Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 270
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Лична снимка на Хазал от снощи.

# 316
Хазал е станала по-хубава да и плуем да нея урчасам.

# 317
  • У Диспансера ...♥♥♥
Марги Hug Много се радвам,че ти е харесала песничката,и мен ме грабна от раз,много лятно настроение ми носи Hug

# 318
http://www.youtube.com/watch?v=F3wI_SRFYxI
Една песен от която настръхвам.

# 319
Привет, дами  bouquet Не пропускам да чета темите ви.. зареждат ме с положителен заряд, а и научавам много нови неща за любимците ни.. Най-новото беше това за дубльора.. оо толкова да се радвам, че Чаги не се е целувал с тази ококорената Руя Laughing Grinning
Исках да споделя с вас една страница във фейсбук, където има преведени епизоди или отделни диалози на английски. Може би знаете за нея, но все пак да си кажа

https://www.facebook.com/notes/hazal-kaya-only-fan-for-english-s … ype=3&theater

Може би ще улесни момичетата, които се занимават с превода Wink

# 320
  • Някъде там
 hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 321
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Мамо, небето се отвори!
Изсипа всичкото си върху мен,
онова всичко, дадено от теб.
Безсънните нощи, когато ми държеше ръката
и за пътите, в които искаше да я държиш,
а аз не ти позволявах.
А също и обидите, които ти нанесох –
волно и неволно.
Съветите, които не слушах,
но тайно имах нужда да ги чуя.
За тогава, когато трябваше да съм до теб,
а не бях.
За сълзите, които не е трябвало по мен да проливаш.
И сега ако ги лееш..
Да ме прощаваш, мамо!
  Sad Sad

# 322
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
"..Защото смели са онези, които вземат решенията си със страх, които, задавайки си въпроса дали постъпват правилно или грешно, страдат от всичко, което правят. Но въпреки това действат. Действат, защото вярват в чудеса! Който се опитва да притежава едно цвете, ще види как красотата му увяхва. Но който просто съзерцава цветето в полето, ще го има завинаги! Защото то ще е свързано със залеза, с мириса на мокра пръст и с облаците на хоризонта. Любовта е свобода!!!
Никой не може да притежава залез, който наблюдава, никой не може да притежава дъждовния следобед, когато дъжда бие в прозорците. Или мига, в който си се чувствал прекрасно, защото ти е било достатъчно да помълчиш с някого…, или вълшебния миг, в който вълните се разбиват в скалата. Никой не може да притежава най-красивите неща на земята. Но може да ги познава и обича!... "

"Брида" - Паулу Коелю
   Heart Eyes Heart Eyes Самата истина Peace

# 323
  • в подножието на планината
Марги, Hug прочетох поста ти до коментара за ПЕ и много ми хареса, както винаги...  bouquet   bouquet  bouquet

# 324
Момичета лека вечер от мен,
нещо не ми е у ред, тресе ме цял ден лошо ми е отивам под юрганчето,
правете си купончето и ако видите числата 49-50 пратете Чаги да  ме събуди,
да пусна темичката  Hug

# 325
Привет, дами  bouquet

https://www.facebook.com/notes/hazal-kaya-only-fan-for-english-s … ype=3&theater

Деси,
Благодаря, но ние тази страница вече сме я изяли с парцалите.  chef

# 326
  • Пловдив
margita9,благодаря ти за това пространствено, аргументирано и реалистично мнение за ПЕ! Hug
Скрит текст:
С някои от нещата съм съгласна и аз така ги почувствах,но никога ама никога не можах да простя повтарящите се моменти и двойката Чаги-Гюнеш. Дори не само заради липсата на Фериха...Просто за мен по друг начин трябваше да се изправи и съвземе Емир след загубата /дори не говоря за отмъщение на Халил/, ама нейсе......Други неща са им били в главите на сценаристите! Rolling Eyes
Много ни е хубава новата /стара/ тема, с комплименти за авторката! Пък аз както обикновено докато се разпиша......тя ще се изпише! Hug

# 327
  • Някъде там
Момичета лека вечер от мен,
нещо не ми е у ред, тресе ме цял ден лошо ми е отивам под юрганчето,
правете си купончето и ако видите числата 49-50 пратете Чаги да  ме събуди,
да пусна темичката  Hug

Нерваче Бързо да се оправяш  Hug Грипа е много гаден  Sad

# 328
  • в подножието на планината

Нервакова, Hug скорошно оздравяване, а за Чаги не се притеснявай - ще го пратим да те събуди... Laughing

# 329
Марги  Hug Съгласна съм с теб за ПЕ. Както се казва умрелия си е умрял не можеш да го върнеш но живия трябва да продължи макар да носи огромна болка.

Общи условия

Активация на акаунт