Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 832
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Змейче поне за "Деница" и "Здравец" са доста свободните места, виж Ралица въобще не е обявена с такива, пиши и "Светлина" и там има доста или ти е далече. Но не знам с колко точки, ние уж във Валентината - там с 19 минимум

# 361
  • Пловдив
Крис, с 18 сме засега, чакам решение от Телк за малката и тогава евентуално ще са повече... /ама за следващо класиране - за това най-вероятно пак ще сме никъде/.  Не смятах да ползвам това "предимство", но като видях, че по друг начин няма да ни приемат  Tired А тя си го има заболяването, диагностицирана е отдавна, но не исках да го мъкна горкото по толкова изследвания и институции...
В другите градове като се представят документи от лекари им се признава, а само в Пловдив - искат решение от Телк  ooooh!

# 362
Късно се включих в темата, но като гледам до тук и като ви чета май е пълна каша.
Сега четох заявлението - пиеше "месторабота", не адресна регистрация. sparkling eyes , не споря с теб, но това е меко казано нелогично, ама това да е само...
Днес се обадих на телефона от сайта за да се информирам по зададеният ми първи въпрос, при което служителката като навита на пружина не изслушва, а съответно отговаря наученото... Насочи ме да посоча и други ясли, като желания, понеже съм писала само една и ме насочи към ОДЗ Буратино, другата Зора. По-късно като прочетох всички въпроси и отговори се оказа, че Буратино вече нямат яслена група  Mr. Green А аз от този човек очаквах някаква насока и компетентност....
krischana , аз питах за датите за кандидатстване. Сега зададох въпрос директно в сайта за да го има черно на бяло, така също и за фирмата. Ще чакам до утре в най-добрия случай, да видя какви ще са отговорите...

# 363
Късно се включих в темата, но като гледам до тук и като ви чета май е пълна каша.
Сега четох заявлението - пиеше "месторабота", не адресна регистрация. sparkling eyes , не споря с теб, но това е меко казано нелогично, ама това да е само...

Оф,не знам вече. Честно Tired Да, и аз сега влезнах да видя какво пише и "Месторабота в административен район". А работа не ѝ пише никъде къде ѝ е офиса,как се доказва това,,а като тръгнеш да ги проверяваш фирмите,излиза адрес,където са регистрирани,нали така Thinking Не знам,объркана съм.

# 364

Оф,не знам вече. Честно Tired Да, и аз сега влезнах да видя какво пише и "Месторабота в административен район". А работа не ѝ пише никъде къде ѝ е офиса,как се доказва това,,а като тръгнеш да ги проверяваш фирмите,излиза адрес,където са регистрирани,нали така Thinking Не знам,объркана съм.

Сега чета - НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ, ПРИЛОЖЕНИЕ 3 от сайта на общината.
Пише, бележка с адрес на месторабота, удостоверена с мокър печат, подпис и ЕИК и изх. Номер. Но по пътя на логиката ако фирмата е регистрирана с адрес на управление в София, а действащият  офис е в Пловдив, то няма как да се иска този в София....  Thinking

П.П. Иска ми се да е така, боря се за още 1 точка, ама то май всички за това се борим....

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 00:13 от данина

# 365
Момичета, в бележката пише  " фирма ... със седалище ...(едикое си) и адрес на месторабота  ..... (едикое си)" Ако седалището съвпада или ви е нужно само то така я пишете. Успех !

# 366
  • Пловдив
еее,не многа вече
онзи ден,когато трябваше д аобявят свободните места-подадох ново заявление.Сега влизам в сайта и гледам колко още свободни места са добавени и пак трябва да анулирам и да пускам наново,нали уж имат някакви срокове ее

# 367
  • Пловдив
еее,не многа вече
онзи ден,когато трябваше д аобявят свободните места-подадох ново заявление.Сега влизам в сайта и гледам колко още свободни места са добавени и пак трябва да анулирам и да пускам наново,нали уж имат някакви срокове ее

Имат срокове, да. Беше до 06.06 до късно вечерта. Така че е нормално до снощи нещата да се променят и да се добавят нови градини.  Peace

# 368
  • Пловдив
И аз установих разминаване в бройката на свободните места.На 6-ти Албена дава 14 свободни места,днес вече са 11,което е нелогично  имайки предвид ,че до 4-ти беше срока за записване на приетите на 1-во класиране. ooooh!

# 369
  • Пловдив
И аз установих разминаване в бройката на свободните места.На 6-ти Албена дава 14 свободни места,днес вече са 11,което е нелогично  имайки предвид ,че до 4-ти беше срока за записване на приетите на 1-во класиране. ooooh!

Да, за тези неща нямам обяснение, не би трябвало да се случват.

# 370
  • Пловдив
аз звънях на телефона,но ми казаха да прочета "нормативните документи",та да питам и вас,ако някой знае-ако си направя временна регистрация в даден район-дали ще ми я признаят?

# 371
  • Пловдив
би трябвало Peace
Но за да си издадеш нова адресна карта, дори и за настоящ адрес, трябва собственика на жилището да дойде с теб в служба ГРАО и да носи нотариалния акт на жилището

# 372
  • Пловдив
да,ясно
а,колко време е цялата процедура.т.е за колко време ще се сдобия с документ

# 373
  • Пловдив
ох, не си спомням, но май имаше опция за веднага - 3 лева, ако не се лъжа... За другия ден - левче

# 374
Аз анулирах и подадох отново.Мислех,че имаме 18т,а те били 14 Thinking сега станаха 15т(защото не знаех ,че трябва да се пише адреса на регистрация на фирмата,а не местонахождението ѝ,та от там идва и още едната точка),ама много малко бе,защо така newsm78

И пак за това временно местожителство Embarassed Когато ходих да го изваждам,хазяйката беше с мен,с нотариалния акт и там каквото трябваше и го направихме(р-н северен,в едни бараки-това ли е ГРАО) и там ми казаха,че важало,докато не изкарам ново Thinking На него пише,че период:необозначен,причини:необозначени.  newsm78 Другото,обаче, когато гласувахме трябваше да ходя да гласувам по лична карта,а мислех,че в системата нали ще излезне временното местожителство Thinking

И аз като вас вчера питах за същото Peace

Общи условия

Активация на акаунт