Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 49 696
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
И моя син не е приет никъде навсякъде пише "НЕ "  Confused
Сега автоматично ли продължаваме за 2ро класиране или трябва пак да се подава? И кога излиза 2рото класиране?
2-ро класиране е след 20 дни. Автоматично отивате на второ класиране.

# 151
Ще изчакам второто класиране и ще оставя мястото за някое детенце, на което повече му върши работа...

# 152
  • Пловдив
Ние сме с 17,после 16.5 и т.н и навсякъде-не
Нямам имейл,проверих в сайта
Ужас

# 153
ммм, да, с 18 точки на първо класиране не ни приеха:) гледам, че има деца и с по 20 точки, които не са приети, та да видим, уж имало място за всички:)

# 154
  • Пловдив
да,сигурно има,но най-вероятно по другите райони
Аз по район съм в "Малкият принц" и като знам как се бутат за там-мисля,че няма особен шанс,а и ми се върти из главата,че приемат 46 деца само,така че...
Даже в филиала на Каменица не сме приети,дето представлява един апартамент уффф луда работа Simple Smile

# 155
  • Пловдив
И нас не ни приеха  Cry .Автоматично се участва на 2-ро класиране ,нали?

# 156
И ние сме навсякъде с Не Tired

# 157
Места за всички? Че аз като гледам в системата колко неприети има при нас в Кючука...
Интересното е, че има приети на общо основание в една и съща градина с 18т, а с 19 са вън. Все си мислех, че жребия ще е от тези с най-много точки и после, ако останат места с другите, но явно не е точно така Thinking

# 158
  • Пловдив
И ние сме аут... също в Кичука - места за всички - другия път...
А ще може ли да се види къде има останали свободни места?

# 159

Ъъъ, дали има такива изобщо? Вие за Албената ли подавахте?

# 160
Чакайте сега ,че неще не разбрах Crazy Уж имам 18т.,а сега видях,че за първо желание градината сме имали общо 14т Shocked и сме 45 по ред. Как така изведнъж станаха 14т. Thinking

# 161
Чакайте сега ,че неще не разбрах Crazy Уж имам 18т.,а сега видях,че за първо желание градината сме имали общо 14т Shocked и сме 45 по ред. Как така изведнъж станаха 14т. Thinking

Провери ли  си мейла със заявлението, да не би да си пропуснала нещо да попълниш?

# 162

Провери ли  си мейла със заявлението, да не би да си пропуснала нещо да попълниш?

Не,не съм по 1 точка за двамата родители осигурени и какво още беше не помня - до тук 4т + 14т от първо желание и стават 18т,а сега гледам в системата са само 14т. Crazy newsm78

# 163
  • Пловдив

Ъъъ, дали има такива изобщо? Вие за Албената ли подавахте?

Не, за 8-ми март на първо желание - там беше каката, но нали вече не важало предимството от нея, затова, че наесен я изписват...
Е то ако няма останали места какво правим ние тогава и как умните глави го изчислиха, че ще има места за всички???

# 164
Ето-7броя в ЦДГ Лилия-Източен. Туй е то, свободните места...
http://dz-priem.plovdiv.bg/vacancies

Общи условия

Активация на акаунт