Лидл ::26::

• 57 114
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета, някой дали си е купил от дългозърнестия ориз от XXL седмицата и да има отзиви?! На всяко ходене го гледам и още не съм решила дали да го взема!
А днес си взех - бял ориз Премиум TIRADELL , отзиви за него не намерих, някой да сподели , ако може!?

# 661
  • Русе
Не е лош. В момента готвя с него. Но пак е въпрос на партида, защото миналата година бях купила за майка ми и тя много го хареса. След похвалата, купих и за мен - имаше някакъв странен вкус. Този преди месец го взех и е хубав.

# 662
  • някъде там
А днес си взех - бял ориз Премиум TIRADELL , отзиви за него не намерих, някой да сподели , ако може!?

Само такъв купувам от доста време, преди беше в зелена опаковка, сега е променена, харесва ми на вкус, чист е,

Тези корсажи с оформящ ефект, имало ли ги е досега? Имат ли вграден сутиен, че ми е интересно да ходя ли да ги гледам другата седмица?

преди съм купувала и модела имаше зона оформена за гърдите, предполагам за това питаш, много добре стои, препоръчвам го   Simple Smile

Здравейте,в новата брошура има и колан с оформящ ефект , някой купувал ли е ? Дали се събира когато се движиш ?
Да, набира се. От оформящото бельо на мен ми харесват бодито и преди имаше корсаж, клин и рокля  Sunglasses

# 663
Напазарувахме и ние.
От разпродажбите взехме само гуменки на баткото,така бяха разбъркани,че не разбрах момичешки ли са,мъжки ли са но на вид си приличат на мъжки.Той е много труден на обувки защото отпред на пръстите стъпалото му е много широко.Месомелачки имаше доста,и аз искам отдавна и цената е супер но не можем да отделим сега пари. ConfusedИсках тиган ама не видях да има. Rolling Eyes
Купих за първи път замразените пици "Маргарита" на пещ,много ми харесаха,на ММ само добавих малко колбас, а на моята кашкавал.Та ни дойде не на .50 а на 2лв с добавките. LaughingИсках от ХХЛ опаковките по четири ама били свършили отдавна.
Този ориз,който коментирате и аз го купувам,много е чист и хубав. Peace
Салфетките бяха намалени от 89 на 79ст а ние у дома ги харчим много. Peace
Купих някакъв зеленчуков микс от 1.5кг,миналия път взех този от 1кг.Взехме ананаси,хубави,големи но зелени още.Айсберг също взехме.ММ си купи от маринованата херинга в буркан,много я харесва.За първи път си купих подправки от Лидл,да видим как ще са.
А взех и от вълшебните гъби за чистене.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 19:09 от deyzi

# 664
Може ли да ми кажете утре какво ще бъде намалено  Praynig

# 665
  • Варна
Пилешка пържола от бут(4,69лв), пушена наденица Baroni(4,79лв), топено сирене Tenery(1,49лв), кекс Belbake(1,89лв).  Wink

# 666
Пилешка пържола от бут(4,69лв), пушена наденица Baroni(4,79лв), топено сирене Tenery(1,49лв), кекс Belbake(1,89лв).  Wink

Hug

# 667
  • Бургас
От шампоаните и  дамските превръзки ( трябват ми с повече капки ) кои са хубави  ?

# 668
От шампоаните и  дамските превръзки ( трябват ми с повече капки ) кои са хубави  ?

Аз съм ползвала памучните на сините пеперудки 4 капки и ми харесват.Ежедневните памучни са страхотни също - 45 бр.  около 1.80 лв..Шампоаните не струват според мен  Naughty

# 669
Шампоаните не стават!! Като имах няколко см. коса се ядваше ама сега като порасна с тоя простив пърхут не върши никаква работа...да не кажа, че стана по-зле..

Иначе от превръзките си вземам Always

# 670
Шампоаните за мен са си съвсем нормални, не по-различни от всички останали. Тези, по-скъпичките на Cien. От превръзките не съм доволна, никак, 2 пъти пробвах, няма да потретя.

# 671
И аз съм доволна от превръзките(но никога не съм имала обилен цикъл). Шампоаните не съм пробвала заради пърхота и аз.

# 672
  • Варна
Аз съм доволна от шампоаните Cien. Но не боря пърхут. Ползвам серията за суха коса.  Peace

# 673
  • В една слънчева къща...
Оризът XXL на мен много ми харесва  Peace

# 674
Може ли закупена стока от един м-н да бъде върната в друг?

Общи условия

Активация на акаунт