Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 163
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Mrs Petrova, мога да кажа само "благодаря" за питиетата, дано да ги е приготвил бай Левент, ама май ще се окаже, че дядо Юнал ги е джурнал, тююю, къв късмет  Mr. Green

Снежии, душко и ти гледай, аз колко нощи не съм спала, да ги гледам тия, че има и още...

Иве, сега не са ми под ръка тия снимки, ама Чаги беше с Левент там, с една ленена риза на сини и бели райета и с очила...абе дано ги открия

# 436
поздравче за Вампитата,които май ги няма  newsm78 ама нищо

# 437
Илда, Снежи, Неви,  Hug

С вас момичета сме си писали не веднъж за ПЕ и ако с нещо сме съгласни всички е, че приемаме позицията на всяка за него, нали? Peace
И това, че всяка го приема или не, не ни пречи, напротив, обединява ни именно в различията...в способността ни да ги приемаме спокойно и разумно! Hug

Единство в многообразието (на латински: In varietate concordia) е мотото, което представя Европа като континент с множество различни традиции и езици, но също и с общи ценности. То бива създадено по неофициален път през 2000 г., въз основа на предложенията на ученици от цяла Европа, публикувани на специален уебсайт в Интернет. Мотото бива възприето от тогавашния председател на Европейския парламент Никол Фонтен.
Източник:
И ние сме като един форумен и сериален ЕС с единство в многообразието , ама за сериалите, в случая от АФК...
1, 2, 3 сезон, та до ПЕ! Hug

Цитат
не се сърдя, зная, че г-жа Нервакова от вълнение не е обърнала внимание, че думите и могат да се изтълкуват и по този начин, затова съм казала на Чаги да я събуди с песента, с която събужда мен.
Погледни края на тема 67, защото имаш едни букети от двама влюбени.

MrsPetrova,  Grinning

Благодаря за разбирането,  Peace    bouquet  а за букета- видях,
специално благодаря, трогната съм! Hug
Това е моя малък принос темата да е едно хубаво и красиво местенце! Hug

Иве,  Hug

# 438
ИКСИ, те имаха връзка в живота, бяха се запознали на снимките на един клип и бяха гаджета точно като беше тя в АФК, ама вече не са заедно.... Cry

# 439
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, Hug тази вечер постовете ти напълно се припокриват с моите мисли относно ПЕ и Аксой и компания...   Peace

Неви, момичето ни е много хубаво и талантливо, та затова се чудят каква простотия да измислят и да го оплюят, но стават вече смешни с тези килограми... Ами измислете нещо друго, бре... #2gunfire
 Ами Илде,ние затова нямаме желание и да го гледаме,единственото хубаво нещо за това продължение,което мога да кажа е много добра игра на Чаатай,но аз съм с убеждението,че ако той имаше избор,без да го притискат нови договори в същата компания,нямаше да се съгласи да участва,не знам защо,но просто така си мисля Peace

# 440
Скрит текст:
Тази от клипа да не е Руя?

# 441
Марги  Hug, така си е, пък и нали знаеш "успоредните прави се пресичат.. в безкрайността" Joy Joy

# 442
# 443
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярче,те са залегнали здраво в туитър Mr. GreenНякой да не вземе да ги изпревари Joy Joy

# 444
Марги  Hug, така си е, пък и нали знаеш "успоредните прави се пресичат.. в безкрайността" Joy Joy
Неви, определено!  Hug  newsm10

# 445
Ирка,
Цитат
но аз съм с убеждението,че ако той имаше избор,без да го притискат нови договори в същата компания,нямаше да се съгласи да участва,не знам защо,но просто така си мисля
И аз мисля така. Чаги въобще не го очакваше. Има поне 10 инетрвюта по тв и вестници, в които говори за новите си проекти. А фактът, че щом подписа с Ай япъм и се раздели със Селин абла, на мен ми говори много. Тя пък явно е близка с Фатих. Притиснали са го и са го убедили - с пари и лафове колко е велик и да го докаже на зрителите....Та даже виж и партньорите дето му избраха - световно неизвестни, треторазрядни итнт

# 446

Това, обаче, не ми хареса.
Марги огромно благодаря за коментара на ПЕ най-после още един трезвомислещ човек обективен и безпристрастен  Hug Hug Hug Много ми  допадна как разсъждаваш над ПЕ и почти със всичко съм съгласна, да не кажа всичко  Peace
Да разбирам ли, че ние дето не харесваме ПЕ не сме трезво мислещи, обективни и безпристрастни? newsm78

MrsPetrova, привет! Hug
Не, не разбирай, че вие дето не харесвате ПЕ не сте трезво мислещи, обективни и безпристрастни.  Stop
Разбира се, че сте- трезво мислещи, обективни и безпристрастни, това, че ние сме/дето харесваме ПЕ/ не изключва и вас, да сте такива като нас, без да харесвате ПЕ.  Hug
Ох, обърках се... newsm78

Това е просто една логическа заблуда...ето по-конкретно:

Ще си позволя да ползвам чужд пример, нужен в случая от специалист в тази сфера.. Peace
Как се нарича тази логическа заблуда в случая...
приемайки твърдението на Ани за А, а твоето за В... newsm78

Отрицанието на предпоставката отрича следствието .
Деф.  Формално: Ако A (е вярно) то B (е вярно).
A Не е вярно, следователно (и) B не е вярно.
Примери:

б) Пушачите умират млади. Следователно НЕпушачите НЕ умират млади.
Заб. Да си пушач помага да умреш млад, но не е задължително условие.

Източник: http://ngdek.ludost.net/forum/index.php?topic=2242.0

MrsPetrova, моите извинения, ако си се почуствала така както във въпроса си-
не сме трезво мислещи, обективни и безпристрастни...
Съжалявам! Praynig Hug   bouquet
Не предположих, че може да се погледне и така. Embarassed Rolling Eyes

п.п. Извинявам се и на Ани, Praynig Hug   bouquet  че отговарям вместо нея, ама все недоразумения се получават около мен с моите философии... newsm78 Joy
Та се почувствах отговорна и затова не се стърпях...  Hug

И какъв е поредния извод според представената по-горе формула....или може би нова теория за реда в хаоса...
Peace Joy Joy Joy

# 447
Mrs Petrova абсолютно е Руя. Ама не трябва много да я "благославяме", доколкото си спомням е родена в София, май  newsm78

# 448
  • У Диспансера ...♥♥♥

Whistling Whistling Whistling

# 449
Вярче,те са залегнали здраво в туитър Mr. GreenНякой да не вземе да ги изпревари Joy Joy
бързия влак може да изпревари  Mr. Green  Joy

Общи условия

Активация на акаунт