Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 021
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Привет и от мен!  Peace

Ганушка,  Hug интересни теми си застъпила в поста си, за ревнустта най-вече.
Аз не оправдам Фериха в този момент, но я разбирам.
Но въпреки това мога да кажа, че държанието й ме издразни донякъде, защото все пак всичко бе свършило и тя самата беше сложила край.
Тук ревността й беше безпричинна, неоснователна, даже нелогична. Но продиктувана от страх, че ще го загуби; от несигурността от неизвестното какво ще се случи след като излезе наявя истината за нея. Точно това ми показа погледът й, след като той й каза "аз никога не съм те лъгал", от който лъхаше тревога; тревога, че не му бе показа лицето на истинска Фериха. Тревога, че хиляди пъти го лъга...

Марги,  Hug благодаря ти за постовете newsm51

Чета ги с огромно удоволствие!   bouquet

Финала на приказката Фемир не бе щастлив за разлика от поуката Фемир, поне според мен.
Тук е легендата за Фемир в поуката от историята им, щастлива поука макар и с нещастен финал.

Днес Надето,  Hug  написа нещо много хубаво, вярно и точно. Peace

Цитат
Любовта е само един от двигателите на една здрава връзка, но не е достатъчна и,  ако не се трансформира в друг вид чувства а просто се изхаби, то връзката е обречена на провал.

Това видяхме и ние на финала, трансформация на любовта на Емир и Фериха, във всички онези нужни й елементи за да я има, трасформацията им във ФЕМИР, те двамата заедно и любовта им, любов вече с грижа, любов с доверие...любов с обич.

Напълно съм съгласна с вас двете на 100%  newsm10

От къде започнаха и докъде стигнаха?! От любов на шега, която се превърна в една много красива, бурна и същевременно нежна любовна история. Превърнаха се в една легенда - ФЕМИР, легенда за единствената, истинската, вечната и безсмъртна любов!

по добре да беше свършил когато ги бяха развели там и точка. всеки да поема по своя път - Фериха заминава в Америка печели пари и си живее свой живот далеч от миналото,а Емирчо продължава в друга посока и намира друга любов с която живее ( разбира се не такава като с Фериха) и така да свърши всичко,без такива драми и сълзи.

Ето такъв финал е най-неприемлив за мен... В такъв случай голямата любов, побеждаващата всичко любов е химера, илюзия. Да, прекалено драматичен, прекалено набързо и някак не на място финал, но ако беше свършило всичко до там където тя бяга, и всеки тръгва по различен път,  не - едва ли щяхме да бъдем по-удовлетворени. Предпочитам настоящия финал, пред този. Любов до последен дъх.

tan,  Hug

+1  newsm10 Напълно съм съгласна с теб!  bouquet

Рая,  Hug bouquet за колажа.

Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!!! Колко истина има в тези думи...Много ми харесват  Peace

# 721
# 722
# 723
  • Стара Загора
Да, не би да има нова тема и аз да съм пропуснала  newsm78

# 724
Да, не би да има нова тема и аз да съм пропуснала  newsm78
Има, но все още не сме се преместили там. Когато стигнем до 50-та страница - тогава. Peace

# 725
  • Стара Загора
Пропуснала съм линка, връщам се да го търся  Hug

# 726
Ето вииииии , ето ми и меннннн леле оставих ви на 61 тема , а сега  #Crazy 68 Mr. Green
От сега си признавам няма да чета Mr. Green тряА съм луда Mr. Green
Имаме ли new тема , че нещо не ми излиза newsm78

# 727
Скрит текст:
Невраче,кое им беше пречка,те изчистиха всички пречки,и когато трябваше да си заживеят спокойно,бум,бум.Нима между Емир и Гюнеш,нямаше пречки,връзка започната с цел отмъщение,това че не го довършиха,не означава че се влюбили и заживели щастливо.Аз мисля,че именно заради всичко през което минаха,и преживяха,оцениха какво значат един за друг.Какво излезе накрая след като си направя равносметка,едно бедно  момиче,което нищо никога не му е давано на готово,имаше амбицията да постигне нещо,срещна нейната приказка в лицето на Емир, и заживя с нея,но тъй като нищо хубаво не става лесно,пътя беше осеян с препятствия,кои от кои по големи,преживяха много и двамата,и нима не искахме да видим приказката със красив финал,нима бедното момиче не го заслужи,в момента визирам,личността  Фериха,нима и Емир не беше достатъчно лишаван от обич и внимание от малко дете.Да Марги имаме избор като зрители,и моя избор беше да не приема, че приказката свършва трагично Hug.И какво става,живота на бедното момиче свършва трагично,не могло да се наслади на така мечтаната любов.Красивия принц от приказката остава сам,страдащ по своята голяма любов.Появява се едно богато момиче,което е носено на ръце през целия си живот,никога не и се е налагало да се бори за нещо,живяло и пазено под стъклен похлупак,и по стечения на обстоятелствата без да си мръдне и пръста дори,без нищожно усилие от нейна страна,тя получава красивия принц на поднос ooooh!Може да не съм вече малко момиче,но предпочитам за миг дори да вярвам в приказки,а от малко дете,всички приказки,които съм слушала, последното изречение винаги е било "И заживели щастливо"Всеки има нужда,да вярва в приказки,понякога,защото когато прочете последното изречение,на лицето му се появява онази,глуповатата и замечтана усмивка Heart Eyes.Затова,аз още искам,понякога да вярвам в приказки,дори за миг.Извинявам се,стана дълго,но се отплеснах Heart Eyes
[/spoiler]
Напълно съм съгласна с теб!

# 728
  • Pleven, Bulgaria
Ето вииииии , ето ми и меннннн леле оставих ви на 61 тема , а сега  #Crazy 68 Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713715.0;topicseen

# 729
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713715.0;topicseen
Мерси   bouquet

# 730
Добър вечер!

Скрит текст:
Невраче,кое им беше пречка,те изчистиха всички пречки,и когато трябваше да си заживеят спокойно,бум,бум.Нима между Емир и Гюнеш,нямаше пречки,връзка започната с цел отмъщение,това че не го довършиха,не означава че се влюбили и заживели щастливо.Аз мисля,че именно заради всичко през което минаха,и преживяха,оцениха какво значат един за друг.Какво излезе накрая след като си направя равносметка,едно бедно  момиче,което нищо никога не му е давано на готово,имаше амбицията да постигне нещо,срещна нейната приказка в лицето на Емир, и заживя с нея,но тъй като нищо хубаво не става лесно,пътя беше осеян с препятствия,кои от кои по големи,преживяха много и двамата,и нима не искахме да видим приказката със красив финал,нима бедното момиче не го заслужи,в момента визирам,личността  Фериха,нима и Емир не беше достатъчно лишаван от обич и внимание от малко дете.Да Марги имаме избор като зрители,и моя избор беше да не приема, че приказката свършва трагично Hug.И какво става,живота на бедното момиче свършва трагично,не могло да се наслади на така мечтаната любов.Красивия принц от приказката остава сам,страдащ по своята голяма любов.Появява се едно богато момиче,което е носено на ръце през целия си живот,никога не и се е налагало да се бори за нещо,живяло и пазено под стъклен похлупак,и по стечения на обстоятелствата без да си мръдне и пръста дори,без нищожно усилие от нейна страна,тя получава красивия принц на поднос ooooh!Може да не съм вече малко момиче,но предпочитам за миг дори да вярвам в приказки,а от малко дете,всички приказки,които съм слушала, последното изречение винаги е било "И заживели щастливо"Всеки има нужда,да вярва в приказки,понякога,защото когато прочете последното изречение,на лицето му се появява онази,глуповатата и замечтана усмивка Heart Eyes.Затова,аз още искам,понякога да вярвам в приказки,дори за миг.Извинявам се,стана дълго,но се отплеснах Heart Eyes
[/spoiler]
Напълно съм съгласна с теб!
+1  Peace

Гласувах  в анкетата.Видях,че ЕА води.

littlexsecrets ,хубав клип. Heart Eyes Peace Видях доста познати лица. Peace
Heart Eyes Hug Peace

До после в  новата тема. Simple Smile   bouquet

# 731
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Липсвате ми много момичета на летище София имах инцидент за който ще ви разкажа по подробно ама сега нямам време. Беше ужасно като за добре дошла. Надявам се скоро да се оправя. Днес времето беше вълшебно точно като за мен да ми стане хубаво  Peace  Heart Eyes

Обичкам ви целувам ви  Blush  Heart Eyes

# 732
Мерхаба къзлар, (някой беше питал къзлар е момичета, а не момиче, момиче е къз), та аз малко късно се включвам, но съботно неделните задачи нямат край ....

