Харесала съм си и панерите от 5.99лв., детските комплекти, ако има размер 92-98см. Ако и тук има електрически нож направо ще съм късметлийка.
Не съм доволна, че машинката на Ремингтън за подстригване, която взех преди около 3-месеца и съм ползвала 2-3 пъти вече не иска да работи добре само на батерия, зареждам според указанията. Цената беше 25лв., но в Технополис имаше хубави машинки на Филипс за около 30лв. - видях ги след това естествено.

# 606
Е не мога да разбера, защо все гледате на хората в количките... кой грабел, кой магазин зареждал.... Вас какво ви интересува  newsm78
Ми като не ви се бута не ходете сутрин... Коментирате тези дето се бутат, ама и вие там...

Айде да коментираме стоките в магазина, не хората, може ли?

# 607
  • sofia
Не знам, колко са намалени нещата, но аз съм си купувала от дамските трикотажни блузи (по 2 бр.) на редовна цена (някъде есента) и тя беше далеч по-ниска от посочената 25лв. Мисля, че беше 17-18 лв. за двете
Имам лилавата, която снимана в каталога. Беше в комплект друга с цвят пепел от рози. Хубаво е трикото.
На дребния взех детските трикотажни шорти - хубави са.

# 608
 Аз само да кажа, че днес видях, че има бои за яйца  Party В Ловешкия Лидл са сложени на една малка поставка на фризера със сладолед и ги мярнах супер случайно  Simple Smile

# 609
Моля някоя мама да сподели тези бебешки бодита за новородено подходящи ли са? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23766.htm
Притеснява ме,че има копчета само отдолу,а тези които имат и горе до главичката не са ли по-удобни?  Embarassed

# 610
Да, с копчета са по-удобни /имам предвид копчета по цялата дължина, а не да не нахлузват през главата/. Като гледам колко много време имаш до раждане...до тогава пак ще има промоция на бебешки дрешки
Този кантар има ли го в Бургас?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0EE571FF-DBBB2854/lidl_bg/hs … l/index_23756.htm

# 611
  • Варна
аз пък предпочитам точно тези бодита, без капси от горе до долу, и без отсрани на вратлето. първо, че отнема доста време, докато се откопчее/закопчее всичко, второ че ако се извърти по корем и тези капси ще му се отбележат по тялото, и т.н.
ама въпрос на вкус  Simple Smile

тая сутрин се замъкнах в 9 часа, и при нас голяма лудница. само че бабички нямаше, а майки с деца. голямо ровене и хвърляне, всичко беше така смесено, че нищо не можеше да се намери.
взех си тиган, и пет пакета кашу, щото намалено от 6 лева на 4.44 Mr. Green
дънките за бременни ще ги връщам, не ми харесват.
намерих си кош за пране, обаче без дупки, и може да се ползва като корито за бебето хахах за 6 лева направо чудесно
ябълки нямаше по 99ст., най-евтините бяха 1.89
другите ми покупки не са от разпродажбата и не са интересни Mr. Green

# 612
  • София
Моля някоя мама да сподели тези бебешки бодита за новородено подходящи ли са? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23766.htm
Притеснява ме,че има копчета само отдолу,а тези които имат и горе до главичката не са ли по-удобни?  Embarassed

Аз лично харесвам и този тип. Ако се вгледаш внимателно, ще забележиш едно прихлупване при раменцата. То позволява да се получи достатъчно широк отвор за нахлузване през главичката  Peace
ЕДИТ: конкретно от Лидл бебешките + детските дрешки и обувки съм много доволна. Пробвала съм почти всичко, с изключение на плюшените, т.к. не пипам плюш  Peace

И също някоя от вас купувала ли си е сурови ядки, как са цените?

Миксът сурови ядки със стафиди за 2,99 лв. е добър и не съм срещала по-евтин (за същото съдържание и грамаж)  Peace

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 17:13 от зелено човече

# 613
Като беше моята бебе аз също предпочитах този вид бодита, защото тя беше с голяма глава и другите бяха много неудобни, но от Лидл бодита не съм купувала.

# 614
  • София
Не знам, колко са намалени нещата, но аз съм си купувала от дамските трикотажни блузи (по 2 бр.) на редовна цена (някъде есента) и тя беше далеч по-ниска от посочената 25лв. Мисля, че беше 17-18 лв. за двете
Имам лилавата, която снимана в каталога. Беше в комплект друга с цвят пепел от рози. Хубаво е трикото.
На дребния взех детските трикотажни шорти - хубави са.
Цената на комплект блузи е 11.99 - лилава и синя или розова и лилава, а не 25лв. Аз си взех от първите и ми харесаха, особено синята. Сдобих се с анцуг, пижамка, чорапогащник, корсаж и съм много, много доволна. Всичко ми седи добре и качеството си го бива, като се има предвид цената. Днес е хубав ден за българската демокрация. hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт