Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 078
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
А не че се интересувам,ама случайно ще ми се изплъзне ,някаква го питала Джан,защо толкова много българки го следват Joy Joy Joy
къде го питала тая  Joy
тя Десито ми каза,ама как излиза бе,като ми даде името и и тогава я намерих и видях ,а иначе защо ние не сме го видели https://twitter.com/RSadukova   тя пише че е от България newsm78
  Joy смятай

# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥
А не че се интересувам,ама случайно ще ми се изплъзне ,някаква го питала Джан,защо толкова много българки го следват Joy Joy Joy
къде го питала тая  Joy
тя Десито ми каза,ама как излиза бе,като ми даде името и и тогава я намерих и видях ,а иначе защо ние не сме го видели https://twitter.com/RSadukova   тя пише че е от България newsm78
  Joy смятай
голям страх ,ще го изядем Джан,ето го истинския на Юсув,ама тя ги познава тая май https://twitter.com/YusuffAkgun  тя го имаше Юсув

# 77
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс,зарови са там сега,и да пишем и на него за дилъра,нали и той беше с тях,е аз всяка вечер откривам по един Mr. Green Хайде лека Hug

# 78
За новата тема и за г-жа Нервакова

# 79
Зверче, Ирка,
[/b]
.
Сервирам ви и лягам.
[/b]

# 80
Зверче, Ирка,
[/b]
.
Сервирам ви и лягам.
[/b]
Благодаря,  Hug Емко (Чаги) си взимам  Heart Eyes и изчезвам, преди да са ме надушили двете хиенки.  Mr. Green

# 81
НЕРВАЧЕ newsm51 BELL  newsm51 СНЕЖЕ  newsm51 РЕНИИ  newsm51
Благодаря за новата тема.   bouquet

# 82
Здравейте момичета  Hug от дълго време не съм писала но проблемите не ме напускат спускат се един по един към мен  ooooh!
Благодаря за темата и да не влизам с празни ръце да ви почерпя с една закусчица  Whistling

Да ви е сладко  Hug

# 83
Гюнайдън!!!  Hug

# 84
Добро утро, джанъмки
много сте били кротки, май ни налегна пролетната умора или бдението по нощите сред ФЕмирско-Чаатайския свят си каза думата и организмите ни искат почивка, поне моя де  Peace
evkall   Hug Дидзzз  Hug благодаря ви за закуските страхотни са  , вземам си мюслито със фрешчето и изчезвам , ама ви наглеждам де  Wink
Дидзzз  дано се отървеш от проблемите и да изживееш най-хубавата пролет,
Гале ни я мисли толкова любовта мила, ще дойде и истинската, ако числата след ника ти са възрастта ти , младичко яренце си още любови ще те спохождат  Hug
Миленита то хубу се преоблече ама тоя троен забързан кадър пак ми бърка в сърчицето, как пак не ти стигна един пак ги изтипоса и четворицата  Crossing Arms

# 85
Добро утро! За новата прекрасна тема: благодаря на домакинята:)

Черпя ви кафе и ви желая лек и слънчев ден!

И значи какво: питали го защо толкова българки го следят.......хм.... ма ние може и по няколко профила да си направим....а тогава?

Марги, както винаги коментарите ти са много пълни и ми харесва гледната ти точка, особено това за Корай: олицетворява се с приятелство! И за мен е така...!

Хайде до после:)

# 86
Добро утро!  Hug

Благодаря за новата тема!Ани  Hug   bouquet Снежи,Бел,Рая,Рени   bouquet

Благодаря за закуските!  Hug

Сис,честит ти подпис.Аз не мога да стигна до другите хубавци,то тези очи ме замайват и забравям какво и що  Laughing

# 87
Добро утро!  Hug

Кротнали сте се тази нощ......   Joy Joy  Да видим докога.  Mr. Green

Ани, благодаря за новата тема! Много е хубава!   bouquet  bouquet  bouquet

Желая ви много усмивки в пролетния петък!  Hug

# 88
Добро  утро и от мен!

Благодаря  за закуските. Hug

Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 89
Дубрюутру, Фемирки!
Тамън си помислих, че другата тема странно е замряла на 40-тата минута след полунощ и няма линк за новата тема  Mr. Green Но съм в заблуда!
А днес е smile3558

Общи условия

Активация на акаунт