Гледам коментирате ПЕ, изчетох всички ви с удоволствие, Марги  Hug  теб с особено внимание, тъй като доста от своите мисли откривам в твоите постове.
Моето мнение е, че там Емир не се влюби, поне не на етапа, до който е показан сериала, изглеждаше ми по - скоро като Емир- Едже, отколкото като Емир - Ферия, някой е използван, и понеже му по размина мерака за отмъщение, взе че съжали. Гледах ПЕ, за да видя това прословуто продължение, е, нищо особено, дори като нов сериал, ако го разглеждам, пак нямаше бъдеще според мен, някакви събития се повтарят и до почти веднага след предходните, няма тръпка, няма интрига, няма интерес, дори и най - невероятния мъж да излезе на екрана пак нямаше да се промени нищо, НО за показаните епизоди и играта на актьорите, е Чаги там е във вихъра си наистина, 10 стъпала от 1 сезон на АФК, този образ "Емир" показа всякакво развитие като чувство и усещане, зъл, добър, нежен, мил, груб, страдащ, обичащ, това ме навежда на мисълта, че Чаги би могъл да изиграе почти всичко с подходящия партньор. В лицето на Хазал го откри, но Гизем ... ами как да кажа, слабооо, много слабо, ако приемем факта, че тя е била наистина влюбена в него както се е писало, е, моето момиче бая хляб има да изядеш, докато и очите ти почнат да го говорят. Абсолютно нищо в нея не ме жегна, сълзите й, "тръпките й" от Емре, нищооо... С Фериа плачех, с Гизем - нищо!!

Та, така да не се отплесвам, по - късно пак ще ви навестя  Hug

newsm10

# 733
За съжаление натрупаните килограми на Хазал не са свързани с това, че е била нещастна със Сарп както прочетох по-назад в темата, а може би защото е диабетичка. Ендокринните заболявания са коварни, а убиха Фериха, защото самата Хазал пожела това, след като стана ясно, че, ще участва в Балканите.

# 734
  • в подножието на планината

Привет, момичета! Hug

Благодаря на всички за интересните постове, кафенцата, вкусотийките, клипчетата и снимките!  bouquet  bouquet  bouquet

Невраче,кое им беше пречка,те изчистиха всички пречки,и когато трябваше да си заживеят спокойно,бум,бум.Нима между Емир и Гюнеш,нямаше пречки,връзка започната с цел отмъщение,това че не го довършиха,не означава че се влюбили и заживели щастливо.Аз мисля,че именно заради всичко през което минаха,и преживяха,оцениха какво значат един за друг.Какво излезе накрая след като си направя равносметка,едно бедно  момиче,което нищо никога не му е давано на готово,имаше амбицията да постигне нещо,срещна нейната приказка в лицето на Емир, и заживя с нея,но тъй като нищо хубаво не става лесно,пътя беше осеян с препятствия,кои от кои по големи,преживяха много и двамата,и нима не искахме да видим приказката със красив финал,нима бедното момиче не го заслужи,в момента визирам,личността  Фериха,нима и Емир не беше достатъчно лишаван от обич и внимание от малко дете.Да Марги имаме избор като зрители,и моя избор беше да не приема, че приказката свършва трагично Hug.И какво става,живота на бедното момиче свършва трагично,не могло да се наслади на така мечтаната любов.Красивия принц от приказката остава сам,страдащ по своята голяма любов.Появява се едно богато момиче,което е носено на ръце през целия си живот,никога не и се е налагало да се бори за нещо,живяло и пазено под стъклен похлупак,и по стечения на обстоятелствата без да си мръдне и пръста дори,без нищожно усилие от нейна страна,тя получава красивия принц на поднос ooooh!Може да не съм вече малко момиче,но предпочитам за миг дори да вярвам в приказки,а от малко дете,всички приказки,които съм слушала, последното изречение винаги е било "И заживели щастливо"Всеки има нужда,да вярва в приказки,понякога,защото когато прочете последното изречение,на лицето му се появява онази,глуповатата и замечтана усмивка Heart Eyes.Затова,аз още искам,понякога да вярвам в приказки,дори за миг.Извинявам се,стана дълго,но се отплеснах Heart Eyes

Ирка,  bouquet напълно съм съгласна с написаното! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт