Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 207
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
имах гости до ся баси не си тръгват тия хора  Joy как да им кажа айди гит,че имам тука да мисля планове как да се докопам до Ча  Joy

# 496
Галя, абстрахирам се от финала, знам истинската причина за него. Бай Фатих да помага на априлския вятър. Но не мога да повярвам - как не усети още през лятото, след финала, накъде духа вятърът  Mr. Green
Рении 60, ся като си тука ма спря от лягане. Аз съм от смукателните, ама май то шъ ма приспи по-рано #Crazy

Неви, чадо, зарежи го тоя смукач бе, от сън спомени няма...нали знаеш.. Joy Joy Joy

# 497
Миленче здрастииииииии

# 498

И какъв е поредния извод според представената по-горе формула....или може би нова теория за реда в хаоса...
Peace Joy Joy Joy

Ренате, привет! Hug
Изборът за извода е твой, за пореден път, включително и да го ползваш както на теб ти е удобно! Peace  Grinning

# 499
Вярче, Hug драсти джипси как си :Д

# 500
  • София
Най-накрая се прибрах  Mr. Green Добър вечер на всички  Hug Hug Hug Как сте ?

Скакалинка ново,нови саа, мерси  Hug

Нервакова и на теб благодаря за обновените линкове  Hug

Верче #410 без тияяя  Naughty нали си ми дружка, какви са тия работи?  smile3516 Аз куче пазач бях оставила и гледам май някой е влезнал в битка и има поражения  Mr. Green  newsm48 , #417 и на мен ми е много любимааа  Hug

Ирка мани мани в туитър окупацията е пълна  Mr. Green къде, що Ча пише се следи  Mr. Green няма лабаво  Joy

# 501
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Ча ей така ши си го мачкам,мамини сладки Hug

# 502
  • София
Имало е май ху лет дъ догс аут  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

smile3532  newsm48 newsm48

# 503
Рени 60 душко, отдавна изоставих съня за красота /преди полунощ нали  Mr. Green/, щото въобще изобщо нямам нужда от разкрасяване. Ама като метнах две финландии с кола ииии ми натежаха краката, не главата. Обаче щом има купонче тука - съм на линия.

# 504
иии бясна съм тея на кви ми са праят в тоя туйтър все едно не ме забелязват  #Cussing out тоя Юсусф го гледам писал ,ама на мен йок  newsm78

# 505
Вярче, Hug драсти джипси как си :Д
дека одиш кажувай  Joy недей лъга за гостито  Mr. Green

# 506
  • У Диспансера ...♥♥♥
имах гости до ся баси не си тръгват тия хора  Joy как да им кажа айди гит,че имам тука да мисля планове как да се докопам до Ча  Joy
ти и гид да им кажеш,хората не са навътре като нас с езиците Joy Joy

# 507
иии бясна съм тея на кви ми са праят в тоя туйтър все едно не ме забелязват  #Cussing out тоя Юсусф го гледам писал ,ама на мен йок  newsm78
Абе правят се на много важни, пфууу. Crossing Arms Те големите звезди повече отговарят на феновете си, отколкото тези.  Laughing

# 508
  • София
ти и гид да им кажеш,хората не са навътре като нас с езиците Joy Joy

Кажи си,че си си ги изгонила недей се прави сега, знаеме се  Mr. Green  Joy Joy

# 509
 Ча ей така ши си го мачкам,мамини сладки Hug
аууу буболечки малки сладки  Hug мани го Ча той с тези сладури неможе да се мери  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт