Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 264
  • 749
  •   1
Отговори
Заповядайте в новата тема.
Успешен прием за всички дребосъци!

Тази тема е за:
- дискусии за прием в ясли и детски градини за настоящия и следващи набори
- общи неща, валидни за прием, разпоредби и т.н. за яслите и детските градини в целия град
- обмяна на информация за документи, срокове и прочее

Тази тема НЕ Е за:
- "отчетни" по набори, по градини и прочее - има си подфорум за това
- "Какво мислите за тази ясла/градина" - има си теми за това
- за общи въпроси като "Какво да носи в раничката" - има си теми за това
- за размяна на реплики и дуплики, които нямат общо с темата и трябва да се разменят на лични съобщения между потребителите
- за спам, чат и прочее немодератороугодни занимания

Система за електронно централизирано класиране за прием на децата в
в общинските детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски
заведения на територията на ОБЩИНА ПЛОВДИВ: http://dz-priem.plovdiv.bg/

Класиране 2013/2014
Срок за кандидатстване
На хартиен носител - до 30.04.2013 г
От родител по Интернет, от директор или служител
19/05/2013 23:59
Дата за обявяване на резултатите от съответното класиране
22/05/2013 00:00

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 13:40 от Zolka

# 1
  • Пловдив
Благодарности на  Zolka за новата тема!
licorn бях ти писала, че данъците са за миналата година.
velma при записване в градината ще ти проверят документите. Би трябвало да остават там.

Момичета, като питаме е добре после да четем всички отговори! Доста се раздвижи темата сега, но и много полезно инфо се пуска. Четете, после питайте. Малко инфо сега от мен.
От сайта за класирането, относно попълване на неверни данни, в случая адресна регистрация
Уважаеми родители,
При направена съпоставка на част от подадените от Вас данни за настоящ адрес в община Пловдив на децата Ви и данните от ГРАО бяха констатирани разлики. Някои от децата нямат изобщо регистрация в ГРАО Пловдив, въпреки че родителите посочват в заявленията си конкретен адрес в града.
Обръщаме Ви внимание, че при въвеждане на неверни данни ще получите отказ за записване, ако децата Ви бъдат класирани!

Относно платени данъци и такси
В случай, че нямате задължения към Община Пловдив /данъци, такси, глоби/, можете да ползвате предимство по този критерии, като следва да удокажете това с документ. Удостоверението се издава от Дирекция "Местни данъци и такси” на Община Пловдив и е за липса на задължения за всеки от родителите. Същото се предоставя, след като детето е класирано, при записването му в съответното детско заведение.

# 2
Да с.едя и аз темичката

# 3
  • Пловдив
Запис и благодаря за темата
А после след класирането кой ни проверява всичките бележки и документи?Директорката ли и всички неща в градната ли остават или само ги показваме?
дават се на Директора на Дг,той ги проверява

# 4
  • Пловдив
  bouquet

# 5
Къде мога да следя приема за яслите в Пловдив?
Благодаря! Simple Smile

# 6
Отгоре има сайт-разгледай го, там е цялата информация.

# 7
Записвам се да следя темата,да не взема да я изпусна. Mr. Green

# 8
  • Пловдив
Задължително ли е да регистрирам и мъжа ми в системата - в смисъл с отделна регистрация - попълнила съм данните му при подаването на молбата - това не се ли брои  newsm78

# 9
Не, прави се само една регистрация на семейство (или майката или бащата), другият родител просто се вписва като втори родител, за да се ползват точки за неговата осигуреност, месторабота и т.н. Иначе ако регистрираш и себе си, и бащата отделно, системата няма да позволи да сложиш едно и също дете два пъти.

Всички документи се проверяват в градината при записването (от секретарката, директорките не се занимават с такива бумащини  Laughing ). Носят се оригинали на удостоверението за настоящ адрес за родителя, който е регистриран в системата и за детето и остават там, също бележките от работодателите и за платените данъци, и копие от акта за раждане, като се носи оригинал за сверяване.

# 10
Да следя темата!  Grinning

# 11
  bouquet запис и от мен. Макар, че сега кандидатстваме за ясла, а чак догодина за ДГ

# 12
Ами тя системата е една-май трябваше в заглавието да има и ясли Thinking

# 13
  • Пловдив
Ами тя системата е една-май трябваше в заглавието да има и ясли Thinking
Ами всъщност да, нали едни и същи са нещата. Ако сметнеш за необходимо промени заглавието.

# 14
  • Пловдив
и аз тук,че ни предстои прием  Whistling да ви следя за новости

Общи условия

Активация на акаунт